ACADEMICCOURSES

Sijil-sijil dalam Sains Hayat di Amerika Wausau Amerika Syarikat

Sijil maju adalah satu program pendidikan yang boleh diperolehi dalam kira-kira 12 minggu kerja akademik pasca sarjana. Pendapatan sijil maju boleh memberikan kelebihan daya saing dalam pasaran kerja yang agresif, dan ia boleh menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran tambahan untuk cemerlang di tempat kerja.

Biologi & sains hayat kajian sering menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam penjagaan kesihatan. Kadang-kadang program akan menggabungkan kelas biologi manusia dengan kelas dalam fizik, kimia, dan juga geologi untuk membantu pelajar belajar bagaimana organisma hidup bekerjasama.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Wausau adalah sebuah bandar di wilayah utara Wisconsin. Bandar ini merupakan bandar terbesar di kawasan itu, jadi ia menarik kedua-dua pekerja dan pelajar dari seluruh negeri ini. Kolej Wausau ini terkenal dengan program pertanian, pelancongan dan perniagaan mereka.

Terbaik Sijil dalam Sains Hayat di Amerika Wausau di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Sains Hayat, Wausau Filter

Sijil Agronomi

Northcentral Technical College
Sijil
Sep 2021
English

Sijil Agronomi ditawarkan untuk membantu pengeluar atau petani yang bercita-cita tinggi mempelajari kemahiran dan teknik yang akan membantu mereka menjadi petani yang berjaya ...

Baca lebih lanjut