Sijil dalam Information Technology

Terbaik 19 Sijil-sijil dalam Information Technology 2019

Information Technology

Program sijil disesuaikan untuk menyediakan pelajar dengan tumpuan khusus di dalam kawasan yang lebih luas pengajian. Kemahiran khusus dan pemahaman yang lebih mendalam daripada mata pelajaran adalah hasil daripada penyertaan dalam program sijil. Tamatnya program ini biasanya menunjukkan bahawa pelajar yang telah berjaya membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk kajian lanjut dalam profesion yang mereka pilih.

 

Apakah Sijil IT? Sijil ini mewakili tahap yang lebih tinggi daripada latihan khusus dalam bidang IT (Teknologi Maklumat). Terdapat banyak peluang untuk mengasah kemahiran tertentu dengan program ini. Sebagai contoh, program termasuk Pensijilan Microsoft Office Specialist, Sijil Tinggi dalam perniagaan dalam Aplikasi Komputer dan Sijil IV dalam Audiovisual Teknologi. Kelas-kelas yang berbeza-beza dari satu program yang lain. Tumpuan terhadap aplikasi komputer boleh membawa kepada kajian tentang subjek seperti penciptaan laman web dan pembangunan pangkalan data.

 

Ada beberapa manfaat yang besar untuk menyiapkan program ini. Latihan khusus yang pelajar menerima menyediakan mereka untuk mengejar gaji yang lebih baik kerana mereka bergerak ke dalam profesion mereka. Banyak program meningkatkan kebolehan bahawa pelajar telah dibangunkan. Majikan juga menyedari kelebihan latihan khusus Sijil IT; beberapa menyediakan bantuan kewangan untuk pekerja mereka.

 

Program Sijil terletak di banyak sekolah dan institusi di seluruh dunia, jadi kos yang berkaitan dengan kehadiran berbeza-beza banyak. Individu yang berharap untuk mendaftar perlu menghubungi sekolah-sekolah khusus untuk jadual tuisyen dan yuran lain.

 

Setelah tamat program ini, pelajar bersedia untuk maju ke kawasan akademik lain. Beberapa pelajar telah memegang jawatan profesional dan menggunakan program-program untuk meningkatkan keupayaan mereka untuk melaksanakan terlebih dahulu dan dalam profesion mereka.Graduan sering mencari jawatan sebagai pakar dalam bidang mereka, penyelidik, diagnosticians, atau pendidik. Pembangunan kemahiran khusus menyediakan graduan untuk menjadi pemimpin dalam industri mereka.

 

Pelajar yang berminat boleh melihat melalui pelbagai program dan sekolah. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah dengan mengisi borang di memimpin.

 

Baca lebih lanjut

Sijil Perbualan

American Heritage College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Orange Garden Grove Long Beach Oceanside + 2 lagi

Virtualisasi [+]

Virtualisasi

Virtualisasi

Ini adalah kursus latihan yang direka khas dan bersesuaian. Ia meneroka pemasangan, konfigurasi, dan pengurusan VMware® vSphereTM, yang terdiri daripada VMware ESXTM / ESXi dan VMware vCenterTM Server. Kursus ini adalah berdasarkan kepada ESX 5. Program ini ditujukan kepada para profesional dari semua bidang yang umumnya akrab dengan persekitaran IT dan berminat untuk mempelajari teknologi yang sedang berkembang pesat.

SIJIL PENYELESAIAN

American Heritage College menganugerahkan sijil penyempurnaan kepada pelajar yang berjaya menyelesaikan semua kursus yang diperlukan untuk program ini.

PRASISISI PROGRAM

Diploma Sekolah Tinggi atau yang bersamaan (GED) diperlukan dan sesetengah pengalaman kerja profesional di Teknologi Maklumat disyorkan.... [-]


Sijil iv dalam teknologi berasaskan web

Open Colleges
Online Sepenuh masa 24  January 2019 Australia Australia Online

IV Sijil Berasaskan Web Technologies adalah sesuai untuk orang yang ingin untuk menggabungkan aspek-aspek kreatif dan teknikal reka bentuk web dan pembangunan web untuk membuka peluang kerjaya yang menarik dalam industri web yang sentiasa berkembang. [+]

IV Sijil Technologies Web Berasaskan

Menggabungkan aspek-aspek kreatif dan teknikal reka bentuk web dan pembangunan, IV Sijil dalam Technologies Web Berasaskan akan menyediakan anda dengan skillset luas.

Keterangan Kursus

IV Sijil Berasaskan Web Technologies adalah sesuai untuk orang yang ingin untuk menggabungkan aspek-aspek kreatif dan teknikal reka bentuk web dan pembangunan web untuk membuka peluang kerjaya yang menarik dalam industri web yang sentiasa berkembang.

Semasa pengajian anda, anda akan belajar untuk merancang, mereka bentuk, menyesuaikan dan membangunkan laman web dinamik, serta bagaimana untuk menjadi tuan rumah dan memindahkan kandungan dan mewujudkan pangkalan data yang asas. pengajian juga akan menyediakan anda untuk menjalankan ujian untuk memastikan laman web yang patuh, dan memberi anda kemahiran untuk memantau dan mengekalkan laman web, menetapkan anda untuk beberapa laluan kerjaya yang menarik.... [-]


CEH Collection | Hacker Etika yang Disahkan

The Learning People
Online August 2019 United Kingdom Brighton Ireland Dublin Australia Sydney New Zealand Wellington + 4 lagi

Sekiranya anda ingin mendapatkan pensijilan untuk mencari kelemahan dan kelemahan dalam sistem sasaran, baik secara profesional maupun peribadi, maka Pentadbir Etika Bersertifikat - CEH - latihan, dan sertifikasi adalah untuk anda. [+]

Sekiranya anda ingin mendapatkan pensijilan untuk mencari kelemahan dan kelemahan dalam sistem sasaran, baik secara profesional maupun peribadi, maka Pentadbir Etika Bersertifikat - CEH - latihan , dan sertifikasi adalah untuk anda.

1. Sertai peperangan dalam cybersecurity

90% perniagaan telah mengalami hack komputer sejenis selama dua belas bulan terakhir, dengan 77% daripada ini telah digodam lebih dari sekali - pensijilan CEH akan membolehkan anda untuk memerangi statistik agresif seperti itu.

2. Latihan kelas dunia

Beratus-ratus pakar telah berunding untuk mewujudkan kursus latihan CEH dalam talian, memastikan bahawa alat terkini, trend, teknik rahsia dan eksploitasi yang ditemui dari komuniti bawah tanah dipaparkan.... [-]


Hacker Etika yang Disahkan

US Online Learning
Online September 2019 Amerika Syarikat New York

Kursus Latihan Etika yang Disahkan (CEH) membolehkan pelajar mengenal, menentang dan mempertahankan penggodam dari rangkaian menembusi dan mendapat akses kepada maklumat penting. Ini akan membolehkan pelajar untuk melaksanakan tindakan balas proaktif dan seterusnya, terus mendahului perkembangan keselamatan maklumat dan kelemahan yang dieksploitasi. [+]

Peretas Etika Bersertifikat (CEH)

Kursus Latihan Etika yang Disahkan (CEH) membolehkan pelajar mengenal, menentang dan mempertahankan penggodam dari rangkaian menembusi dan mendapat akses kepada maklumat penting. Ini akan membolehkan pelajar untuk melaksanakan tindakan balas proaktif dan seterusnya, terus mendahului perkembangan keselamatan maklumat dan kelemahan yang dieksploitasi. Dengan pensijilan ini, para profesional akan memperoleh kelayakan berharga yang mengarahkan gaji purata lebih dari $ 100,000 setahun. Kursus ini juga merupakan prasyarat untuk pensijilan CHFI yang akan memperluaskan teknik penggodaman dan membawa kepada bidang forensik siber dan penyiasatan. Topik yang termasuk dalam kursus ini ialah: DDOS Serangan, Pengesanan, Penciptaan Dasar, Kejuruteraan Sosial, Penciptaan Virus dan Limpahan Buffer untuk menamakan beberapa.... [-]


Certificate in Computer System Administration: Microsoft Server Administration

Butte College
Campus Sepenuh masa 12 - 24  August 2019 Amerika Syarikat Chico

[+]

Program ini menawarkan kursus-kursus yang menyediakan pelajar untuk pelbagai peperiksaan pensijilan industri, termasuk Microsoft MCSA, CompTIA A +, CompTIA Linux +, CompTIA Network +, dan CompTIA Security +.

Pelajar Hasil Pembelajaran

Mereka yang berjaya program ini, pelajar akan dapat:

Melaksanakan infrastruktur teras Windows Server 2012 dalam persekitaran perniagaan yang sedia ada. Melaksanakan, mengurus, menyelenggara dan penyediaan perkhidmatan dan infrastruktur dalam Windows Server 2012 persekitaran yang. Mengenal pasti keperluan pasaran buruh dan betul bersedia untuk peperiksaan pensijilan industri yang paling relevan.

kursus-kursus yang diperlukan untuk sijil:... [-]


Sijil Transformasi Digital: Dari AI dan IoT ke Cloud, Blockchain, dan Cybersecurity

MIT Professional Education Online
Online Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Cambridge

Revolusi digital sedang dijalankan. Teknologi merangkumi setiap aspek masyarakat kita: komunikasi, pendidikan, perubatan, pengangkutan, pertanian, dan pembuatan. Kriptografi menjejaskan sistem perbankan. Hyperconnectivity- melalui sistem komunikasi, sensor, wearables, dan peranti pintar-telah kabur sempadan antara dunia fizikal dan digital. [+]

TINJAUAN

Revolusi digital sedang dijalankan. Teknologi merangkumi setiap aspek masyarakat kita: komunikasi, pendidikan, perubatan, pengangkutan, pertanian, dan pembuatan. Kriptografi menjejaskan sistem perbankan. Hyperconnectivity- melalui sistem komunikasi, sensor, wearables, dan peranti pintar-telah kabur sempadan antara dunia fizikal dan digital.

Profesional yang memahami implikasi data besar, dan yang lebih penting lagi bagaimana untuk memanfaatkannya, dapat membantu syarikat mereka menyambung kepada pelanggan dan pihak berkepentingan dengan kecekapan dan ketepatan, mewujudkan peluang baru dan menunaikan persaingan. Platform digital menawarkan peningkatan asas kepada model perniagaan tradisional, boleh mengubah keseluruhan industri, dan menjadi pemacu utama pertumbuhan. Perusahaan berasaskan web yang memanfaatkan infrastruktur digital dapat memasuki pasaran dengan cepat dan bergerak dengan ketangkasan dalam ekonomi digital baru.... [-]


Sijil III dalam Maklumat, Media Digital dan Teknologi

Unity College Australia
Campus January 2019 Australia Queanbeyan

Program ini menyediakan asas teknikal tangan untuk pelbagai kursus Diploma IT. Kursus ini juga sesuai dengan graduan ICT yang ingin meningkatkan kemahiran praktikal mereka di kawasan PC dan pelayan dan mereka yang mempunyai kemahiran praktikal yang ingin mendapat kelayakan Australia formal dalam IT. [+]

Garis Panduan KursusAIMS

Untuk membangunkan pengetahuan dan kemahiran dalam penggunaan Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT). Kursus ini mendapat pelajar di dalam ICT - tidak lagi menjadi pengguna. Program ini menyediakan asas teknikal tangan untuk pelbagai kursus Diploma IT.

Kursus ini juga sesuai dengan graduan ICT yang ingin meningkatkan kemahiran praktikal mereka di kawasan PC dan pelayan dan mereka yang mempunyai kemahiran praktikal yang ingin mendapat kelayakan Australia formal dalam IT.

KELUARAN

Kursus ini dalam ICT memberi pelajar kemahiran yang diperlukan untuk tujuan berikut:

Untuk menjalankan kerja sebagai juruteknik ICTUntuk melaksanakan tugas dalam pelbagai peranan sokongan ICT (contohnya pengguna, operasi, PC, teknikal dan / atau klien)Untuk memudahkan akses kepada pekerjaan, termasuk menubuhkan perniagaan kecilSebagai pendahulu kepada pengajian peringkat tinggi.TINJAUAN... [-]

Sijil Pengurusan Lanjutan IT

Universidad Tecmilenio
Online Sambilan July 2019 Mexico Mexico Online Chihuahua San Luis Potosi Culiacán Mazatlan Guadalajara Cancún Heroica Veracruz Puebla City Mérida Hermosillo Ciudad Obregón Santiago de Querétaro Durango Cuernavaca Mexico City Buenavista Monterrey Torreón Ciudad Juarez Villahermosa Nuevo Laredo + 21 lagi

Strategik mencadangkan dan mengimplementasikan teknologi maklumat terkini yang dikenalpasti untuk mengubah reka bentuk atau penambahbaikan perniagaan. [+]

Strategik mencadangkan dan mengimplementasikan teknologi maklumat terkini yang dikenalpasti untuk mengubah reka bentuk atau penambahbaikan perniagaan.

[-]

Sijil Dalam Talian dalam Keselamatan Siber

University of California, Irvine - Division of Continuing Education
Online Sepenuh masa Sambilan 9 - 24  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Syarikat-syarikat telah diberi amaran untuk meningkatkan infrastruktur dan keselamatan data mereka kerana ancaman daripada penggodam dan pengganas siber. Agensi-agensi kerajaan dan pelanggan telah meningkatkan secara mendadak keperluan prosedur keselamatan korporat. Membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam bidang ini yang pesat berkembang. [+]

Gambaran keseluruhan

Syarikat-syarikat telah diberi amaran untuk meningkatkan infrastruktur dan keselamatan data mereka kerana ancaman daripada penggodam dan pengganas siber. Agensi-agensi kerajaan dan pelanggan telah meningkatkan secara mendadak keperluan prosedur keselamatan korporat. Membangunkan kemahiran yang anda perlukan untuk berjaya dalam bidang ini yang pesat berkembang.

Kurikulum memberi tumpuan kepada membangunkan pemahaman yang komprehensif tentang prinsip-prinsip untuk merancang, mengukuhkan, dan mengurus persekitaran sistem maklumat yang selamat. Bidang teras utama termasuk kawalan akses, keselamatan pembangunan aplikasi, kesinambungan perniagaan dan perancangan pemulihan bencana, kriptografi, tadbir urus keselamatan maklumat dan pengurusan risiko, undang-undang, peraturan, penyiasatan dan pematuhan, keselamatan operasi, keselamatan fizikal (alam sekitar), seni bina keselamatan dan reka bentuk, dan telekomunikasi dan keselamatan rangkaian. Program ini akan membantu anda mempersiapkan diri untuk mengikuti ujian Peperiksaan Keamanan Sistem Maklumat Keizinan (CISSP®) yang disahkan oleh Konsortium Persijilan Keselamatan Sistem Maklumat Antarabangsa (ISC) 2®.... [-]


Kursus dalam analisis web

E-Learning University of Athens
Online 14  June 2019 Yunani Athens

Kursus ini menghuraikan prinsip-prinsip asas analisis web sambil memberikan pengenalan kepada konsep Perisikan Perniagaan (BI), kesannya dan kegunaan asasnya. [+]

Setiap hari, semua perniagaan menghadapi berpuluh-puluh soalan yang berkaitan dengan membuat keputusan tentang operasi mereka. Soalan mengenai peruntukan kakitangan, permintaan yang dijangkakan, jumlah pesanan, simpanan produk, promosi produk, pemerolehan pelanggan, penilaian pelanggan, keberkesanan sebarang pengiklanan, pengangkutan bahan, memproses data, mencari dan mengumpulkan data kepentingan, dll. .

Jawapan kepada soalan-soalan itu mempunyai manfaat yang besar, kerana ia secara dramatik mengurangkan kos operasi syarikat dan menjadikannya berdaya saing dan berdaya maju, terutama dalam masa krisis, ketika pembiayaan tidak mudah dicari dan karenanya semuanya harus diorganisir dan dieksploitasi sepenuhnya ijazah.... [-]


Keselamatan komputer

Illinois Eastern Community Colleges
Campus September 2019 Amerika Syarikat Robinson Olney Mount Carmel Fairfield + 2 lagi

Keselamatan Komputer [+]

Gambaran keseluruhan

Keselamatan Komputer

Semester 1Pengenalan Perkhidmatan Pembelajaran Dalam TalianPenulisan TeknikalPenyiasatan Jenayah IMatematik TeknikalDasar ITSemester 2Kemahiran Komputer PentingEtika KomputerForensik KomputerAsas RangkaianProgram Jumlah: 26.5Kami mengesyorkan agar anda menghubungi seorang penasihat sebelum mendaftar dalam mana-mana program untuk memastikan semua keperluan dipenuhi termasuk jumlah jam yang berkaitan dengan kursus pemindahan. [-]

Sijil program profesional dalam awan admin (microsoft)

edX
Online September 2019 Amerika Syarikat Cambridge

Program Profesional Microsoft dalam Admin Awan akan memulakan anda jalan ke arah memahami awan dan menyediakan mesin, rangkaian, dan aplikasi maya Azure; mengautomasikan beban kerja dan penggunaan; dan menguruskan storan, identiti, pangkalan data, keselamatan, dan pematuhan. [+]

Sukar untuk bercakap tentang masa depan komputer tanpa bercakap tentang awan.

Program Profesional Microsoft dalam Admin Awan akan memulakan anda jalan ke arah memahami awan dan menyediakan mesin, rangkaian, dan aplikasi maya Azure; mengautomasikan beban kerja dan penggunaan; dan menguruskan storan, identiti, pangkalan data, keselamatan, dan pematuhan. Ketahui cara menjadi Pentadbir Cloud, memanfaatkan teknologi Microsoft terbaik.

Dibina dengan tumpuan apa yang anda perlukan, anda perlu bekerja di awan, Sijil Program Profesional Microsoft dalam Admin Awan akan membantu anda mempelajari kemahiran yang anda perlukan untuk memulakan kerjaya yang anda mahukan.

Butiran Program Kursus 11 kursus + Projek Capstone Akhir Usaha 16 - 30 jam setiap kursus Harga $ 99 setiap kursus / $ 1,188 untuk keseluruhan program Anda akan Belajar Untuk Tetapkan mesin maya Azure Automate beban kerja Azure Migrasi Beban Kerja ke Azure Menyebarkan dan menguruskan permohonan Azure Bekerja dengan pangkalan data di Azure Tetapkan mesin maya ... [-]

Sijil Keselamatan Siber

University Of North Carolina at Pembroke
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Pembroke

Kerjaya dalam Teknologi Maklumat semakin berkembang, dan apakah cara yang lebih baik untuk melatih kerjaya baru daripada menyediakan tiga persijilan yang dihormati dalam satu program dalam talian yang mudah? Program ini akan membantu anda membina pengetahuan asas yang diperlukan untuk pekerjaan dalam peranan IT yang canggih. [+]

Tajuk penuh tentu saja

Latihan Persijilan CompTIA ™: A, Rangkaian, Keselamatan

Gambaran keseluruhan

Kerjaya dalam Teknologi Maklumat semakin berkembang, dan apakah cara yang lebih baik untuk melatih kerjaya baru daripada menyediakan tiga persijilan yang dihormati dalam satu program dalam talian yang mudah? Program ini akan membantu anda membina pengetahuan asas yang diperlukan untuk pekerjaan dalam peranan IT yang canggih.

Apabila program selesai, anda akan diberikan baucer untuk mengambil semua tiga ujian yang diperakui.

[-]

Latihan Pensijilan Yayasan ITIL

Simplilearn
Online Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online

Yayasan ITIL® adalah pensijilan ITIL peringkat kemasukan yang paling banyak diiktiraf untuk profesional IT. Jabatan IT hari ini memerlukan pakar yang berkelayakan yang dapat memberikan perkhidmatan IT yang berkesan. [+]

Ciri-ciri utama16 jam latihan yang dipimpin oleh pengajar24 jam belajar diri sendiri5 kajian kes industri dan 7 contoh dunia sebenar50 akhir kuiz bab19 PDU belajar sendiri / 22 pengajar yang diketuai oleh PDUBaucar peperiksaan termasuk

Yayasan ITIL® adalah pensijilan ITIL peringkat kemasukan yang paling banyak diiktiraf untuk profesional IT. Jabatan IT hari ini memerlukan pakar yang berkelayakan yang dapat memberikan perkhidmatan IT yang berkesan. Latihan ini akan menunjukkan kitar hayat perkhidmatan ITIL, bagaimana proses kitaran hayat dikaitkan, proses terlibat, dan amalan terbaik untuk meningkatkan kualiti pengurusan perkhidmatan IT untuk mengurangkan kos dan meningkatkan produktiviti. Dan ingat, profesional ITIL yang diperakui memperoleh 40% lebih daripada rakan mereka yang tidak disahkan.... [-]


Sijil yang lebih tinggi dalam perniagaan dalam aplikasi komputer

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT)
Campus Sepenuh masa September 2019 Ireland Galway Westport + 1 lagi

Sijil Tinggi dalam Perniagaan dalam Aplikasi Komputer menyampaikan pemahaman moden IT dalam konteks organisasi dan tahap kompetensi yang tinggi ... [+]

Sijil Tinggi dalam Perniagaan di Aplikasi Komputer

Campus GMIT Castlebar

Sijil Tinggi dalam Perniagaan dalam Aplikasi Komputer menyampaikan pemahaman moden IT dalam konteks organisasi dan tahap kompetensi yang tinggi dalam penggunaan perisian aplikasi perniagaan. Program ini menggabungkan pembangunan kemahiran IT dengan kesedaran perniagaan kritikal yang menekankan teknik interpersonal dan komunikasi. Pelajar akan memperolehi pengetahuan dan kemahiran dalam beberapa bidang termasuk:

Fungsi perniagaan teras (iaitu, Pemasaran, Kewangan, Ekonomi dan Undang-undang) dan bagaimana ia digunakan dalam operasi perniagaan Pasaran saham dan pengurusan kewangan ICT kemahiran penciptaan laman web, pembangunan pangkalan data dan aplikasi perniagaan kemahiran komunikasi peribadi, membina keyakinan diri, kerja berpasukan dan kemahiran persembahan A bahasa asing ... [-]