Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sijil-sijil dalam Sastera 2019/2020

Sijil menunjukkan pelajar telah mencapai tahap kemahiran yang didokumenkan dalam bidang pembelajaran. Ia ditawarkan dalam pelbagai disiplin, seperti kemanusiaan, perniagaan, sains hayat, kejuruteraan dan teknologi. Sijil juga boleh merapatkan jurang dalam pendidikan pelajar.

Apakah sijil dalam seni? Bidang pembelajaran yang luas ini boleh merangkumi topik yang pelbagai seperti fotografi, lukisan, patung, penghargaan seni, teater dan filem. Persekitaran pembelajaran mungkin berstruktur sebagai bengkel di mana pelajar mempelajari kemahiran dan teknik tertentu, atau mungkin dalam format pengajaran dan ceramah bilik darjah dari seorang pengajar yang berjaya. Cendekiawan mungkin ingin melanjutkan pengajian di bidang yang dipilih atau mungkin memasuki tenaga kerja setelah tamat program.

Bergantung pada fokus program, pelajar mungkin memperoleh kemahiran khusus seperti memainkan alat muzik atau menggunakan teknik lukisan. Pelajar mungkin belajar kemahiran berfikir bebas dan meningkatkan keupayaannya untuk bekerja secara kreatif, kedua-dua bakat berharga dalam kehidupan artis.

Perbelanjaan program bergantung pada panjangnya, di mana ia diajarkan dan beberapa faktor lain. Untuk mengetahui lebih lanjut, sarjana yang berminat perlu menghubungi setiap sekolah secara individu untuk memahami dengan lebih baik semua kos.

Seseorang yang diberikan sijil dalam seni mempunyai banyak pilihan untuk kerjaya dan kehidupan peribadi. Pelajar mungkin ingin meneruskan pendidikannya, atau dia mungkin ingin mencari pekerjaan. Graduan mungkin mencari kerja sebagai guru, pendidik, instruktur muzik, penyokong seni, kurator muzium, jurugambar dan artis. Mereka boleh bekerja untuk universiti, agensi seni, komisen seni, syarikat dan kedai media.

Kursus boleh ditawarkan secara dalam talian, atau mereka boleh didapati dalam suasana bilik darjah di pelbagai sekolah dan universiti. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Sastera

Florence Classical Arts Academy

Program ini termasuk menyalin lukisan tuan lama dan mempelajari teknik asal mereka semasa belajar mengembalikan karya seni. Setelah tamat program tiga tahun itu, graduan ... [+]

Program ini termasuk menyalin lukisan-lukisan tuan lama dan mempelajari teknik-teknik asal mereka semasa belajar untuk memulihkan kerja-kerja seni. Setelah selesai program tiga tahun, graduan pelajar dengan diploma. Setelah selesai satu tahun program pelajar menerima sijil.

Program ini terdiri mengikut keperluan untuk pendidikan profesional yang tinggi. Akademi kini menyedari projek pemulihan lukisan asli antik dimensi besar di bawah kerjasama dengan salah satu muzium utama Florence - Palazzo Pitti. Sebahagian daripada kurikulum program ini termasuk menyalin lukisan tuan lama dan mempelajari teknik asal mereka. Setelah selesai Kursus Tiga Tahun, pelajar menerima Diploma.

Program ini terdiri mengikut keperluan untuk pendidikan profesional yang tinggi. Akademi kini menyedari projek pemulihan lukisan asli antik dimensi besar di bawah kerjasama dengan salah satu muzium utama Florence - Palazzo Pitti. Sebahagian daripada kurikulum program ini termasuk menyalin lukisan tuan lama dan mempelajari teknik asal mereka. Setelah selesai Kursus Tiga Tahun, pelajar menerima Diploma.... [-]

Itali Florence
Oktober 2019
English,Russian
Sepenuh masa
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Windward Community College

Tujuan ini Subjek Sijil Akademik dalam Drawing and Painting adalah untuk menyediakan latihan pra-profesional untuk pelajar merancang kerjaya dalam Seni Visual dalam bidan ... [+]

Tujuan ini Subjek Sijil Akademik dalam Drawing and Painting adalah untuk menyediakan latihan pra-profesional untuk pelajar merancang kerjaya dalam Seni Visual dalam bidang seni lukis. Sijil akan memenuhi matlamat pelajar yang ingin (1) Pemindahan kepada institusi 4 tahun dan mendapat Ijazah Sarjana Muda Seni Halus ijazah (BFA) dan / atau, (2) menjadi seorang artis profesional pameran di galeri dan melengkapkan komisen potret dan / atau (3) memasuki kerjaya dalam seni komersial.

Keluar dari Portfolio Kajian

Siap Subjek Sijil Akademik di Art: Lukisan dan lukisan memerlukan kajian portfolio. Pelajar harus berunding dengan fakulti sepenuh masa dalam lukisan dan lukisan sebagai persediaan untuk beliau semakan portfolio keluar. Satu jawatankuasa kajian akan dibentuk yang terdiri daripada dua ahli fakulti dalam lukisan dan lukisan. Penyerahan portfolio akan berlaku pada minggu berikut percutian musim bunga, atau pada akhir Sesi Summer pertama, sekiranya pelajar menyiapkan Windward Atelier sebagai nya studio terakhir kursus seni.... [-]

Amerika Syarikat Honolulu
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu