ACADEMICCOURSES

Sijil-sijil dalam Kejuruteraan Pertanian di Amerika Raleigh Amerika Syarikat

Sijil adalah satu pencapaian akademik yang menunjukkan bahawa seseorang individu telah berkesan menamatkan latihan atau menerima arahan tertentu dalam kawasan atau bidang tertentu. Sijil juga mungkin menunjukkan penguasaan kemahiran tertentu atau bahawa seseorang individu telah lulus ujian atau set ujian. 

Kajian kejuruteraan pertanian memberi tumpuan kepada kaedah pemprosesan dan pengeluaran yang berkaitan dengan pertanian. Seorang jurutera pertanian mungkin bekerja di bidang pengeluaran ternakan, kejuruteraan makanan, reka bentuk jentera pertanian dan banyak lagi.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Raleigh terletak di North Carolina, Amerika Syarikat. Bandar ini adalah rumah bagi banyak orang ramai, masyarakat dan swasta (untuk keuntungan) kemudahan pendidikan yang lebih tinggi. Bersama-sama dengan kecemerlangan akademik institusi terkenal dengan sukan dan acara-acara sukan.

Terbaik Sijil dalam Kejuruteraan Pertanian di Amerika Raleigh di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Kejuruteraan Pertanian, Raleigh Filter

Ekonomi Pertanian dan Sumber

North Carolina State University
Sijil
Sep 2021
English

Operasi ladang berkembang dengan pengetahuan ekonomi, perniagaan, undang-undang dan dasar yang kukuh. Kami akan mengajar anda bagaimana menjalankan operasi yang berkembang pes ...

Baca lebih lanjut