close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil-sijil dalam Kejuruteraan Pertanian di Ireland

Suatu perakuan yang menunjukkan penguasaan satu set tertentu kemahiran atau bahawa seseorang individu telah berkesan melengkapkan kerja kursus yang telah ditetapkan atau diluluskan ujian mengenai topik yang diberikan. Perubahan kuat wujud antara kursus sijil dari segi kandungan, panjang dan kos. Kajian kejuruteraan pertanian memberi tumpuan kepada kaedah pemprosesan dan pengeluaran yang berkaitan… Baca lebih lanjut

Suatu perakuan yang menunjukkan penguasaan satu set tertentu kemahiran atau bahawa seseorang individu telah berkesan melengkapkan kerja kursus yang telah ditetapkan atau diluluskan ujian mengenai topik yang diberikan. Perubahan kuat wujud antara kursus sijil dari segi kandungan, panjang dan kos.

Kajian kejuruteraan pertanian memberi tumpuan kepada kaedah pemprosesan dan pengeluaran yang berkaitan dengan pertanian. Seorang jurutera pertanian mungkin bekerja di bidang pengeluaran ternakan, kejuruteraan makanan, reka bentuk jentera pertanian dan banyak lagi.

Ireland adalah sebuah pulau di utara-barat benua Eropah. Ia adalah pulau ketiga terbesar di Eropah dan pulau kedua puluh terbesar di Bumi. Ke sebelah timur adalah pulau yang lebih besar daripada Great Britain, dari mana ia dipisahkan oleh Laut Ireland.

Sijil dalam Kejuruteraan Pertanian di Ireland

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
The Institute Of Education
County Dublin, Ireland

Sains Pertanian melibatkan kajian sains dan teknologi yang mendasari prinsip dan amalan pertanian.

Sains Pertanian melibatkan kajian sains dan teknologi yang mendasari prinsip dan amalan pertanian. -
Sijil
English
Sep 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini