close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil-sijil dalam Kejuruteraan Pertanian di Amerika Dundee United Kingdom

Suatu perakuan yang menunjukkan penguasaan satu set tertentu kemahiran atau bahawa seseorang individu telah berkesan melengkapkan kerja kursus yang telah ditetapkan atau diluluskan ujian mengenai topik yang diberikan. Perubahan kuat wujud antara kursus sijil dari segi kandungan, panjang dan kos. Kejuruteraan pertanian adalah kajian pelbagai kaedah pemprosesan dan pengeluaran yang terlibat dalam p… Baca lebih lanjut

Suatu perakuan yang menunjukkan penguasaan satu set tertentu kemahiran atau bahawa seseorang individu telah berkesan melengkapkan kerja kursus yang telah ditetapkan atau diluluskan ujian mengenai topik yang diberikan. Perubahan kuat wujud antara kursus sijil dari segi kandungan, panjang dan kos.

Kejuruteraan pertanian adalah kajian pelbagai kaedah pemprosesan dan pengeluaran yang terlibat dalam pertanian. Pelajar kejuruteraan pertanian menggunakan prinsip kejuruteraan awam, elektrik, kimia dan mekanikal untuk amalan pertanian.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Dundee, salah satu daripada bandar-bandar besar di Scotland, mempunyai jumlah pelajar kira-kira 17 ribu. Terdapat tiga buah universiti dan kolej, dan mereka dikenali untuk penyelidikan dalam bidang bioperubatan, onkologi dan permainan komputer.

Terbaik Sijil dalam Kejuruteraan Pertanian di Amerika Dundee di UK

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Dundee And Angus College
Dundee, United Kingdom

Kursus ini bertujuan untuk memberikan kemahiran yang diperlukan untuk memasuki pekerjaan atau latihan lanjutan dalam industri ini.

Kursus ini bertujuan untuk memberikan kemahiran yang diperlukan untuk memasuki pekerjaan atau latihan lanjutan dalam industri ini. -
Sijil
English
Ogo 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini