$close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil-sijil dalam Sains Pemakanan di Amerika Gimhae-si Korea Selatan

Sijil adalah satu pencapaian akademik yang menunjukkan bahawa seseorang individu telah berkesan menamatkan latihan atau menerima arahan tertentu dalam kawasan atau bidang tertentu. Sijil juga mungkin menunjukkan penguasaan kemahiran tertentu atau bahawa seseorang individu telah lulus ujian atau set ujian.  Kajian nutrisi boleh memberi tumpuan kepada cara menyediakan makanan yang sihat, yang… Baca lebih lanjut

Sijil adalah satu pencapaian akademik yang menunjukkan bahawa seseorang individu telah berkesan menamatkan latihan atau menerima arahan tertentu dalam kawasan atau bidang tertentu. Sijil juga mungkin menunjukkan penguasaan kemahiran tertentu atau bahawa seseorang individu telah lulus ujian atau set ujian. 

Kajian nutrisi boleh memberi tumpuan kepada cara menyediakan makanan yang sihat, yang diet boleh menyebabkan penyakit atau cara menyimpan pelbagai jenis makanan. Kajian mengenai bagaimana makanan menjejaskan orang boleh memberi manfaat kepada ahli nutrisi, blogger kesihatan atau pelatih peribadi.

Institusi pendidikan tinggi termasuk kolej empat tahun biasa dan universiti. Pendidikan diambil serius di Korea Selatan, dan negara ini adalah rumah kepada beberapa universiti bertaraf dunia, yang kebanyakannya mempunyai perjanjian pertukaran dengan pelbagai universiti luar negara, dan adalah cara yang baik untuk rakyat asing untuk mengalami kehidupan di negara ini.

Terbaik Sijil dalam Sains Pemakanan di Amerika Gimhae-si di Korea Selatan

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Korea Selatan
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Kaya University
Gimhae-si, Korea Selatan

Fakulti Perkhidmatan Makanan, Masakan, dan Pemakanan bertujuan untuk memupuk tukang masak profesional dan pakar pemakanan yang dapat mengambil tanggungjawab untuk pengembangan ... +

Fakulti Perkhidmatan Makanan, Masakan, dan Pemakanan bertujuan untuk memupuk tukang masak profesional dan pakar pemakanan yang dapat mengambil tanggungjawab untuk pengembangan industri perkhidmatan makanan, globalisasi makanan Korea, dan kesihatan dan pemakanan masyarakat. Untuk tujuan ini, kami menghasilkan pakar masakan yang akan memainkan peranan penting dalam pelbagai bidang memasak melalui latihan teori dan praktikal mengenai memasak dan pemakanan, dan pakar pemakanan yang dapat bertanggungjawab terhadap kesihatan dan pemakanan semua orang. -
Sijil
Korea
Kampus