ACADEMICCOURSES

Pembelajaran jarak jauh Sijil-sijil dalam Pembangunan Bandar 2021

Sijil A adalah dokumen yang individu memperoleh selepas mereka telah menyelesaikan keperluan tertentu. Dokumen-dokumen ini menunjukkan majikan yang berpotensi dan pentadbiran pendidikan tinggi bahawa individu mempunyai kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk berjaya di tempat kerja dan di dalam kelas.

Satu program dalam pembangunan bandar menyediakan pelajar untuk menganalisis dan ruang bandar merancang dan kawasan kejiranan. Rancangan mungkin memberi tumpuan kepada alam sekitar dan iklim bandar perubahan, tadbir urus tanah bandar, strategi bandar dan perancangan, dan pengurusan dan pembiayaan infrastruktur bandar.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Pembelajaran jarak jauh Sijil dalam Pembangunan Bandar

1 Hasil dalam Pembangunan Bandar, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sijil Siswazah - Sistem Pengangkutan dan Bandar

North Dakota State University
Sijil Siswazah
11 Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
9&nbsp;-&nbsp;12 bulan
English
Online

Program ini ditujukan terutamanya kepada profesional yang berlatih yang ingin memperoleh pengetahuan tambahan dalam bidang pengangkutan dan sistem bandar yang baru muncul. Sij ...

Baca lebih lanjut