ACADEMICCOURSES

Sijil-sijil dalam Pembangunan Luar Bandar di Amerika Newbattle United Kingdom

Suatu perakuan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menerima beberapa jenis pendidikan atau yang telah lulus ujian yang diperlukan untuk mendapatkannya. Dengan dokumen akademik ini, individu diberi peluang untuk mencapai pendidikan tinggi atau pekerjaan yang berkaitan dengan kemahiran yang mereka pelajari.

Kajian mengenai pembangunan luar bandar adalah berkaitan dengan keadaan ekonomi dan pertumbuhan di kawasan yang tidak penduduk padat. Topik yang akan dibincangkan dalam program pembangunan ekonomi luar bandar mungkin termasuk mikro dan makroekonomi, serta hak pertanian dan harta.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Terbaik Sijil dalam Pembangunan Luar Bandar di Amerika Newbattle di UK

1 Hasil dalam Pembangunan Luar Bandar, Newbattle Filter

Kemahiran Luar Bandar

Newbattle Abbey College
Sijil
Ogo 2021
English
Kampus

Kursus praktikal sepenuh masa ini menawarkan pengenalan mengenai berkebun dan penyelenggaraan harta tanah di Taman Komuniti, Taman Itali, kawasan hutan dan ladang seluas 125 e ...

Baca lebih lanjut