ACADEMICCOURSES

Sambilan Sijil-sijil dalam Pendidikan Antarabangsa di Amerika Middlesbrough United Kingdom 2020/2021

Sijil adalah satu pencapaian akademik yang menunjukkan bahawa seseorang individu telah berkesan menamatkan latihan atau menerima arahan tertentu dalam kawasan atau bidang tertentu. Sijil juga mungkin menunjukkan penguasaan kemahiran tertentu atau bahawa seseorang individu telah lulus ujian atau set ujian. 

Sesetengah kursus pendidikan antarabangsa dan program boleh menawarkan pelbagai pengkhususan, yang membolehkan pelajar untuk memberi tumpuan kepada cita-cita mereka dalam bidang ini. Peserta boleh memilih untuk menjadi pakar dalam pembangunan kurikulum, pendidikan masyarakat, dasar dan komunikasi antara budaya.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Middlesbrough adalah sebuah bandar besar di timur utara England. Ia dinamakan sebuah bandar universiti kerana jumlah pelajar yang besar dan mempunyai beberapa universiti, kolej dan pusat-pusat pendidikan tinggi.

Sambilan Sijil dalam Pendidikan Antarabangsa di Amerika Middlesbrough di UK

1 Hasil dalam Pendidikan Antarabangsa, Middlesbrough Filter

Sijil Pasca Siswazah Pendidikan (Antarabangsa)

Teesside University
Sijil Pascasiswazah
<
Separuh masa
English
Online

Kursus ini menawarkan para profesional pendidikan yang bercita-cita dan bercita-cita tinggi, bekerja dalam pelbagai konteks, laluan yang fleksibel ke arah mendapatkan Sijil Pa ...

Baca lebih lanjut