ACADEMICCOURSES

Sambilan Sijil-sijil dalam Pendidikan di Afrika Selatan 2020/2021

Suatu perakuan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menerima beberapa jenis pendidikan atau yang telah lulus ujian yang diperlukan untuk mendapatkannya. Dengan dokumen akademik ini, individu diberi peluang untuk mencapai pendidikan tinggi atau pekerjaan yang berkaitan dengan kemahiran yang mereka pelajari.

Sesetengah pelajar boleh memilih untuk mendidik diri mereka sendiri, walaupun kebanyakan pendidikan dijalankan di bawah bimbingan seorang guru atau pengajar. pendidikan tinggi sering diawasi oleh seorang profesor. Pendidikan boleh berlaku dalam pelbagai tetapan, sama ada rasmi atau formal.

 

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Sambilan Sijil dalam Pendidikan di Afrika Selatan

2 Hasil dalam Pendidikan, Afrika Selatan Filter

Sijil Pasca Siswazah dalam Pendidikan: Yayasan Pengajaran Asas

Cornerstone Institute
Sijil Pascasiswazah
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Matlamat program ini dalam talian sepenuhnya adalah untuk menanggapi peningkatan keperluan pendidik profesional di Afrika Selatan. Sijil Pasca Siswazah Pendidikan (PGCE), Yaya ...

Baca lebih lanjut

Sijil Pasca Siswazah dalam Pendidikan: Pengajaran Fasa Menengah

Cornerstone Institute
Sijil Pascasiswazah
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

Matlamat program ini adalah untuk menanggapi peningkatan keperluan pendidik profesional di Afrika Selatan. Pengajaran Fasa Perakuan Pasca Siswazah dalam Pendidikan (PGCE) adal ...

Baca lebih lanjut