ACADEMICCOURSES

Sambilan Sijil-sijil dalam Pendidikan di Amerika Medford Amerika Syarikat 2020/2021

Suatu perakuan yang dianugerahkan kepada pelajar yang telah menerima beberapa jenis pendidikan atau yang telah lulus ujian yang diperlukan untuk mendapatkannya. Dengan dokumen akademik ini, individu diberi peluang untuk mencapai pendidikan tinggi atau pekerjaan yang berkaitan dengan kemahiran yang mereka pelajari.

Dalam pengertian yang lebih luas, pendidikan boleh ditakrifkan sebagai apa-apa pengalaman formatif yang mempunyai beberapa jenis kesan ke atas individu. Ini seterusnya boleh memberi kesan cara individu, atau pelajar, berfikir, merasakan, atau perbuatan. Pedagogi adalah istilah penting dalam pendidikan yang merujuk kepada metodologi pengajaran.

 

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Medford adalah kerusi daerah Jackson County dan dinamakan sempena seorang jurutera awam Daud Loring, s kampungnya Medford. Pada tahun 2013 fakulti pendidikan tinggi telah meningkat berlipat ganda berbanding dekad yang lalu. Alba Park, beruang Creek Park, sebuah arboretum Claire Hanley, perpustakaan Medford Carnegie, Roxy Ann puncak dan taman Prescott adalah kerja yang melawat tempat-tempat di bandar ini.

Sambilan Sijil dalam Pendidikan di Amerika Medford di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Pendidikan, Medford Filter

Sijil Pendidikan Kejuruteraan

Tufts University - School of Engineering
Sijil
Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
18 bulan
English
Kampus

Program Sijil Pendidikan Kejuruteraan Guru (TEEP) memberi kuasa kepada guru untuk membawa kejuruteraan secara langsung kepada pelajar mereka.

Baca lebih lanjut

Sijil Teknologi Awal Kanak-Kanak

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences
Sijil
<
Separuh masa
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Program sijil Teknologi Awal Kanak-Kanak (ECT) direka untuk pendidik dan pengamal yang bekerja dengan anak-anak kecil di pra-tadika melalui gred kedua dalam pelbagai pengatura ...

Baca lebih lanjut