close

Penapis

Lihat Hasil

3 Sijil-sijil dalam Pengurusan Kualiti 2020

sijil A adalah dokumen yang diperolehi oleh individu yang berjaya menamatkan kursus atau set kursus yang mengandungi syarat-syarat tertentu untuk industri tertentu. Anugerah ini menunjukkan majikan yang berpotensi calon telah melanjutkan atau pengetahuan dan kemahiran untuk berjaya. Apakah yang dimaksudkan dengan sijil dalam pengurusan kualiti? Ia merupakan satu program yang memberi tumpuan kepa… Baca lebih lanjut

sijil A adalah dokumen yang diperolehi oleh individu yang berjaya menamatkan kursus atau set kursus yang mengandungi syarat-syarat tertentu untuk industri tertentu. Anugerah ini menunjukkan majikan yang berpotensi calon telah melanjutkan atau pengetahuan dan kemahiran untuk berjaya.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil dalam pengurusan kualiti? Ia merupakan satu program yang memberi tumpuan kepada kaedah untuk membawa lebih banyak keuntungan kepada perniagaan sambil memberi jaminan yang tinggi produk atau perkhidmatan yang berkualiti. Penyata, kesilapan dan perkhidmatan yang lemah boleh memberi kesan negatif keuntungan mana-mana perniagaan, jadi kawalan kualiti adalah penting untuk garis bawah. Pelajar mungkin mempelajari subjek seperti kawalan kos, pengurusan sisa, aspek undang-undang menjalankan perniagaan, pengeluaran dan perhubungan awam. mata pelajaran lain mungkin termasuk latihan dan kemahiran sumber manusia.

pelajar pengurusan kualiti manfaat daripada suatu perakuan bahawa mereka boleh mendapat kemahiran dalam untung rugi, pengurusan inventori, perhubungan manusia dan amalan perniagaan yang cekap. Kemahiran maju boleh membuka lebih banyak peluang kerjaya, faedah dan pilihan gaji yang lebih baik.

Pendapatan sijil boleh mengambil mana-mana daripada hanya beberapa bulan hingga dua tahun, bergantung kepada pelajar individu dan program yang dia ingin mengikuti. Dengan begitu banyak pilihan dan sekolah-sekolah yang ada untuk memperoleh sijil, kos dan keperluan berbeza daripada institusi kepada institusi ..

Sijil dalam pengurusan kualiti boleh membawa kepada lebih banyak peluang pekerjaan dalam hampir mana-mana industri, walaupun pada skala global. Dari pekerjaan kerajaan kepada sektor swasta, anda mungkin akan mempunyai pelbagai peluang kemajuan kerjaya dari yang untuk memilih. Untuk lebih banyak peluang kenaikan pangkat, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk memperoleh ijazah.

Pembelajaran jarak jauh adalah lebih cepat menyesuaikan diri kepada keperluan pelajar, dan kelas dalam talian menyediakan fleksibiliti dan kemudahan yang anda perlukan untuk mengejar impian pendidikan anda. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai melanjutkan pelajaran anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
E-Careers
UK Online , United Kingdom

Menjadi disahkan dalam metodologi kualiti dan proses pengurusan yang paling diiktiraf di dunia dengan affiliate dilesenkan rasmi.

Menjadi disahkan dalam metodologi kualiti dan proses pengurusan yang paling diiktiraf di dunia dengan affiliate dilesenkan rasmi. -
Sijil
Separuh masa
12 bulan
English
Online
 
E-Careers
Slough , United Kingdom +1 Lagi

Meningkatkan pengetahuan anda penambahbaikan proses dan bersedia untuk jawatan kanan dalam satu pasukan projek dengan mencapai tahap pertengahan metodologi Six Sigma Lean deng ... +

Meningkatkan pengetahuan anda penambahbaikan proses dan bersedia untuk jawatan kanan dalam satu pasukan projek dengan mencapai tahap pertengahan metodologi Six Sigma Lean dengan affiliate rasmi berlesen. -
Sijil
Separuh masa
12 bulan
English
Online
 
E-Careers
Slough , United Kingdom +1 Lagi

Mendapatkan disahkan dan rangka kerja penambahbaikan proses master Lean Six Sigma dengan Lean Six kursus latihan Sigma Black Belt dan peperiksaan.

Mendapatkan disahkan dan rangka kerja penambahbaikan proses master Lean Six Sigma dengan Lean Six kursus latihan Sigma Black Belt dan peperiksaan. -
Sijil
Separuh masa
12 bulan
English
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini