$close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil-sijil dalam Pengurusan Pantai dan Marin di Sweden

Suatu perakuan yang menunjukkan penguasaan satu set tertentu kemahiran atau bahawa seseorang individu telah berkesan melengkapkan kerja kursus yang telah ditetapkan atau diluluskan ujian mengenai topik yang diberikan. Perubahan kuat wujud antara kursus sijil dari segi kandungan, panjang dan kos. Pelajar yang ghairah tentang memulihara zon air dan lautan kita mungkin mahu belajar pengurusan pantai… Baca lebih lanjut

Suatu perakuan yang menunjukkan penguasaan satu set tertentu kemahiran atau bahawa seseorang individu telah berkesan melengkapkan kerja kursus yang telah ditetapkan atau diluluskan ujian mengenai topik yang diberikan. Perubahan kuat wujud antara kursus sijil dari segi kandungan, panjang dan kos.

Pelajar yang ghairah tentang memulihara zon air dan lautan kita mungkin mahu belajar pengurusan pantai dan marin. Banyak program memberi tumpuan kepada bagaimana untuk membangunkan strategi untuk mengagihkan sumber-sumber institusi, sosio-budaya dan alam sekitar.

Sweden (Sverige) adalah yang terbesar daripada negara-negara Nordic, dengan jumlah penduduk kira-kira 9.5 juta. Ia bersempadan dengan Norway dan Finland dan disambungkan ke Denmark melalui jambatan Öresund (Öresundsbron). Sweden mempunyai tradisi yang kuat sebagai sebuah negara lagi bijaksana terbuka.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Sweden
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Åland University Of Applied Sciences
Högsjö, Sweden

Åland University Of Applied Sciences terletak di bandar Mariehamn. Ini adalah universiti kecil, yang memungkinkan hubungan erat antara guru dan pelajar.

Åland University Of Applied Sciences terletak di bandar Mariehamn. Ini adalah universiti kecil, yang memungkinkan hubungan erat antara guru dan pelajar. -
Sijil
English, Sweden