Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 2 Sijil-sijil dalam Ilmu Muzium 2019/2020

Pendapatan sijil adalah pilihan yang baik untuk mereka yang ingin menimba pengalaman praktikal dalam bidang yang cepat untuk kerjaya mereka. sijil A biasanya mengambil mana-mana sahaja dari beberapa minggu hingga dua tahun untuk disiapkan. Online, sambilan dan kelas malam pilihan yang ada bagi mereka yang mempunyai keluarga atau pekerjaan tanggungjawab siang hari.

Jadi apa sijil dalam JMM Permuziuman? Sijil ini memberi tumpuan kepada amalan menguruskan muzium. Pelajar-pelajar belajar bagaimana untuk menyusun dan pameran pendita dan tentang sejarah dan kesan sosial yang ada di muzium budaya. Rancangan mungkin memberi tumpuan kepada kepimpinan dan pembinaan pasukan, penyelidikan dan analisis data, penulisan geran, jangkauan awam atau pemeliharaan dan pengurusan koleksi.

Kemahiran yang dipelajari biasanya termasuk kemahiran interpersonal yang diperlukan untuk bekerjasama dengan rakan sekerja dan mengeratkan hubungan profesional. Pelajar juga mendapat keupayaan penyelidikan yang diperlukan untuk membuat pameran menyeluruh, bermaklumat dan pemikiran-memprovokasi.

Kos mendapatkan sijil dalam JMM Permuziuman bergantung kepada negara dan institusi. Menghubungi pejabat kemasukan institusi akan menyediakan anda dengan kos tuisyen bagi program tertentu.

Setelah pelajar melengkapkan sijil mereka, mereka biasanya mencari pekerjaan di muzium dan arkib pemeliharaan. kerja banyak sebagai profesional perkhidmatan pelanggan, panduan pameran dan profesional pentadbiran. Lain mencari pekerjaan sebagai penulis geran, berusaha untuk mendapatkan pembiayaan untuk pameran baru. Mereka memberi tumpuan kepada koleksi kerja pengawasan untuk mengekalkan atau memulihkan artifak berharga dan keping berharga seni untuk generasi akan datang, dengan mengambil langkah-langkah untuk memastikan bahawa persekitaran penyimpanan mempunyai pengudaraan yang betul, lampu dan penjagaan yang diperlukan untuk mengelakkan kerosakan. Gaji dan kerjaya prospek cenderung untuk menjadi lebih tinggi jika pelajar terus untuk mendapatkan sama ada ijazah sarjana dalam bidang sarjana muda atau.

Mendapatkan sijil di JMM Permuziuman adalah cara yang baik untuk mengembangkan asas pengetahuan anda dan memulakan kerjaya yang menarik. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Ilmu Muzium

Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Sijil Universiti Johns Hopkins dalam Kurikulum Digital, yang ditawarkan melalui program siswazah dalam Pengajian Muzium, memajukan pendidikan dan latihan profesional muzi ... [+]

Sijil Universiti Johns Hopkins dalam Kurikulum Digital, yang ditawarkan melalui program siswazah dalam Pengajian Muzium, memajukan pendidikan dan latihan profesional muzium di seluruh dunia dalam bidang yang baru muncul ini.

Sijil ini menawarkan kurikulum khusus yang amat diperlukan di medan muzium. Ia akan menyediakan profesional muzium semasa dan bercita-cita untuk menguruskan jumlah dan pelbagai data digital nilai jangka panjang yang semakin meningkat yang kini muzium menghasilkan, memperoleh, menyimpan dan berkongsi dengan penyelidik, pendidik, dan orang ramai. Ia akan melatih para pelajar untuk bekerja dengan koleksi digital, pameran, dan data penyelidikan yang akan memastikan panjang umur warisan budaya kita di mana muzium itu menjadi pelayan. Pelajar dalam program sijil ini juga akan menyumbang kepada kesusasteraan profesional baru dalam bidang ini.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Januari 2020
English
Sambilan
1 - 5 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Program sijil pengajian muzium Tufts direka untuk graduan kolej, pengurusi kerjaya, dan mereka yang kini bekerja di muzium. Kursus mengajar kemahiran baru dan menangani a ... [+]

Bina pengetahuan anda dan tingkatkan kerjaya anda

Program sijil pengajian muzium Tufts direka untuk graduan kolej, pengurusi kerjaya, dan mereka yang kini bekerja di muzium. Kursus mengajar kemahiran baru dan menangani arah aliran semasa di lapangan. Pembicara tetamu, diskaun ke muzium kawasan, dan keanggotaan di New England Museum Association membina rangkaian profesional yang berharga.

Menjadi sebahagian daripada persekitaran pembelajaran yang fleksibel dan menyeronokkan

Program Tufts muzium pengajian peringkat sijil peringkat terdiri daripada lima kursus (termasuk magang).

Kursus pengajian museum dijadualkan pada waktu petang, dan program sijil boleh disiapkan secara sambilan dalam masa satu tahun. Program ini direka bentuk untuk menjadi fleksibel dan membolehkan anda pergi pada kadar anda sendiri.... [-]

Amerika Syarikat Medford
Og 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu