$close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil-sijil dalam Bhs Inggeris Perundangan 2022

program sijil cenderung lebih pendek dari program ijazah sarjana lain. Mereka sering boleh disiapkan dalam tempoh kurang daripada setahun jika peserta dapat menghadiri secara sepenuh masa. Dalam beberapa kes sekolah boleh membenarkan pelajar untuk mendapatkan dan memohon kredit yang diperlukan untuk matlamat kerjaya masa depan. Apakah suatu perakuan dalam undang-undang Inggeris, dan mengapa pela… Baca lebih lanjut

program sijil cenderung lebih pendek dari program ijazah sarjana lain. Mereka sering boleh disiapkan dalam tempoh kurang daripada setahun jika peserta dapat menghadiri secara sepenuh masa. Dalam beberapa kes sekolah boleh membenarkan pelajar untuk mendapatkan dan memohon kredit yang diperlukan untuk matlamat kerjaya masa depan.

Apakah suatu perakuan dalam undang-undang Inggeris, dan mengapa pelajar akan meneruskan sijil ini? Program-program ini sering melibatkan pelajar dalam kajian bahasa holistik melibatkan tatabahasa tertentu dan perbendaharaan kata yang digunakan dalam suasana yang undang-undang. program A boleh mengambil sepanjang tahun untuk siap dan boleh menghendaki pelajar memberi komitmen kepada program sepenuh masa. Pelajar boleh mempunyai pilihan untuk memilih prinsip-prinsip undang-undang Inggeris asas atau lebih kemahiran bahasa Inggeris undang-undang secara mendalam.

Pelajar dari pelbagai latar belakang boleh menikmati keupayaan yang lebih baik untuk bercakap dan menulis dalam bahasa Inggeris. Mereka boleh membangunkan kemahiran untuk berkomunikasi dengan fasih dalam tetapan undang-undang, dan juga dalam bidang akademik dan riadah.Beberapa program juga boleh mendedahkan pelajar kepada kajian budaya maju.

Program dalam undang-undang Inggeris yang didapati di banyak negara dan sering menerima pelajar antarabangsa dengan pelbagai matlamat. kos penyertaan berbeza-beza dari satu tempat ke tempat yang lain, jadi ia adalah perlu untuk bakal pelajar untuk menghubungi sekolah secara langsung untuk maklumat yang tepat.

Graduan daripada program ini mungkin mempunyai peluang untuk bekerja sebagai profesional undang-undang di beberapa negara-negara berbahasa Inggeris. Mereka juga boleh mempunyai akses kepada kerjaya dengan syarikat-syarikat dalam pelbagai industri yang menjalankan perniagaan di peringkat antarabangsa. Keupayaan untuk membangunkan komunikasi undang-undang dengan fasih dalam bahasa Inggeris juga boleh membuka pintu kepada kedudukan kerjaya yang lebih baik dalam dunia undang-undang antarabangsa. Menggunakan kemahiran yang diperolehi daripada program ini, seperti menyatakan pendapat, mengambil bahagian dalam mesyuarat undang-undang, dan menyemak dokumen undang-undang, graduan mungkin mendapati bahawa mereka mempunyai akses kepada jawatan dalam industri gaji yang lebih baik di luar bidang undang-undang.

Program-program ini mungkin tidak tersedia di setiap institusi pendidikan. Untuk mencari sekolah yang menawarkan sijil ini, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Boston University School of Law
Boston, Amerika Syarikat

Program Sijil Bahasa Inggeris Undang- BU Law menyediakan peguam berpendidikan asing dengan latihan lanjutan dalam bahasa Inggeris undang-undang.

Program Sijil Bahasa Inggeris Undang- BU Law menyediakan peguam berpendidikan asing dengan latihan lanjutan dalam bahasa Inggeris undang-undang. -
Sijil
Sepenuh Masa
English
Kampus