Sijil dalam Professional Cooking

Terbaik 4 Sijil-sijil dalam Professional Cooking 2019

Pelajar yang memperoleh sijil dalam bidang tertentu atau disiplin dapat memajukan set kemahiran dan pengetahuan mereka dengan cara yang sangat penting. Program Sijil biasanya memerlukan penyelesaian satu set kursus yang direka khusus untuk meningkatkan pemahaman pelajar tentang industri yang dipilihnya.

Apakah sijil dalam memasak profesional? Apabila individu memutuskan untuk meneruskan sijil dalam memasak profesional, mereka sering mencari outlet kreatif dalam bidang masakan. Dalam program sijil jenis ini, pelajar dapat belajar bagaimana untuk mengasah minat mereka dalam kerjaya sebagai tukang masak profesional. Kursus-kursus yang mungkin boleh dipusatkan pada perancangan menu dan pemakanan, penyediaan makanan, amalan terbaik sanitasi dan reka bentuk kreatif.

Sijil dalam pelajar memasak profesional boleh mendapat set kemahiran yang berguna di luar dapur. Sebagai tambahan kepada kemahiran teknikal yang melibatkan teknik kuliner yang sebenar, pelajar dapat mempelajari untuk mengukuhkan kualiti utama yang mereka perlukan sebagai tukang masak profesional, seperti pengurusan masa, motivasi kakitangan dan perhatian yang terperinci terhadap perincian.

Kos penyempurnaan program sijil akan berubah mengikut sekolah tertentu. Biasanya, jenis program perakuan ini berlangsung selama satu tahun. Memandangkan sesetengah program mengambil masa yang lebih lama untuk menyelesaikan atau memerlukan yuran tambahan, kos tuisyen juga akan berubah.

Penyiapan sijil dalam memasak profesional boleh menyediakan graduan untuk bekerja dalam jawatan kuliner yang menyediakan kemasukan ke dalam dunia masakan profesional. Beberapa contoh laluan kerjaya yang dipilih oleh graduan memasak profesional termasuk tukang masak komersial, pengurus restoran, katering, penolong tukang masak dan tukang masak. Di samping itu, siswazah boleh meneroka pilihan kerjaya dalam pelbagai tetapan, seperti restoran hotel, syarikat katering, taman tema atau pusat peranginan.

Pelajar yang berminat dalam sijil dalam memasak profesional boleh memilih dari pelbagai tetapan institusi. Ini bervariasi dari program yang disiapkan sepenuhnya dalam talian untuk kursus di kemudahan orang seperti sekolah perdagangan, sekolah teknik, kolej komuniti atau universiti. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Sijil kemahiran masakan - latihan chef

Fanshawe College
Campus Sepenuh masa 30  September 2019 Kanada London

Kerjaya dalam Seni Kulinari adalah peluang yang jarang untuk menggabungkan kreativiti memasak dengan kepuasan yang datang dari membuat orang gembira. [+]

Sijil Kemahiran Kulinari - Latihan Chef

Kerjaya dalam Seni Kulinari adalah peluang yang jarang untuk menggabungkan kreativiti memasak dengan kepuasan yang datang dari membuat orang gembira. Jika anda sedang mencari untuk menjadikan hobi memasak anda ke dalam kerjaya, atau jika anda berminat ke dalam mengambil set kemahiran masakan sudah mengesankan anda ke tahap yang seterusnya, program Kemahiran Culinary akan membawa anda dalam perjalanan anda.

Memasak adalah seni, dan menyediakan alat untuk berkembang maju dalam dunia menarik dapur profesional adalah apa yang program ini adalah semua tentang. Anda akan membangunkan kemahiran pisau, manakala memperhalusi kemahiran saham, sup, baking dan merebus anda. Anda juga akan belajar tentang pelancongan dan restoran perniagaan, pembelian dan perancangan menu, daging dan teori baking.... [-]


Sijil Cook Profesional Masakan Itali

Culinary Institute Kul IN
Campus Sepenuh masa 10  June 2019 Croatia Sisak

Culinary Institute Kul IN dan sekolah rakan kongsi ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana menawarkan program bersama antarabangsa untuk pelajar-pelajar yang berminat dalam mengkhususkan diri secara profesional dalam masakan Itali. Program 10-bulan ini bertujuan untuk menghasilkan tukang masak profesional terlatih yang khusus dalam seni masakan Itali. Pelajar bermula dengan kursus masakan umum secara intensif selama 2 bulan di Kul IN , dan kemudian terus mengkhususkan diri dalam masakan Itali di ALMA. Pelajar kemudiannya berada di restoran Itali atau hotel elit selama 5 bulan. Melangkah ke luar negara memberikan peluang yang tidak ternilai kepada pelajar untuk berangkaian di peringkat antarabangsa dan berhubung dengan beberapa koki paling berjaya di Itali dan dunia. [+]

Culinary Institute Kul IN dan sekolah rakan kongsi ALMA la Scuola Internazionale di Cucina Italiana menawarkan program bersama antarabangsa yang baru untuk pelajar-pelajar yang berminat dalam mengurus secara profesional dalam masakan Itali. Program 10-bulan ini bertujuan untuk menghasilkan tukang masak profesional terlatih yang khusus dalam seni masakan Itali. Kurikulum yang unik memberi peluang kepada pelajar untuk mengamalkan kemahiran baru yang diperolehi, yang telah mereka perolehi melalui kursus intensif di Kul IN dan ALMA , dengan melakukan pertukaran di restoran dan hotel elit Itali. Melangkah ke luar negara memberikan peluang yang tidak ternilai kepada pelajar untuk berangkaian di peringkat antarabangsa dan berhubung dengan beberapa koki paling berjaya di Itali dan dunia. BUTIR-BUTIR PROGRAM BAGI PROFESIONAL COOK CUISINE ITALIAN... [-]


Certificat de commis de cuisine (sijil iii dalam masakan komersial)

Le Cordon Bleu Australia
Campus Sepenuh masa 15  January 2019 Australia Adelaide

Melalui Certificat de Commis de Cuisine (Sijil III dalam Commercial Cookery) anda akan mempelajari pengetahuan asas dan kemahiran dalam klasik teknik masakan Perancis yang menyokong masakan kontemporari. modul kajian Perancis digabungkan dengan unit Australia kecekapan untuk mewujudkan program pengajian yang unik. Penempatan industri membolehkan anda untuk mengamalkan kemahiran yang telah dipelajari sepanjang pengajian di kampus anda dalam perniagaan hospitaliti sebenar. [+]

Certificat de Commis de Cuisine (Sijil III dalam Commercial Masakan)

Melalui Certificat de Commis de Cuisine (Sijil III dalam Commercial Cookery) anda akan mempelajari pengetahuan asas dan kemahiran dalam klasik teknik masakan Perancis yang menyokong masakan kontemporari. modul kajian Perancis digabungkan dengan unit Australia kecekapan untuk mewujudkan program pengajian yang unik. Penempatan industri membolehkan anda untuk mengamalkan kemahiran yang telah dipelajari sepanjang pengajian di kampus anda dalam perniagaan hospitaliti sebenar.

Boleh diperolehi dalam: Adelaide

Laluan Kerjaya

Sous Chef, Chef Eksekutif, Pengurus Restoran, Pengurus Jamuan, Pengurus Makanan & Minuman, Catering Manager.... [-]


Diplôme de Cuisine (Sijil III dalam Cookery Komersial)

Le Cordon Bleu Australia
Campus Sepenuh masa 15  January 2019 Australia Melbourne Sydney + 1 lagi

Dipl kami [+]

Diplôme de Cuisine (Sijil III dalam Cookery Komersial)

Diplôme de Cuisine kami adalah program yang paling ketat dan komprehensif dalam teknik masakan Perancis klasik yang tersedia hari ini. Semasa anda maju melalui kursus (Basic, Intermediate and Superior) anda akan secara progresif belajar dan menguasai teknik-teknik masakan Perancis tradisional dan kontemporari.

Peluang industri akan memberi anda peluang untuk bekerja dalam perniagaan perhotelan yang sebenar dan mengamalkan kemahiran yang telah anda pelajari semasa pengajian di kampus anda. Dalam industri yang semakin berkembang, program ini memberikan anda kemahiran dan pengetahuan untuk menjadikan anda calon yang paling sesuai untuk majikan.... [-]