ACADEMICCOURSES

Pembelajaran jarak jauh Sijil-sijil dalam Pengajian Seni Bina di Amerika Syarikat 2021

Sijil A boleh diperolehi oleh pelajar untuk serentak melanjutkan pelajaran yang lebih tinggi dan pekerjaan yang berkaitan dengan bidang pengajian. Dokumen ini menunjukkan bahawa individu yang telah melengkapkan keperluan khusus dalam pendidikan untuk meletakkan mereka di depan pada set kemahiran mereka.

Architecture adalah proses mereka bentuk dan merancang ruang atau bangunan mengikut satu set garis panduan estetik, sosial dan alam sekitar. Oleh kerana itu, seni bina sering dibahagikan kepada kategori bergantung kepada gaya menyeluruh itu.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Pembelajaran jarak jauh Sijil dalam Pengajian Seni Bina di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Pengajian Seni Bina, Amerika Syarikat, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sijil Siswazah - Sistem Pengangkutan dan Bandar

North Dakota State University
Sijil Siswazah
11 Jan 2021
<
Sepenuh Masa
<
9&nbsp;-&nbsp;12 bulan
English
Online

Program ini ditujukan terutamanya kepada profesional yang berlatih yang ingin memperoleh pengetahuan tambahan dalam bidang pengangkutan dan sistem bandar yang baru muncul. Sij ...

Baca lebih lanjut

Sijil Program Profesional dalam Asas Visualisasi Senibina 3D (IITBombay)

edX
Sijil
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
8 minggu
English
Online

Ketahui cara untuk menggambarkan ruang seni bina untuk menyampaikan idea reka bentuk dengan berkesan menggunakan Blender, alat bebas dan sumber terbuka.

Baca lebih lanjut