close

Penapis

Lihat Hasil

Sijil-sijil dalam Seni Gunaan 2020

sijil A memberi pengetahuan tambahan dalam suatu kawasan tertentu. Pelajar boleh memilih untuk mendapatkan sijil untuk membantu mereka membangunkan kerjaya mereka atau untuk membantu merapatkan jurang akademik. Sijil yang ada dalam beberapa mata pelajaran yang berbeza. Apakah yang dimaksudkan dengan sijil dalam bidang sastera gunaan? Seni digunakan terdiri daripada kemahiran seperti seni bina, u… Baca lebih lanjut

sijil A memberi pengetahuan tambahan dalam suatu kawasan tertentu. Pelajar boleh memilih untuk mendapatkan sijil untuk membantu mereka membangunkan kerjaya mereka atau untuk membantu merapatkan jurang akademik. Sijil yang ada dalam beberapa mata pelajaran yang berbeza.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil dalam bidang sastera gunaan? Seni digunakan terdiri daripada kemahiran seperti seni bina, ukiran, dan lukisan yang digunakan dalam industri. Dalam program ini, pelajar membangunkan pengetahuan dan teknik mereka dalam seni gunaan tertentu atau dalam kapasiti umum. Contoh kelas termasuk lukisan praktikal, fotografi, seni digital, kraf tangan, sejarah seni dan teori, dan bengkel 3D. Beberapa program juga menawarkan kursus perniagaan dan pemasaran supaya pelajar belajar bagaimana untuk menggunakan kemahiran mereka dalam kehidupan sebenar.

Memperoleh sijil memberi manfaat kepada pelajar kerana ia menyediakan pengetahuan di kawasan dalam masa yang lebih pendek daripada program ijazah tradisional. Jawatan ini juga boleh membantu profesional semasa mendapat kenaikan pangkat atau mendapat kenaikan gaji.

Kerana kos yang berkaitan dengan memperoleh sijil boleh berbeza-beza, pelajar perlu memanggil beberapa buah sekolah dan bertanya tentang tuisyen dan yuran lain. Dalam usaha untuk membantu kewangan bajet, pelajar juga perlu mengetahui sama ada kolej itu menawarkan bantuan dalam bentuk bantuan kewangan.

Bergantung kepada tumpuan pengajian mereka, mereka yang memegang sijil dalam bidang sastera gunaan boleh mencari kerjaya dalam bidang seni persembahan, muzik, atau seni visual dan reka bentuk. Contoh tajuk pekerjaan termasuk ilustrator cetak, artis, pereka, pembuat barang kemas, artis berprestasi, pelukis, pereka laman web, dan pemuzik. Beberapa graduan juga boleh memilih untuk mengajar perdagangan mereka, sama ada institusi pendidikan, galeri seni, atau amalan swasta.

Jika kerjaya dalam bidang seni adalah kepentingan, katalog dalam talian boleh membantu anda mencari sekolah yang betul. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
ITECOM Art Design Paris
Paris, Perancis

Tajuk RNCP Tahap III. Latihan tersedia dalam latihan awal, pendidikan berterusan dan latihan berkaitan kerja. Pada tahun kedua, anda mempunyai pilihan untuk pakar dalam " ... +

Tajuk RNCP Tahap III. Latihan tersedia dalam latihan awal, pendidikan berterusan dan latihan berkaitan kerja. Pada tahun kedua, anda mempunyai pilihan untuk pakar dalam "adegan dalaman" atau "barangan visual". -
Sijil
Sepenuh Masa
2 tahun
Perancis
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini