Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sijil-sijil dalam Seni Kreatif 2019/2020

Sijil direka untuk membantu pelajar layak untuk program ijazah tinggi atau membuat mereka lebih profesional dipasarkan dengan kemahiran tambahan. Program ini biasanya mengambil masa satu hingga dua tahun untuk diselesaikan. Pelajar boleh menggunakan kemahiran yang mereka peroleh dengan fleksibiliti dan kebolehsuaian yang meletakkan mereka pada kelebihan yang berbeza.

Apakah sijil dalam seni kreatif? Kelayakan ini biasanya menawarkan latihan kepada pelajar yang ingin mengetahui lebih lanjut tentang kerumitan reka bentuk dan seni. Pelajar dapat mengetahui tentang teknologi terkini yang digunakan dalam bidang seni kreatif serta kemahiran khusus dalam fotografi, media, lukisan dan lukisan. Mereka juga boleh memperoleh keupayaan untuk membincangkan dan mengkritik bentuk seni dan reka bentuk dari sudut analitis pandangan dan mempelajari lebih lanjut mengenai sejarah seni. Sesetengah program menawarkan peluang latihan supaya pelajar dapat memperoleh pengalaman profesional dalam persekitaran seni dan reka bentuk. Pelajar boleh pergi dengan portfolio kerja yang mengagumkan.

Pelajar yang memperolehi sijil ini dapat menajamkan kemahiran kognitif mereka semasa mengerjakan projek seni dan mengembangkan kemahiran berfikir kritis dengan dapat menganalisis dan memecahkan pelbagai bentuk seni, serta kemahiran komunikasi. Ini adalah kebolehan yang berguna dalam banyak profesi serta kehidupan peribadi seseorang.

Kos khusus program sijil boleh berbeza-beza. Ia bergantung kepada kadar tuisyen dan yuran lain yang dikaitkan dengan institusi pilihan, sama ada kerja kursus selesai di kampus atau dalam talian.

Pelajar yang berjaya menyempurnakan program sijil dalam seni kreatif boleh terus mencari pekerjaan yang berlainan di pasaran. Sesetengah pelajar menjadi pembantu galeri, pembantu muzium, artis, jurugambar, pembuat filem, pereka grafik atau majalah atau penulis media dan editor lain. Pekerjaan boleh didapati di institusi yang berlainan, sama ada dalam organisasi kerajaan, persendirian atau bukan keuntungan.

Di samping banyak universiti di seluruh dunia yang menawarkan sijil dalam seni kreatif, pelajar yang memerlukan jadual yang lebih fleksibel harus melihat ke dalam kemudahan pembelajaran dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Seni Kreatif

Kensington and Chelsea College

satu hari ini kursus minggu Ceramics menyediakan pelajar, yang telah mencapai Tahap 2 atau yang setaraf, dengan peluang untuk membangunkan idea-idea reka bentuk mereka da ... [+]

The Art & Design Kursus berikut adalah untuk pelajar yang ingin menjalankan program besar pengajian di salah satu daripada disiplin di atas. Apabila memohon, pelajar perlu memilih kawasan pakar mereka ingin belajar.

Apa sahaja yang anda pilih; Tembikar, arca Seramik, Jewellery, Tukang Perak, Interior Design, Multimedia, berwarna atau Kiln dibentuk Glass, anda akan mendapati kursus kami mencabar dan memberi kuasa. Kami akan membantu anda memulakan pada tahap kursus yang tepat untuk anda dan membolehkan anda untuk maju ke peringkat seterusnya dan ke dalam kerja-kerja atau pendidikan tinggi. Pada semua kursus, projek-projek yang direka untuk mencerminkan industri dan membawa anda melalui proses reka bentuk semasa anda membangunkan tahap kemahiran yang tinggi dan amalan profesional. Anda akan mendapat manfaat daripada pasukan berprestij kami syarahan kakitangan.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
35 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu