Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

11 Sijil-sijil dalam Seni Persembahan 2020

Adakah anda ingin untuk melanjutkan pendidikan anda tanpa perlu menghabiskan tahun di sekolah? Ini mungkin kelihatan asing kepada ramai, tetapi ia tidak mustahil jika anda memilih untuk mendaftar dalam program sijil. Selepas melengkapkan jumlah ditentukan kursus dalam sesuatu bidang pengajian, pelajar biasanya diberikan sijil.

Apakah yang dimaksudkan dengan sijil dalam bidang seni? Sijil ini menyediakan pelajar dengan alat-alat dan sumber yang diperlukan untuk memahami kaedah dan sekolah lakonan. Penekanan kuat harus diletakkan kepada perkembangan emosi dan tafsiran bebas daripada teks, membolehkan pelajar untuk membangunkan teknik lakonan mereka sendiri yang unik. Kursus teater konteks, penambahbaikan, komedi, dan artikulasi biasanya diperlukan untuk pengijazahan. Pada akhir program ini, pelajar memahami prinsip-prinsip asas dan etika profesional yang berkaitan dengan bertindak.

Terdapat banyak faedah kewangan dan profesional untuk mendapatkan sijil.tahap pendidikan yang lebih tinggi boleh agak lumayan, dan ramai pelajar sijil mungkin boleh mendapat gaji yang lebih tinggi. Pelajar-pelajar ini juga mungkin mempunyai masa yang lebih mudah mencari pekerjaan daripada mereka yang tidak mempunyai pendidikan formal.

Kos mendapatkan sijil ini berbeza dari negara ke negara dan dari sekolah ke sekolah. Setiap sekolah juga mempunyai keupayaan untuk menetapkan kadar mereka sendiri institusi. Untuk lebih mendalam maklumat kewangan, pelajar perlu menghubungi sekolah pilihan mereka secara langsung.

Selepas memperoleh kemahiran dan pengetahuan teknikal yang mereka perlukan, majoriti pelajar seni persembahan memilih untuk meneruskan kerjaya dalam bertindak. Sebahagian daripada pelajar-pelajar ini memilih untuk meneruskan kerjaya dalam filem, menggunakan pendidikan mereka untuk mendapatkan peranan dalam filem dan program televisyen. Yang lain lebih suka teater, menggunakan kemahiran lakonan mereka untuk membawa drama kepada kehidupan. Pekerja-pekerja ini juga boleh mengambil bahagian dalam mereka bentuk bahan pentas, set, dan pakaian.Beberapa pelajar memilih untuk bekerja sebagai pengajar teater, membantu yang bercita-cita pelakon mempelajari selok-belok industri.

Jika anda ingin memohon untuk program, anda perlu sentiasa memilih satu yang paling sesuai dengan keperluan anda. Untuk memulakan proses permohonan, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

11 Hasil dalam Seni Persembahan

Unity College Australia

Kursus Sijil III CUA30915 dalam Industri Muzik, yang disampaikan dalam konteks Program Ministri Kreatif, dirancang untuk memberi peluang kepada orang untuk mengembangkan ... [+]

Garis Panduan KursusAIMS

Kursus Sijil III CUA30915 dalam Industri Muzik, yang disampaikan dalam konteks Program Ministri Kreatif, dirancang untuk memberi peluang kepada orang untuk mengembangkan kemahiran dan pengetahuan untuk tujuan kementerian muzik Kristian. Pelajar yang melengkapkan program ini akan mendapat Sijil III CUA30915 dalam Industri Muzik serta unit terpilih dari Sijil III atau IV dalam kementerian Kementerian dan kelayakan Teologi.

Program ini akan melatih individu-individu dalam kemahiran muzik bersama-sama dengan menguatkan keupayaan mereka untuk melaksanakannya dalam persatuan dengan kepercayaan Kristian mereka. Program ini biasanya disampaikan dengan tumpuan muzik kontemporari tetapi akan menyediakan asas untuk kajian muzik selanjutnya dalam pelbagai genre muzik.... [-]

Australia Queanbeyan
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
E-Learning University of Athens

Kursus dalam talian ini memberi tumpuan dalam menyampaikan evolusi Teater Yunani Kuno bermula dari abad ke-5 SM hingga abad ke-21. Teater Yunani, yang kebanyakannya diban ... [+]

Satu Perjalanan dari Masa Klasik ke Masa Depan

Kursus dalam talian ini memberi tumpuan kepada membentangkan evolusi Teater Yunani Kuno bermula dari abad ke-5 SM hingga abad ke-21. Teater Yunani, yang kebanyakannya dibangun di Athens, adalah akar tradisi Barat, sementara akar kata juga berasal dari bahasa Yunani. Ini adalah sebahagian daripada budaya persembahan yang berkembang di Yunani klasik dan termasuk perayaan, upacara keagamaan, politik, pengkebumian dan banyak lagi.

Tragedi juga merupakan perkataan yang berasal dari Yunani dan ternyata, persembahan dramatik sangat penting bagi orang Athena.

Kursus ini menjawab soalan-soalan seperti: Dalam konteks apakah drama Yunani kuno ditulis dan dihasilkan di Athena klasik? Apakah tragedi prestasi dan komedi seperti? Apakah faktor yang menyumbang kepada survival sebilangan kecil drama kuno hingga ke hari ini? Bilakah pengeluaran awam moden yang pertama berlaku? Mana yang paling penting dan kecenderungan yang diperhatikan dalam pementasan drama Yunani kuno pada zaman moden?... [-]

Yunani Athens
Permintaan Maklumat
English
6 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
E-Learning University of Athens

Kursus masa kini "Satu Perjalanan dari Masa Klasik ke Masa Depan: Kota & Teater" adalah perjalanan dalam sejarah dan tamadun Yunani, dilihat melalui prisma teater kot ... [+]

Satu Perjalanan dari Masa Klasik ke Masa Depan

Kursus masa kini "Satu Perjalanan dari Masa Klasik ke Masa Depan: Bandar Raya & Teater" adalah perjalanan dalam sejarah dan tamadun Yunani, dilihat melalui prisma negeri-negeri klasik dan teater kuno. Kami mula belajar tentang bandar, termasuk pembangunannya, struktur dan bagaimana bangunan dibangunkan di pusat bandar dan akhirnya kerumitan seni bina.

Selanjutnya, pengajaran ini memanjangkan peranan agama yang menentukan dalam kehidupan politik Yunani, di mana Tuhan dan Pahlawan memainkan peranan tertentu dalam semua keputusan yang diambil untuk aktiviti dan kehidupan bersama. Dengan senang hati, kami mempunyai akses penuh ke rutin kehidupan harian mereka dan nilai komuniti mereka, kerana vas, ukiran, sumber bertulis dan penemuan arkeologi lain yang memberikan kita semua maklumat yang diperlukan. Akhirnya tetapi kursus paling tidak memberi kita peluang untuk meneliti berapa banyak gaya hidup orang Yunani kuno yang bertahan dengan kesinambungan yang menakjubkan dalam masyarakat moden.... [-]

Yunani Athens
Permintaan Maklumat
English
15 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
E-Learning University of Athens

Bukti Arkeologi dan Ikonografi Minoan Crete adalah budaya kaya, pelbagai dan kompleks yang pencapaian dalam setiap aspek kehidupan telah dikaji dan masih dikaji di seluru ... [+]

Bukti Arkeologi dan Ikonografi

Minoan Crete adalah budaya kaya, pelbagai dan kompleks yang pencapaian dalam setiap aspek kehidupan telah dikaji dan masih dikaji di seluruh dunia. Dalam kursus ini , kami bertujuan untuk lebih memahami kepentingan Ritual Minoan dan hubungan mereka dengan ritual tamadun moden. Ritual adalah sejumlah amalan yang mempunyai ciri rohani dan / atau indikatif. Ia juga dianggap sebagai prestasi akta dengan formaliti dan kesungguhan.

Kandungan kursus dalam talian ini memberi kita peluang untuk bertemu dengan dunia di mana tuhan-tuhan, dewi, raksasa, sihir dan simbolisme agama memainkan peranan penting. Fikirkan berapa banyak ritual yang serupa, dengan bahan rasmi, beroperasi sebagai tonggak dalam kehidupan kita sekarang ini. Semua perkara di atas akan dianalisis lebih lanjut dan terperinci dalam bahagian kursus dalam talian ini dalam kategori Seni dan Budaya. Selepas berjaya menyelesaikan pelajaran, peserta akan menerima sijil latihan sambil memperoleh satu pengalaman masa yang hebat.... [-]

Yunani Athens
Permintaan Maklumat
English
4 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
E-Learning University of Athens

Apabila kita merujuk kepada teater Yunani kuno, (komedi dan drama) sebagai 'klasik', kita cenderung menggunakan istilah ini untuk menunjukkan kuasa teater Yunani purba un ... [+]

Pendekatan Moden

Apabila kita merujuk kepada teater Yunani kuno, (komedi dan drama) sebagai 'klasik', kita cenderung menggunakan istilah ini untuk menunjukkan kuasa teater Yunani purba untuk tidak pernah berhenti menghasilkan reaksi kepada orang yang menonton drama teater ini dan kepada orang yang masih berasa teruja apabila mereka membacanya.

Kursus dalam talian ini direka dengan teliti, supaya bahasa dan cara yang digunakan dengan cekap memberikan pengetahuan kepada sesiapa yang berminat dengan teater Yunani kuno.

Peserta akan mempunyai peluang untuk bertemu dengan gergasi tamadun manusia melalui dialog dengan Aristophanes, Aeschylus, Sophocles, Euripides disertai dengan persembahan drama teater mereka serta pentingnya tragedi Yunani, bentuk tulisan yang mempunyai keupayaan untuk menatap jurang jiwa manusia.... [-]

Yunani Athens
Permintaan Maklumat
English
8 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

... [+]

Nisbah pelajar kepada fakulti kecil memastikan bimbingan satu-satu untuk membantu anda membangunkan teknik peribadi dan bakat. Pelajar juga mempunyai peluang untuk bekerja dengan penari dan pereka tari terkenal di dunia.

Pelajar akan dinilai oleh fakulti tarian atas dasar latihan sebelumnya, penjajaran, kematangan pergerakan, sokongan teras dan berpotensi. Menyediakan, anda perlu menerima latihan balet dengan beberapa kelas dalam jazz dan tarian moden.

[-]
Itali Florence
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Accademia Europea di Firenze – Scuola internazionale di Arti e Cultura Italiana

... [+]

Kami meminta anda menyerahkan bahan-bahan rakaman yang akan dikaji semula oleh fakulti.

[-]
Itali Florence
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
SAE Institute New Zealand

Sijil SAE dalam Pengeluaran Muzik Electronic menggalakkan individualisme dan menggabungkan asas-asas pengeluaran muzik elektronik dengan eksperimentasi praktikal dan krea ... [+]

Sijil SAE dalam Pengeluaran Muzik Electronic menggalakkan individualisme dan menggabungkan asas-asas pengeluaran muzik elektronik dengan eksperimentasi praktikal dan kreativiti peribadi. Pelajar akan membangunkan kemahiran dan pengetahuan untuk mencipta muzik yang mereka suka dan mendapat asas yang kukuh untuk pembelajaran masa depan.

Siapa yang patut mengambil program ini? Pemuzik yang ingin bereksperimen dengan bunyi elektronik atau bekerja dengan lebih cekap dengan peralatan mereka Guru muzik yang mempunyai muzik elektronik sebagai sebahagian daripada kursus mereka Individu yang mempunyai pengalaman pengeluaran yang ingin menambah kelebihan kepada teknik mereka Sesiapa yang mempunyai semangat untuk muzik elektronik atau yang ingin melanjutkan pelajaran dalam bidang ini AWAK AKAN BELAJAR ... [-]
New Zealand Auckland
Mac 2020
English
Sambilan
6 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Los Angeles College of Music - Online

... [+]

[-]
Amerika Syarikat Los Angeles United Kingdom UK Online Australia Australia Online Kanada Kanada Online Perancis Perancis Online Ireland Ireland Online Jerman Jerman Online  + 10 Lagi
Sept. 2020
English
40 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
London Film Academy

Sijil Pengantar kami akan menerangkan peranan pengarah dan membolehkan anda membina kemahiran yang diperlukan untuk mengarahkan filem. Dipandu oleh profesional pembuatan ... [+]

Dipandu oleh profesional pembuatan filem yang berpengalaman, kursus mendalam praktikal ini menyediakan latihan dalam pelbagai aspek mengarahkan termasuk menceritakan visual, papan cerita, menyampaikan idea dan skrip kepada pelakon dan anak kapal, bekerja dengan pelakon dan meningkatkan prestasi mereka, dan bersiap untuk menembak.

Anda akan mempunyai peluang untuk mengarahkan filem pendek dalam persekitaran studio menggunakan kamera HD high-end dan bekerja dengan editor untuk menghasilkan pendek yang lengkap, ditayangkan pada akhir kursus di pawagam kami.

Latihan yang disasarkan memastikan anda:

Mewujudkan pemahaman tentang pilihan menembak, menceritakan visual dan berkesan menafsirkan skrip.Meningkatkan kemahiran komunikasi anda, membolehkan anda menarik yang terbaik daripada pelakon anda dan menggalakkan anak kapal anda.Langsung dan edit filem pendek, bekerja dengan krew penuh dan pelakon profesional dalam persekitaran standard industri.... [-]
United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Jul academy

Kursus praktikal dan vokasional selama setahun ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin terlibat dalam pelbagai aplikasi muzik komersial, termasuk penulisan lagu, rakam ... [+]

Kursus praktikal dan vokasional selama setahun ini sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin terlibat dalam pelbagai aplikasi muzik komersial, termasuk penulisan lagu, rakaman dan penyusunan filem dan televisyen, dan semua tentang pembelajaran menggunakan persekitaran pengeluaran dengan cara yang kreatif.

Kursus ini akan membantu anda mengembangkan gaya pengeluaran muzik anda, memperbaiki teknik anda, mendapatkan perhatian anda dengan menghubungkan dengan industri muzik, dan terus membina keyakinan anda terhadap ahli muzik profesional. Semuanya, ia adalah pengenalan yang cemerlang kepada dunia pengeluaran muzik dan industri muzik moden yang mengelilinginya.

Pada Jul academy , anda akan berpeluang untuk belajar dalam persekitaran yang kreatif di mana anda akan membangun hubungan yang kuat dengan rakan-rakan peminat yang bercita-cita, dan akan berpandukan tutor anda dan profesional industri muzik terkemuka untuk membantu memandu anda ke arah karier masa depan atau belajar matlamat.... [-]

Itali Rende
Oktober 2020
English,Itali
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu