Filter
Sijil
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 32 Sijil-sijil dalam Sumber Manusia 2019

Sijil dalam Sumber Manusia menawarkan latihan yang tidak ternilai, pengalaman hands-on, dan pembinaan kemahiran yang menyediakan pelajar untuk memenuhi tanggungjawab undang-undang dan sensitif yang menyertai kerjaya dalam bidang ini. Latihan khusus dan pengetahuan yang diperlukan untuk mengendalikan cabaran menguruskan keperluan sumber manusia di tempat kerja pantas hari ini dan sentiasa berubah tenaga kerja.

Adakah Sijil Sumber Manusia? Pelajar yang menerima sijil ini akan belajar bagaimana untuk mengurus dan menangani pelbagai situasi yang tertekan melibatkan pekerja syarikat dan amalan perniagaan. Kursus ini juga menyediakan pelajar untuk mengikuti beberapa amalan yang terbaik dan paling semasa.Kursus-kursus yang disediakan termasuk Sistem Sumber Manusia dan Teknologi, Pengurusan Prestasi yang berkesan, Hubungan Pekerja, Manfaat Pekerja Rancangan, Essentials Sumber Manusia, Undang-undang Pekerjaan, Pengurusan Bakat dan Pembangunan Tenaga Kerja, dan mata pelajaran lain yang penting untuk mengendalikan tanggungjawab dan kewajipan seorang pengurus HR atau pengarah.

Terdapat banyak faedah yang pelajar boleh mengambil kesempatan dengan menerima Sijil Sumber Manusia, termasuk keupayaan untuk mencari kedudukan HR peringkat tinggi dengan keyakinan, dan keupayaan untuk menangani kedua-dua biasa dan mencabar tanggungjawab HR dalam suasana yang global.

Kos mendapatkan sijil ini bergantung kepada lokasi global sekolah anda mendaftar masuk, sama ada kursus boleh didapati dalam talian atau di dalam kelas, dan yang program anda memilih untuk mendaftar masuk.Adalah lebih baik untuk memanggil atau sebaliknya terus menghubungi sekolah pilihan anda untuk mendapatkan butiran mengenai kos tuisyen dan garisan padang.

Pelajar yang berjaya menamatkan kursus mereka dan menerima Sijil Sumber Manusia layak untuk memegang jawatan pengurusan dalam jabatan HR dalam pelbagai tetapan. Majikan yang berpotensi termasuk syarikat-syarikat besar, perniagaan kecil, bukan keuntungan organisasi, badan-badan amal, dan organisasi kerajaan. Calon kerja dengan pensijilan ini boleh meminta jawatan di seluruh dunia.

 

Untuk maklumat lanjut mengenai cara untuk mendaftar dalam Sijil program Sumber Manusia, mula meneroka pilihan dalam talian dan di-orang yang ada. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

32 Hasil dalam Sumber Manusia

American Heritage College

Program ini akan melengkapkan pelajar dengan konsep pengurusan dan aplikasi strategik, peraturan kesihatan dan keselamatan tempat kerja, dan perancangan tenaga kerja. Kur ... [+]

Kursus Pengurusan Sumber Manusia

Program ini akan melengkapkan pelajar dengan konsep pengurusan dan aplikasi strategik, peraturan kesihatan dan keselamatan tempat kerja, dan perancangan tenaga kerja.

Kursus ini merupakan kajian komprehensif pengetua Pengurusan Sumber Manusia dan badan pengetahuan.

Pelajar akan mempelajari perspektif sejarah profesion, konsep pengurusan dan aplikasi strategik, peraturan kesihatan dan keselamatan tempat kerja dan perancangan tenaga kerja. Program ini mensasarkan profesional yang ingin mendapatkan pensijilan Profesional Sumber Manusia (PHR) atau Profesional Kanan dalam Sumber Manusia (SPHR).

SIJIL PENYELESAIAN

American Heritage College menganugerahkan sijil penyempurnaan kepada pelajar yang berjaya menyelesaikan semua kursus yang diperlukan untuk program ini.... [-]

Amerika Syarikat Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
American Heritage College

Program Teknisi Sumber Manusia direka untuk individu yang berminat untuk mengekalkan atau mengejar kerjaya dalam bidang sumber manusia. ... [+]

Kursus Juruteknik Sumber Manusia

Program Teknisi Sumber Manusia direka untuk individu yang berminat untuk mengekalkan atau mengejar kerjaya dalam bidang sumber manusia.

Sijil ini menyediakan pengemaskinian dan / atau memperluas pengetahuan pekerja dalam bidang sumber manusia dan bagi individu yang ingin memasuki bidang ini. Kursus ini akan memberi tinjauan am mengenai teori dan amalan kontemporari dalam proses pentadbiran awam dan swasta. Di samping topik tradisional dalam bidang pengurusan kakitangan, seperti pengambilan dan penempatan, latihan dan pembangunan, pampasan dan penilaian prestasi, kursus ini juga akan memberi tumpuan kepada teknik motivasi, produktiviti dan kreativiti yang berkaitan dengan keberkesanan individu dan organisasi.... [-]

Amerika Syarikat Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Lagi
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
edX

Mempelajari nilai kemahiran yang diperlukan oleh majikan yang paling penting, dari asas komunikasi dan kerja berpasukan untuk memajukan pemikiran kritis. ... [+]

Mempelajari nilai kemahiran yang diperlukan oleh majikan yang paling penting, dari asas komunikasi dan kerja berpasukan untuk memajukan pemikiran kritis.

Kemahiran lembut adalah kemahiran kuasa hari ini. Mereka adalah gabungan kemahiran interpersonal, komunikasi dan kecerdasan sosial yang berada dalam permintaan yang tinggi di semua industri dan pekerjaan.

Dalam program Sijil Profesional ini, anda akan mempelajari kemahiran yang diperlukan oleh majikan yang paling penting, dari asas komunikasi dan kerja berpasukan untuk memajukan pemikiran kritis.

Asas kemahiran komunikasi, perancangan, kepimpinan, kerja berpasukan, perhatian kepada perincian, dan pemikiran kritikal adalah penting untuk berjaya di tempat kerja. Bersama-sama, kemahiran ini akan membantu anda membina hubungan dan meningkatkan produktiviti dengan pelanggan dalaman dan luaran.... [-]

Amerika Syarikat Cambridge
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
18 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

program CIPD Intermediate Level 5 Sijil ini bertujuan untuk memberi perwakilan dengan yang paling up to tarikh kemahiran pembelajaran dan pembangunan (L & D) untuk me ... [+]

CIPD Training telah bekerjasama secara eksklusif dengan AVADO untuk menyampaikan pelbagai CIPD L & D kelayakan semata-mata dalam talian.

program CIPD Intermediate Level 5 Sijil ini bertujuan untuk memberi perwakilan dengan yang paling up to tarikh kemahiran pembelajaran dan pembangunan (L & D) untuk mengubah L & D dalam organisasi mereka. perwakilan Program akan meningkatkan perkembangan kerjaya mereka dengan kelayakan yang diiktiraf ini dan mendapatkan potensi perlu untuk membuktikan L mereka & D kredibiliti. Program ini berlaku sepenuhnya dalam talian, jadi semua perwakilan boleh belajar di mana sahaja yang mereka kehendaki;

Didorong oleh pengalaman, pengetahuan dan pemikiran yang membawa L & D pengamal pakar Nikmati sokongan dan bimbingan daripada pasukan pakar kami tutor dan pengurus komuniti seperti yang anda belajar Mendapat manfaat daripada pengalaman pembelajaran yang menarik kerana anda rangkaian dan membincangkan titik pembelajaran dengan L & D pengamal dari pelbagai latar belakang Kesesuaian - yang patut hadir? ... [-]
United Kingdom UK Online
Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online

Ini sijil peringkat pertengahan bertujuan untuk bercita-cita atau sedia ada Pengurus HR dan / atau mereka yang mengkaji Peringkat Sijil CIPD 3 dalam Personnel atau HR Pra ... [+]

CIPD Training telah bekerjasama secara eksklusif dengan AVADO untuk menyampaikan pelbagai kelayakan CIPD HR semata-mata dalam talian.

Mendapat manfaat daripada program canggih yang membawa bersama pemikiran terkini daripada pengamal pakar CIPD dengan alat-alat yang terkini dalam talian pembelajaran dan teknik dari AVADO.

Ini sijil peringkat pertengahan bertujuan untuk bercita-cita atau sedia ada Pengurus HR dan / atau mereka yang mengkaji Peringkat Sijil CIPD 3 dalam Personnel atau HR Practice.

Membangunkan pemahaman yang baik tentang bagaimana HR sesuai dengan objektif strategik organisasi dan bagaimana penggunaan data HR boleh meningkatkan prestasi perniagaan Menimba pengalaman pembelajaran sosial dan kerjasama Sertai program perintis menyediakan anda dengan memotong kandungan CIPD kelebihan dan pembelajaran digital bertaraf dunia Memohon pembelajaran anda di tempat kerja dengan segera Menjadi lebih berkesan di tempat kerja dengan menambah nilai sebenar kepada anda fungsi HR Mendapat manfaat daripada sokongan setiap langkah perjalanan dari pakar-pakar terkemuka industri proaktif Keuntungan keahlian bersekutu CIPD Apabila berjaya menyempurnakan program ini, membolehkan anda untuk menggunakan Assoc jawatan CIPD selepas nama anda untuk mempamerkan kelayakan anda Kesesuaian - yang patut hadir? ... [-]
United Kingdom UK Online
English
Sambilan
2662 cari doktor jurisprudens anda
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Chartered Institute Of Personnel and Development (CIPD)

Dengan memberikan kefahaman teori pembangunan organisasi dan isu-isu reka bentuk, bersama-sama dengan pengetahuan dan kemahiran praktikal, kelayakan yang akan membantu an ... [+]

Yang intensif program kelayakan pantas

Dengan memberikan kefahaman teori pembangunan organisasi dan isu-isu reka bentuk, bersama-sama dengan pengetahuan dan kemahiran praktikal, kelayakan yang akan membantu anda mendapatkan kecekapan dan keyakinan untuk menyampaikan serta-merta, hasil yang ketara kepada organisasi anda. Plus, anda hanya perlu menghadiri bengkel muka-ke-muka selama lima hari. keperluan penilaian Baki dan bimbingan boleh disiapkan dalam masa anda sendiri.

Ini untuk siapa

Kelayakan ini adalah berkaitan dengan profesional kanan HR, pembelajaran dan pakar pembangunan, perunding HR dalaman dan luaran, dan pakar OD yang bekerja dengan HR. Biasanya anda akan mempunyai kelayakan di peringkat ijazah dan / atau pengalaman kerja yang berkaitan. ... [-]

United Kingdom London
English
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NYU Tandon Online

Sijil 3-hidangan, 7.5 kredit Siap dalam Sistem Maklumat Sumber Manusia disediakan secara dalam talian, memberikan anda akses kepada, kurikulum diterajui pengajar interakt ... [+]

Sistem Maklumat Sumber Manusia

Dengan letupan data dan persaingan untuk bakat dalam perniagaan hari ini, organisasi bergantung kepada teknologi maklumat sumber manusia untuk membantu mereka menyediakan cara strategik untuk mencapai pengoptimuman tenaga kerja. Pengurus Sumber Manusia hari ini perlu memahami bukan sahaja bagaimana untuk memperkenalkan dan membangunkan teknologi baru ini, tetapi juga perlu memahami seni bina dan batasan mereka untuk mendapatkan hasil yang dikehendaki. sijil rendaman kami akan menyediakan anda dengan latihan hands-on anda perlu untuk memilih, melaksana dan menguruskan sistem maklumat sumber manusia (HRIS). Dengan latar belakang HRIS ini, anda akan dapat menggunakan sistem ini paling berkesan untuk mendapatkan pulangan yang kukuh untuk organisasi anda.... [-]

Amerika Syarikat New York
Permintaan Maklumat
English
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Morgan International

menarik minat tenaga mahir dan pengekalan mengambil tempatnya di bahagian atas agenda untuk perniagaan, dan itu bererti profesional HR kini lebih penting daripada sebelum ... [+]

SHRM Certified Professional

menarik minat tenaga mahir dan pengekalan mengambil tempatnya di bahagian atas agenda untuk perniagaan, dan itu bererti profesional HR kini lebih penting daripada sebelumnya.

Kes untuk HR

Bidang Sumber Manusia adalah semakin penting untuk kejayaan perniagaan. Ini bermakna lebih banyak peluang berbanding sebelum ini untuk profesional HR, tetapi juga fokus yang semakin meningkat kepada kemahiran yang diperakui yang boleh membawa perniagaan untuk pertumbuhan yang lebih besar.

Perfect untuk anda?

Jika anda berada dalam HR, faedah, pengambilan atau bekerja dalam bidang yang berkaitan, SHRM-CP menyampaikan kemahiran yang boleh mengambil kerjaya anda lebih tinggi. Jika anda sudah dalam pengurusan HR atas, perundingan HR atau pakar pembangunan kepimpinan, maka SHRM-SCP adalah untuk anda. jawatan utama termasuk:... [-]

Lubnan Beirut Jordan Amman Arab Saudi Dammam Jeddah Riyadh Kuwait Kuwait City India Pune Hyderabad Chennai New Delhi Kanada Mississauga Vancouver Montreal Perancis Paris Switzerland Geneva Jerman Frankfurt Qatar Doha Bengaluru Bahrain Manama Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi Dubai Al Ain Rusia Moscow Mesir Cairo Ukraine Kyiv Kazakhstan Almaty  + 38 Lagi
Oktober 2019
English
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Phoenix Educational Institute

Dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah hari ini, pengurus sumber manusia dan eksekutif adalah bertanggungjawab untuk lebih daripada sekadar pengambilan dan p ... [+]

Dalam persekitaran perniagaan yang sentiasa berubah hari ini, pengurus sumber manusia dan eksekutif adalah bertanggungjawab untuk lebih daripada sekadar pengambilan dan pemecatan pekerja - mereka bertanggungjawab untuk prestasi yang mendorong keputusan. Keberkesanan organisasi berkisar isu-isu HR terkini dalam iklim perniagaan hari ini, seperti penyelesaian konflik, teknik perundingan dan kemahiran mempengaruhi.

Objektif kursus

Objektif kursus ini adalah

Untuk menyediakan peserta dengan gambaran keseluruhan strategi organisasi dan kelebihan daya saing Untuk mengenal pasti peranan manusia, proses dan teknologi dalam penciptaan kecekapan teras dan kelebihan daya saing Unt... [-]
Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2019
English
Sambilan
24 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ADEN Tegucigalpa

Persatuan Pengurusan Sumber Manusia. SELESAI ATAU MENINGKATKAN KOMPETENSI ANDA ... [+]

Masyarakat untuk Manusia Pengurusan Sumber SELESAIAN BAHAWA SELESAIKAN KOMPETENSI ANDA

objektif

Memahami model kemahiran dan pengetahuan Persatuan Strategik untuk Pengurusan Sumber Manusia.Mengesahkan pengetahuan dan pengalaman dengan model berskala dunia.Mengenal pasti dan mengkaji tiga bahagian berkaitan bidang Sumber Manusia: kecekapan tingkah laku, pengalaman dan persediaan untuk pensijilan antarabangsa.

penerima

Eksekutif dengan pengalaman minimum 3 tahun dalam jawatan hierarki, yang mencari pembelajaran pengalaman dan berkongsi pengalaman mengenai pengurusan modal manusia yang berjaya.

kurikulum

KEPIMPINAN DAN PENGURUSANETIKA PRAKTISVISI PERNIAGAANPENGURUSAN HUBUNGANKOMUNIKASIADVICEPENILAIAN KRITIKALKEBERKESANAN GLOBAL DAN KEBUDAYAAN... [-]
Honduras Tegucigalpa
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Redlands

Profesional sumber manusia bertanggungjawab untuk modal insan sesebuah organisasi, dan membantu sesuai dengan kemahiran dan bakat pekerja untuk misi perusahaan. ... [+]

Profesional sumber manusia bertanggungjawab untuk modal insan sesebuah organisasi, dan membantu sesuai dengan kemahiran dan bakat pekerja untuk misi perusahaan.

Sepanjang sijil ini, para peserta membangunkan pemahaman yang kaya dengan peranan, tanggungjawab dan keperluan teknikal untuk berkhidmat sebagai peneraju dalam pengurusan sumber manusia. Walaupun ini tidak merupakan satu program persediaan ujian, ia meliputi semua bidang disiplin yang diperlukan untuk Profesional dalam Pengurusan Sumber Manusia (PHR®) atau Kanan Profesional dalam Pengurusan Sumber Manusia (SPHR®) peperiksaan pensijilan.

Kursus-kursus yang diperlukan termasuk (18 kredit):

Pengurusan Sumber Manusia (4 kredit) [HRCS 310] Teori dan amalan pengurusan sumber manusia dalam organisasi, termasuk hubungan pekerja. Isu-isu semasa dalam sumber manusia akan ditangani.... [-]

Amerika Syarikat Burbank
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
11 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Piedmont University Online

Program Sijil Pembangunan Sumber Manusia direka untuk memberikan pemahaman menyeluruh tentang konsep pengurusan sumber manusia dan aplikasi praktikal mereka dalam pembang ... [+]

Sijil Pembangunan Sumber Manusia

Program Sijil Pembangunan Sumber Manusia direka untuk memberikan pemahaman menyeluruh tentang konsep pengurusan sumber manusia dan aplikasi praktikal mereka dalam pembangunan dasar dan program. Undang-undang yang relevan dan isu undang-undang diperiksa, dan melalui pilihan, para peserta dapat memberi tumpuan kepada aspek-aspek khusus pengurusan sumber manusia yang mungkin menarik minat persekitaran profesional atau syarikat mereka.

Kompetensi Program

Program ini direka untuk menyediakan orang untuk memulakan kerjaya dalam bidang sumber manusia. Pelajar akan memperoleh kemahiran baru yang ada dalam profesion sumber manusia. Pelajar akan mempelajari peraturan, undang-undang dan dasar baru yang dapat membantu mereka menyediakan perkhidmatan yang lebih baik untuk majikan masa depan.... [-]

Amerika Syarikat Greensboro
Sept. 2019
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bow Valley College

Orang adalah bahagian yang paling penting dari mana-mana organisasi, jadi mengetahui bagaimana untuk menguruskan sumber manusia dengan baik adalah kemahiran yang berharga ... [+]

Sijil Sumber Manusia

Orang adalah bahagian yang paling penting dari mana-mana organisasi, jadi mengetahui bagaimana untuk menguruskan sumber manusia dengan baik adalah kemahiran yang berharga. Anda akan berada di tengah-tengah operasi, integral kepada setiap jabatan, memastikan orang yang betul disewa dan dipelihara. Ini peranan yang dinamik dengan banyak peluang untuk anda berkembang dan berjaya.

Program 8-bulan (2 semester) dari Chiu School of Business memberi anda kemahiran dan pengetahuan praktikal untuk berjaya dalam bidang Sumber Manusia yang menarik. Di samping latihan perniagaan, anda akan menerima latihan khusus dalam pengurusan sumber manusia, pengambilan, pemilihan, pampasan dan gaji, dan undang-undang pekerjaan. Anda akan mempelajari tingkah laku kumpulan dan individu, dan memahami bagaimana untuk menarik, mengekalkan, dan membangunkan kakitangan.... [-]

Kanada Calgary
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
8 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Sasin Graduate Institute of Business Administration

Sasin menawarkan program Pengurusan Sumber Manusia (HRM) yang menyeluruh. Sekarang, eksekutif HR dan pengurus perniagaan lain yang ingin memimpin inovasi dalam tenaga ker ... [+]

Organisasi di seluruh dunia tahu bahawa menarik, memupuk dan mengekalkan bakat terbaik adalah penting untuk kelebihan daya saing. Itu sebabnya syarikat melabur keupayaan sumber manusia mereka, mengukuhkan keupayaan mereka untuk mencari dan menjaga pekerja terbaik.

Tetapi misi ini jauh melebihi pasukan HR. Semakin banyak, semua pengurus dalam firma mengambil lebih banyak tanggungjawab untuk membina modal insan di seluruh perusahaan.

Untuk memenuhi permintaan yang mendesak ini, Sasin menawarkan program Pengurusan Sumber Manusia (HRM) yang canggih dan komprehensif. Sekarang, eksekutif HR dan pengurus perniagaan lain yang ingin memimpin inovasi dalam tenaga kerja yang berubah dapat memperoleh pandangan untuk berkembang maju dalam arena perniagaan yang rumit dan berkembang.... [-]

Thailand Bangkok Pa Tong
Permintaan Maklumat
English
90 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Tulsa College of Business Administration

Kami percaya proses HPI akan memacu tenaga kerja global untuk tahun akan datang. ... [+]

Mengapa HPI?

Jika anda melihat pelbagai jenis penyelidikan, buku-buku dan seminar mengenai kepimpinan, latihan, teambuilding, perkhidmatan pelanggan, pembangunan organisasi dan ROI-benang yang mengikat mereka bersama-sama adalah Prestasi Manusia.

Jadi mengapa tidak bermula dengan Peningkatan Prestasi Manusia? Sama ada anda seorang CEO, VP, pengurus pertengahan, HR atau Latihan Pengarah anda perlu memahami isu-isu prestasi dan campur tangan. ASTD membangunkan Peningkatan Prestasi Manusia (HPI) program sijil bagi pengurus HR, jurulatih dan perunding yang mahu menjadi pengamal HPI, tetapi kuasanya melangkaui kawasan-kawasan dunia korporat.

Mengapa Mendapat Sijil HPI Anda? ... [-]

Amerika Syarikat Tulsa Toledo
Permintaan Maklumat
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu