Siswazah dalam Inovasi dalam Pengurusan Strategik Orang

Atlântica

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Siswazah dalam Inovasi dalam Pengurusan Strategik Orang

Atlântica

Kursus pascasiswazah ini mempunyai valensi yang tidak lazim dalam tawaran tradisional pendidikan tinggi di Portugal (kami fikir ia adalah tawaran inovatif di negara kita), tetapi ia adalah aset yang sangat penting untuk komuniti perniagaan, dan juga untuk aspek yang berkaitan dengan tindakan profesional, serta aspek-aspek yang berkaitan dengan pelbagai domain transversal yang dicakup dalam kursus ini, tetapi asas bagi inovasi dalam pengurusan strategik orang.

Idea kursus pascasiswazah ini dengan kemahiran ini (inovasi dan perubahan dalam pengurusan strategik orang) sangat asli dan bermanfaat, kerana kami berusaha untuk melengkapkan peserta dengan "alat" baru, pengetahuan dan kemahiran, mengikuti bentuk antarabangsa dan amalan terbaik dalam bidang ini .

Kursus lanjutan ini akan menjadi daya tarikan yang hebat dalam skop profesional dan perniagaan:

  • Bagi pakar pengurusan sumber manusia adalah daya tarikan yang kuat.
  • Bagi pakar pengurusan, ia adalah satu keistimewaan yang boleh digunakan untuk apa-apa aktiviti lain, kecuali dalam kes ini, inovasi dalam pengurusan strategik orang dan implikasinya dalam meningkatkan prestasi perniagaan dalam semua bidang perniagaan juga akan menjadi daya tarikan yang hebat untuk semua pelajar berpotensi.

Harus diingat bahawa menjadi Siswa Kursus ini harus mempertimbangkan langkah-langkah yang lebih maju dalam pengetahuan akademik, tetapi di atas semua untuk memenuhi aspek profesional, iaitu kemahiran yang diperoleh dan diterapkan dalam konteks perniagaan mereka yang mencari latihan canggih ini.

Kandungan Program

Unit Kursus

Penerima / prasyarat

Pengurus dan Jurutera Sumber Manusia. Pengurus dan Juruteknik Rakyat / Modal Insan. Pengurus, Juruteknik dan Bertanggungjawab untuk bidang pengetahuan yang berbeza dalam pelbagai kegiatan ekonomi kain bisnis kami, dan untuk semua profesional lain yang menjalankan atau berniat untuk melaksanakan fungsi di bidang ini.

This school offers programs in:
  • Portugis


Tarikh Akhir Kemaskini November 7, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Okt. 2019
Duration
Tempoh
210 
Sambilan
Locations
Portugal - Barcarena, Lisbon
Tarikh mula : Okt. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Okt. 2019
Portugal - Barcarena, Lisbon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat