Sukan ijazah managment bersekutu

Umum

Penerangan Program

Sukan Managment Ijazah Bersekutu

Adakah anda tahu bahawa "sukan" adalah industri $ 200000000000 dolar di Amerika Syarikat sahaja? Mereka dolar mengeja peluang kepada pelajar dengan cinta sukan dan keupayaan untuk mengatur dan mengurus. Dalam program Pengurusan Sukan yang menarik, yang menggabungkan asas perniagaan yang kukuh dengan pembelajaran melalui pengalaman, anda akan dapat untuk memulakan berjalan kerjaya anda.

Peluang kerjaya

Peluang kerjaya termasuk, tetapi tidak terhad kepada:

  • Pengarah Athletic
  • Taman Perbandaran dan Rekreasi Sukan Kepimpinan
  • Pengurusan Sukan
  • Sukan Pemasaran
  • Sukan Pengurusan Fasiliti
  • Sukan Pengurusan Acara
  • Pengarah Pelancongan
  • Masyarakat / Agensi Sukarela Sukan Programming

Ijazah yang diperolehi

Mereka yang berjaya tahun pertama kurikulum Pengurusan dengan purata nilai gred 2.00 (C) atau lebih tinggi, pelajar dianugerahkan Diploma.

Mereka yang berjaya daripada kurikulum Pengurusan Sukan dengan purata nilai gred 2.00 (C) atau lebih tinggi, pelajar dianugerahkan Bersekutu Gunaan Ijazah Sains. Pelajar yang tahu bahawa mereka ingin melanjutkan ijazah empat tahun dan mahu memenuhi keperluan pendidikan umum institusi pemindahan perlu meneruskan Ijazah AA. Ini akan memerlukan kurikulum yang sedikit berbeza.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

North Iowa Area Community College (NIACC) is a nationally-ranked, two-year institution located in North Central Iowa that serves students of all ages and abilities. Starting in 1918 as Mason City Juni ... Baca lebih lanjut

North Iowa Area Community College (NIACC) is a nationally-ranked, two-year institution located in North Central Iowa that serves students of all ages and abilities. Starting in 1918 as Mason City Junior College, NIACC has the distinct privilege of being the oldest Iowa community college. In 2018, NIACC will be celebrating the College’s 100 year anniversary of providing an education to our students... Baca Ringkas