Summer Course - Munich Business Academy

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

129078_MBA1.jpg

Akademi Perniagaan Munich: Pengalaman Perundingan Perniagaan Unik untuk Menyediakan Anda untuk Dunia Nyata

Munich adalah salah satu daripada hab Eropah yang paling menarik untuk syarikat teknologi, perisian dan inovasi. Jika anda mencari jalan untuk menyertai dunia perniagaan, Sekolah Perniagaan ABC Academy Munich adalah untuk anda. Jika anda sedang mencari kursus musim panas di Jerman untuk pelajar antarabangsa dan usahawan yang berpengalaman dari semua peringkat umur, Sekolah Musim Panas Munich kami juga untuk anda. Dan jika anda ingin membantu perniagaan kecil atau besar untuk menakluki pasaran antarabangsa yang menuntut hari ini, Munich Summer School boleh menjadi langkah seterusnya dalam perundingan perniagaan. Akademi Perniagaan Munich menggabungkan pengetahuan teori dengan pengalaman praktikal dari dunia perniagaan sebenar melalui lawatan korporat, peristiwa rangkaian, menyelesaikan cabaran kehidupan dan perjalanan.

Sekolah Perniagaan Munich Menggabungkan Yang Terbaik Kedua Dunia - Keusahawanan dan Kerja Korporat

Munich menawarkan pelbagai perniagaan dalam industri yang sangat pelbagai, menggabungkan usahawan yang bercita-cita yang bekerja pada permulaan mereka dengan profesional berpengalaman yang bekerja untuk syarikat antarabangsa. Oleh itu, ia sesuai untuk mengkaji kes-kes perniagaan sebenar dan menyelesaikan masalah kompleks pasaran kontemporari. Industri dan jenama Jerman dihormati di pasaran global, dan Munich sememangnya merupakan salah satu tiang ekonomi paling penting di Jerman. Apa yang menjadikan perniagaan berdasarkan (atau maju) di Munich begitu berjaya adalah budaya ekonomi yang dipikirkan dengan baik di kawasan itu, yang sangat berakar dalam sistem pendidikan mereka dan amalan perniagaan mereka. Salah satu matlamat Akademi Perniagaan Munich adalah untuk melengkapkan peserta dengan luas pengetahuan, keazaman dan ciri-ciri profesionalisme untuk bidang ini. Semua ciri-ciri ini membolehkan syarikat-syarikat Bavaria, kecil atau besar, muda atau berpengalaman, untuk menakluk pasaran global, tidak kira betapa kompetitifnya.

Pendekatan Moden untuk Perundingan Perniagaan

Pengetahuan teori adalah permulaan yang baik. Tetapi ini semata-mata jika jauh dari apa yang menjadikan perniagaan berjaya hari ini. Untuk membangunkan perniagaan yang berjaya, usahawan dan perunding perniagaan mereka perlu tahu bagaimana untuk menangani cabaran yang dihadapi kebanyakan syarikat dalam ekonomi hari ini. Dan Munich menawarkan banyak permulaan yang dapat memberikan pengalaman berharga. Dengan mempelajari cara menyelesaikan masalah mereka, anda juga akan belajar cara menyelesaikan masalah yang dihadapi kebanyakan syarikat hari ini - dan pada suatu hari menerapkannya kepada syarikat atau syarikat anda yang akan bekerja.

Sekolah Musim Panas Munich Adalah Sempurna untuk Pelajar, Usahawan Usahawan, Pengurus dan Profesional

Pengetahuan yang akan anda peroleh ketika menyelesaikan cabaran kompleks perniagaan sebenar dapat memberi manfaat kepada anda pada banyak peringkat. Topik merangkumi segala-galanya dari sumber manusia dan kewangan untuk pemasaran, jualan dan menyesuaikan diri dengan alat kontemporari dan pasaran. Terlepas dari jalan kerjaya masa depan anda, Munich Business Academy menawarkan pengetahuan praktikal untuk menyelesaikan cabaran yang ada di dunia perniagaan dalam beberapa bentuk lambat laun.

Siapa yang Akan Mendapatkan Faedah daripada Menghadiri Sekolah Perniagaan Munich?

Ini adalah sekolah musim panas yang hebat di Jerman untuk pelajar antarabangsa dan kursus perniagaan yang hebat untuk semua orang lain. Sesiapa yang berminat dalam perniagaan boleh memohon: pelajar, usahawan yang berminat dan profesional dari pelbagai latar belakang yang bekerja untuk syarikat kecil atau besar. Kami hanya dapat menerima 60 peserta setiap tahun, untuk memastikan pengalaman pembelajaran yang selesa dan cekap untuk semua yang terlibat - peserta, mentor, penceramah tetamu, dan syarikat yang menjemput kami untuk melawat dan berbual.

Rakan kongsi program MBA - Flixbus

Bertemu, menasihati dan belajar dari syarikat penyedia mobiliti No. 1 di Eropah! Bekerjasama dengan Flixbus syarikat yang paling pesat berkembang dan sangat berjaya adalah peluang anda seumur hidup, jadi anda lebih baik fikiran dan idea anda sudah siap! Rujuk syarikat tentang halangan semasa mereka dan membantu mereka berkembang dengan lebih cepat dengan melaksanakan idea anda! Mengingati diri anda sebagai perunding menyelesaikan kajian kes mengenai topik yang berbeza, lihat dengan lebih dekat keahlian dan model perniagaan mereka, dan dapatkan penyelesaian "keluar dari kotak" yang kreatif.

129082_MBA3.jpg

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful ... Baca lebih lanjut

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful entrepreneurs. Our world-class educators & mentors are entrepreneurs, founders, business owners and investors who teach the skills, mindsets, and frameworks necessary in today’s competitive environment. Baca Ringkas
Toronto , Munich , San Jose , Dublin + 3 Lagi Kurang