Summer Course - Munich Business Academy

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Selamat datang ke pengalaman perundingan yang unik

Kenapa Akademi Perniagaan Munich?

Jika anda ingin hidup dan belajar perundingan di pusat Eropah maka Akademi Perniagaan Munich adalah tempat yang tepat untuk anda! Belajar tentang cabaran yang dihadapi oleh pemula, melibatkan diri dengan mentor yang dihormati dan bekerja pada kemahiran perniagaan dan kepimpinan anda di luar kelas. Tingkatkan kemahiran profesional dan peribadi anda, dapatkan pengalaman baru, rangkaian dan perjalanan. Kami menjamin bahawa sekolah musim panas kami akan meninggalkan anda lapar untuk berjaya!

Gambaran Keseluruhan Program

115866_ScreenShot2019-05-28at2.35.59PM.png

Pengalaman pembelajaran unik dari Akademi Perniagaan Munich akan melihat anda mengembangkan kemahiran peribadi dan profesional melalui kelas interaktif dengan profesor berpengalaman. Peserta boleh menggunakan kemahiran ini untuk kes-kes perniagaan sebenar yang sangat prospektif.

Direka untuk mencerminkan cabaran pasaran semasa, sekolah musim panas kami, akan mengajar anda apa yang diperlukan untuk berkembang maju dalam persekitaran yang kompetitif . Mendapat manfaat daripada komuniti mentor profesional yang berkongsi nasihat, pengalaman dan kepakaran mereka dengan peserta kami . Mereka telah menubuhkan syarikat yang berjaya, inovatif, dan membuktikan diri mereka sebagai sebahagian daripada fikiran paling terang dalam industri.

Untuk memberi ganjaran kepada semua kerja keras ini, kami akan melakukan perjalanan ke inspirasi Disney Cinderella's Castle - Neuschwanstein Castle. Terokai istana fenomenal ini dengan rakan-rakan baru anda dan luangkan masa untuk berehat!

Jangan ketinggalan peluang unik ini untuk mendapatkan pengalaman hidup nyata dan membina resume yang luar biasa!

Rakan kongsi program MBA ... Flixbus!

115864_ScreenShot2019-05-28at2.36.08PM.png

Bertemu, menasihati dan belajar dari syarikat penyedia mobiliti No. 1 di Eropah! Bekerjasama dengan Flixbus syarikat yang paling pesat berkembang dan sangat berjaya adalah peluang anda seumur hidup, jadi anda lebih baik fikiran dan idea anda sudah siap! Rujuk syarikat tentang halangan semasa mereka dan membantu mereka berkembang dengan lebih cepat dengan melaksanakan idea anda! Bayangkan diri anda sebagai seorang perunding menyelesaikan kajian kes mengenai topik-topik yang ada, lihat dengan lebih dekat keahlian dan model perniagaan mereka, dan cari penyelesaian "keluar dari kotak" yang kreatif.

Pertandingan Cabaran Kes

Bekerja pada satu siri cabaran perniagaan seumur hidup akan membantu anda mengukuhkan maklumat yang telah anda perolehi secara praktikal. Sebagai satu pasukan, anda akan bekerjasama dengan rangkaian startup kami untuk membawa idea dan penyelesaian segar ke meja. Pembimbing kami akan memberi bantuan sepanjang jalan! Pelbagai topik akan dibincangkan dalam kes, termasuk pemasaran, sumber manusia, kewangan, dan pendigitan. Cabaran kes ini akan melengkapkan anda dengan kemahiran untuk bekerja dalam persekitaran yang kompetitif yang pantas. Kemahiran yang penting untuk dunia perniagaan hari ini. Acara terakhir Cabaran Kes akan diadakan dalam acara inspirasi dari Mindspace rakan kongsi kami! Tempat yang lebih baik untuk mempamerkan apa yang telah anda pelajari sepanjang sekolah musim panas.

Mentor

Melalui kerja kumpulan anda, anda juga akan mendapat sokongan daripada mentor perniagaan kami. Pengetahuan dan pengalaman mereka yang kaya akan membantu mendorong anda untuk mencari penyelesaian unik dan optimum untuk cabaran-cabaran kes. Nasihat mereka akan membantu anda membuat kesilapan yang lebih sedikit, dan anda akan mempunyai lebih banyak masa untuk memberi tumpuan dan mengembangkan idea perniagaan terbaik. Mentoring mewakili pembangunan peribadi dan alat pemberi kuasa yang memberikan anda kemahiran profesional dan peribadi yang unik dan berharga. Itulah sebabnya ia menjadi tumpuan utama di sekolah musim panas kami!

115865_ScreenShot2019-05-28at2.36.17PM.png

Apa lagi yang perlu anda ketahui

Kami tahu bahawa mengatur perjalanan ke negara asing boleh menjadi stres, itulah sebabnya sekolah musim panas kami melakukan semua kerja keras untuk anda! Apa yang perlu anda semak adalah tiket pesawat anda, apa-apa visa yang diperlukan dan makanan sepanjang kursus. Segala-galanya dijaga oleh kami dalam yuran pengajian! Apa yang termasuk dalam Yuran Pengajian?

 • Penginapan
 • Sarapan pagi
 • Pakej selamat datang
 • Ceramah
 • Bahan kursus
 • Acara rangkaian
 • Seminar dan lawatan korporat
 • Sijil penyempurnaan
 • Bantuan 24/7 dari penyelaras kami
 • Akses eksklusif kepada rangkaian Alumni kami, kemungkinan untuk menjadi sebahagian daripada pasukan kami
 • Perjalanan 1 hari (Istana Neuschwanstein - Disney's Cinderella's Castle !) Dan pengalaman yang anda akan ingat sepanjang hayat anda!
Tarikh Akhir Kemaskini November 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Kami adalah sebuah organisasi yang terkemuka di dunia untuk menyampaikan program pendidikan berasaskan keusahawanan di seluruh dunia, dengan niat untuk membawa bersama-sama individu muda dan bercita-c... Baca lebih lanjut