Summer Course - Silicon Valley Academy

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

129080_SVA1.jpg

Akademi Silikon Valley untuk Usahawan Aspiring: Ketahui Bagaimana Kejayaan dari Syarikat Paling Inovatif di Dunia

Kemajuan dalam teknologi memacu dunia perniagaan moden - dan kejayaan perniagaan. Tetapi bagaimana untuk melangkah keluar dari keramaian dan menjadi inovatif dalam dunia yang penuh inovator? The Silicon Valley Academy for Business akan memperkenalkan anda kepada minda yang unik yang inovator perniagaan terbaik di dunia hari ini menggunakan untuk mengenali (dan membentuk) keperluan pengguna moden. Lawati beberapa syarikat teknologi tinggi, dapatkan wawasan tentang amalan perniagaan mereka yang inovatif, dan pelajari bagaimana untuk memerhatikan dan mendapatkan wang tunai dalam trend dan teknologi terkini dunia moden.

Silicon Valley sangat mungkin persekitaran perniagaan yang paling menarik di dunia. Mengenai skor syarikat Silicon Valley biasanya dipaparkan setiap tahun dalam senarai Fortune 500 yang paling berprestij di dunia perniagaan. Google, Facebook, Apple, Intel, Netflix, Yahoo dan banyak pemimpin teknologi lain menawarkan pandangan yang menakjubkan tentang bagaimana usaha inovatif memacu perniagaan yang berjaya.

Pendidikan Perniagaan untuk Usahawan dan Pasaran Kontemporari

Sekolah Perniagaan Silicon Valley Business Academy Academy mengubah pendidikan perniagaan tradisional dengan menambah pengalaman praktikal dari dunia perniagaan yang sebenar. Anda akan belajar dari penceramah tetamu dan mentor yang bekerja untuk atau dengan syarikat terkemuka. Anda akan melawat beberapa syarikat teknologi paling berjaya di dunia dan belajar dari mereka bagaimana untuk memasukkan inovasi ke dalam usaha perniagaan anda sendiri. Dan anda akan bekerjasama dengan usahawan yang bercita-cita yang sedar dalam pasukan untuk menyempurnakan idea permulaan anda dan belajar bagaimana untuk berjaya membukanya kepada bakal pelabur.

Sekolah Musim Panas Silicon Valley Adalah Langkah Pertama Masa Depan Anda

Jarak lif yang anda akan berkembang untuk idea permulaan pasukan anda - dan membentangkannya kepada bakal pelabur - adalah pengalaman yang tidak ternilai yang akan membantu anda membangunkan perniagaan anda sendiri. Ia akan mengajar anda bagaimana untuk mengekstrak bahagian penting perniagaan anda dan memberikan anda gambaran khusus tentang bagaimana minda pelabur berfungsi.

Pertandingan Pitch Elevator Summer School Silicon Valley

Kejayaan perniagaan tidak mungkin tanpa persaingan perniagaan. Dan hari ini, berjuta-juta usahawan yang bercita-cita bersaing bersaing untuk mendapatkan pelaburan dan peluang untuk mengembangkan perniagaan masing-masing. Untuk mengalahkan mereka, anda perlu belajar bagaimana untuk membentangkan idea perniagaan dengan cara yang elegan, cepat dan berkesan: dengan padang lif yang dipanggil. Peserta sekolah musim panas akan dibahagikan kepada pasukan untuk mensimulasikan persaingan perniagaan sebenar untuk pelaburan. Kumpulan dengan lapangan lif yang terbaik untuk idea perniagaan yang dipilih akan mendapat prestij dan Sijil Keunggulan Academy Silicon Valley - dan mungkin minat pelabur yang sebenar, siapa tahu ?!

129081_SVA3.jpg

Siapa Boleh Tukar Hidup mereka melalui Summer Summer Silicon Valley?

Silicon Valley Summer School adalah salah satu program perniagaan musim panas terbaik untuk pelajar di California. Ia sesuai untuk pemilik perniagaan dan profesional lain di dunia perniagaan juga. Semua pelajar, usahawan yang bercita-cita, pemaju perniagaan berteknologi dan orang lain yang mempunyai minat dalam inovasi perniagaan dapat memanfaatkan program Silicon Valley dan dialu-alukan untuk memohon. Walau bagaimanapun, kami hanya dapat menerima 60 peserta untuk Akademi Silicon Valley yang akan datang, untuk mematuhi piawaian kualiti kami dan menyampaikan pengalaman pembelajaran yang berdaya maju.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful ... Baca lebih lanjut

We are a world-leading organization for delivering entrepreneurial-based education programs all over the world, with the intention of bringing together young and ambitious individuals with successful entrepreneurs. Our world-class educators & mentors are entrepreneurs, founders, business owners and investors who teach the skills, mindsets, and frameworks necessary in today’s competitive environment. Baca Ringkas
Toronto , Munich , San Jose , Dublin + 3 Lagi Kurang