Summer Course - Silicon Valley Academy

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

Selamat datang ke pengalaman yang paling inovatif

Mengapa Akademi Silicon Valley?

Dunia perniagaan moden melihat tahap gangguan yang tidak pernah berlaku sebelum ini sehingga kini. Inovasi kini merupakan salah satu ciri yang paling penting untuk berkembang dalam persekitaran yang sentiasa berubah ini. Akademi Silikon Lembah Akademi musim panas memperkenalkan anda ke pemikiran yang unik dan adegan teknologi salah satu tempat yang paling inovatif di bumi. Masuk ke dunia amalan perniagaan yang inovatif, lihat bagaimana mereka berfungsi dalam kehidupan sebenar dan belajar tentang trend dan teknologi panas dari syarikat terbaik di dunia! Kerjasama kami dengan pemain utama dalam ekosistem Valley yang luar biasa membolehkan para peserta belajar terlebih dahulu dari pakar yang menciptanya setiap hari.

115869_ScreenShot2019-05-28at3.07.31PM.png

Gambaran Keseluruhan Program

Anda akan meninggalkan sekolah musim panas kami setelah meneroka teknologi terkini, dan meletakkan diri anda selangkah dengan nasihat pakar pakar industri. Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk meletakkan idea anda dalam strategi yang berjaya dan mengelakkan perangkap inovasi biasa.

Pendekatan campuran terhadap teori, amalan, strategi, dan aplikasi memberi pandangan pragmatik mengenai persekitaran perniagaan dinamik.

Semasa sekolah musim panas, anda akan belajar dari yang terbaik kerana peserta akan melawat syarikat terkenal di dunia seperti Apple, Google, Intel, NetApp, Autodesk dan banyak lagi.

Sepanjang program ini, anda akan diberikan bimbingan fakulti sementara bekerja dalam pasukan kecil untuk menjalani kehidupan permulaan. Anda akan menghadiri bengkel pakar untuk mendedahkan pandangan pelanggan yang lebih mendalam, menampakkan peluang baru dan prototaip penyelesaian inovatif baru. Sebagai satu pasukan, anda akan bekerjasama untuk menyempurnakan idea-idea permulaan anda kepada pelanggan berpotensi dan mendapatkan maklum balas berharga daripada Venture Capitalists.

Sudah tentu, dalam dunia perniagaan, rangkaian sama pentingnya dengan pengetahuan. Anda akan mengembangkan rangkaian anda dan mendapatkan sambungan yang berharga, semua sambil membangunkan kemahiran peribadi dan profesional anda.

Rakan kongsi SVA ... EDG Group!

Sebagai sebuah firma perunding yang beribu pejabat di Silicon Valley, Kumpulan Pembangunan Enterprise adalah pilihan yang sempurna sekiranya anda ingin menjadikan perubahan peluang dan melaksanakan inovasi dan amalan perniagaan terbaik ke dalam model perniagaan yang sedia ada. Setelah mencipta semula permainan banyak syarikat yang berjaya dan terkenal seperti Apple, BBC, Intel, Johnson

115868_ScreenShot2019-05-28at3.07.40PM.png

Lawatan korporat

Semasa sekolah musim panas kami, anda akan mempunyai peluang yang unik untuk membuat hubungan dengan pemain utama dalam organisasi besar ini. Peserta akan meneroka kejayaan yang luar biasa dan mendengar cerita orang lain mengenai budaya syarikat dan inovasi terkini. Berhati-hati dan peribadi dengan orang-orang seperti Google, Apple, WeWork, Credit Karma, Pinterest, Adobe, Universiti Stanford, dan lain-lain ... Sebagai rumah kepada beberapa firma teknologi yang paling maju dan berdaya saing, kami menunjukkan kepada anda beberapa yang terbaik Lembah mesti ada . Kadang-kadang, melihat benar-benar percaya!

115867_ScreenShot2019-05-28at3.07.48PM.png

Kuliah, bengkel dan pertandingan!

Menyampaikan mesej yang salah di lapangan lif boleh kehilangan pelabur atau rakan kongsi yang berpotensi, menghentikan kemunculan idea anda. Gabungan persaingan dan bengkel akan melihat anda mengembangkan kemahiran pitching anda sepanjang sekolah musim panas. Yang paling penting, anda akan mempunyai peluang untuk berlatih di hadapan mentor yang dipilih dengan teliti dengan matlamat utama untuk menyampaikan di pertandingan pitch lif kami dan membiarkan semangat berdaya saing memastikan anda dinobatkan sebagai pemenang! Pemenang yang layak akan menerima wildcard untuk ABC Accelerator dan Certificate of Excellence sebagai pengiktirafan terhadap prestasi cemerlang.

115865_ScreenShot2019-05-28at2.36.17PM.png

Penceramah dan Mentor Tetamu

Salah satu kunci kejayaan Silicon Valley adalah orang-orang, minda kreatif dan inovatif mereka telah membentuk ekosistem. Melalui kombinasi penceramah dan mentor tetamu, anda akan berinteraksi dengan minda yang paling terang di Lembah. Dari pelbagai latar belakang, penceramah tetamu inspirasi kami akan memberikan anda pandangan eksklusif ke dalam inovasi dan keusahawanan. Di samping itu, mentor kami akan memberi bimbingan dalam kerja anda di padang lif. Berkongsi helah perdagangan, untuk membantu anda cemerlang di sekolah musim panas!

Apa lagi yang perlu anda ketahui

Kami tahu bahawa mengatur perjalanan ke negara asing boleh menjadi stres, itulah sebabnya sekolah musim panas kami melakukan semua kerja keras untuk anda! Apa yang perlu anda semak adalah tiket pesawat, visa atau ESTA dan makanan sepanjang kursus. Segala-galanya dijaga oleh kami dalam yuran pengajian!

Apa yang termasuk dalam Yuran Pengajian?

  • Penginapan
  • Pakej selamat datang
  • Ceramah
  • Bahan kursus
  • Acara rangkaian
  • Seminar dan lawatan korporat
  • Sijil penyempurnaan
  • Bantuan 24/7 dari penyelaras kami
  • Akses eksklusif kepada rangkaian Alumni kami, kemungkinan untuk menjadi sebahagian daripada pasukan kami
  • Perjalanan 1 hari ke San Francisco dan pengalaman yang akan anda ingini sepanjang hayat anda!
Tarikh Akhir Kemaskini November 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Kami adalah sebuah organisasi yang terkemuka di dunia untuk menyampaikan program pendidikan berasaskan keusahawanan di seluruh dunia, dengan niat untuk membawa bersama-sama individu muda dan bercita-c... Baca lebih lanjut