Read the Official Description

Mengenai Summer EduFun

Merancang untuk meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda di luar negara? Kami pasti dapat membantu anda mendapatkan kemahiran bahasa yang anda perlukan sambil belajar lebih banyak tentang budaya Amerika. Kelas Bahasa Inggeris musim panas kami berpusat di kampus Davis College di Toledo, Ohio. Kolej ini ditubuhkan pada 1858 dan mempunyai bilik darjah yang besar, ruang tamu yang selesa, perpustakaan yang selesa, makmal komputer yang lengkap dan banyak lagi. Kolej Davis mempunyai kampus kecil dan mesra di mana pelajar menerima perhatian peribadi dan segera.

Pelajar kita boleh menyertai pelbagai aktiviti kokurikulum di mana mereka boleh mengukuhkan kepimpinan dan kemahiran interpersonal mereka di dalam dan di luar kampus. Aktiviti ini termasuk lawatan pantai, berkelah, membeli-belah pusat membeli-belah, malam filem, boling, keahlian jangka pendek sukan / gimnasium, tarikan tempatan dan banyak lagi.

Dengan menyertai program Summer EduFun kami, anda bukan sahaja akan mempunyai pengalaman belajar yang luar biasa di kelas-kelas kecil, tetapi anda juga akan menikmati aktiviti sosial yang diawasi dan teratur dan menghadiri pelbagai lawatan penuh hari sabtu setiap hari Sabtu. Program kami memerlukan perhatian yang mendalam tentang kemahiran perbualan di mana pelajar dapat belajar untuk lebih baik bercakap bahasa Inggeris, mendengar dan memahami Bahasa Inggeris yang bersuara dan melibatkan diri dalam pelbagai tetapan perbualan dengan penutur asli bahasa Inggeris. Ini akan memaksimumkan pendedahan pembelajaran pelajar dan membantu mereka mencapai hasil pembelajaran yang lebih baik. Kami percaya, keselamatan, dan etika sangat serius! Oleh itu, kami hanya menampung para pelajar kami di dalam bilik hotel / penginapan hotel yang sangat selamat dan terjamin dan menyediakan mereka dengan pengawasan sepanjang hari untuk membuat semua hari dipenuhi dengan kesejahteraan, keseronokan, dan pembelajaran sama sekali.

Sorotan Summer EduFun

Pakej yang tersedia: 6 Minggu [01 Julai - 11 Ogos, 2018]

Harga: (USD $ 7,880)

Perkhidmatan yang disediakan:

  • Program bahasa Inggeris yang intensif: 5 jam / hari (termasuk 1 jam untuk makan tengahari); 5 hari / minggu; [Hari Jumaat direka untuk aktiviti pembelajaran kokurikulum, seperti bengkel pembangunan peribadi dan seminar; Sabtu adalah untuk direka untuk lawatan dan perjalanan] manakala hari Minggu adalah hari terbuka untuk sosialisasi atau perkhidmatan komuniti pilihan; Program terdiri daripada 3 peringkat (Beginner, Intermediate, and Advanced). Sijil penyempurnaan akan diberikan pada akhir program untuk Edu.Fun. program dan semua menghadiri bengkel / seminar.
  • Pemprosesan Visa Pelawat (B1 / B2), dan tiket penerbangan.
  • Penerbitan pakej pendaftaran dan penerimaan kursus
  • Penginapan hotel yang dilengkapi dengan Wi-Fi percuma, bilik kecergasan, dan bilik-bilik aktiviti / mesyuarat. (Berdasarkan penghunian berganda). Homestay dengan keluarga Amerika adalah terhad dan akan ditawarkan pada asas berdaftar pertama-pertama.
  • Pengangkutan (Pengambilan dan drop-off lapangan terbang, belanja berjadual, perjalanan luar, perjalanan sekolah (ke dan dari sekolah).
  • Dua hidangan harian (sarapan pagi
  • 24/7 kaunseling dan kaunseling di tempat.
  • Perlindungan perubatan perjalanan.
  • Tiket kemasukan ke destinasi Sabtu adalah INCLUSIVE.

Belajar Bahasa Inggeris melalui permainan objektif bercampur dengan keseronokan. TIDAK ada yang melakukannya!

Ikrar Kecemerlangan kami

Ringkasnya, "komitmen untuk kecemerlangan perkhidmatan" ialah falsafah panduan kami yang mengarahkan segala yang kami lakukan dan mendorong kami untuk melebihi jangkaan anda. Komitmen kami terhadap kecemerlangan perkhidmatan ditunjukkan dalam ikrar yang kami buat kepada pelanggan kami dan jaminan bahawa kami memberikan nilai yang sangat baik kepada mereka. Kami percaya bahawa integriti dan kualiti tidak boleh dikorbankan dalam mencapai matlamat kami.

Pernyataan Misi: "Misi kami menjadi pemimpin dalam bidang latihan bahasa Inggeris sambil memberi tumpuan kepada visi dan tujuan utama kami. Kami akan menyediakan kepelbagaian perkhidmatan pendidikan yang berkaitan dengan pembelajaran Bahasa Inggeris secara cekap dan berkesan, dan tetap fokus kepada pelanggan dan berorientasikan hasil dengan menyeimbangkan pendidikan berkesan dengan pemerolehan bahasa yang cekap. Kami akan memupuk kecekapan penuh kami untuk mengekalkan kepercayaan yang diberikan kepada kami oleh pelanggan kami. Salah satu tujuan utama kami adalah untuk menyediakan hubungan jangka panjang yang berterusan dengan pelanggan kami. Moto kami adalah "Lahir ke Excel" dan kami sentiasa berusaha keras untuk memastikannya. Misi kami, nilai teras, dan ikrar kecemerlangan perkhidmatan dibentuk di sekitar perkara berikut:

Advokasi | Passion | Pengetahuan | Sumbangan

Program taught in:
English

See 1 more programs offered by Ala-Edge »

Last updated August 18, 2018
This course is Campus based
Start Date
Julai 2019
Duration
Sepenuh masa
Price
29,500 SAR
By locations
By date
Start Date
Julai 2019
Application deadline

Julai 2019

Location
Application deadline
End Date