Baca keterangan rasmi

Mengenai Summer EduFun

Program Summer EduFun adalah program pembelajaran luar negara yang telah dirancang dengan teliti untuk menanamkan bukan sahaja strategi kemahiran bahasa Inggeris dan IELTS semasa musim panas, tetapi juga untuk memperkasakan belia untuk menumpukan pengalaman sosial dan budaya ke arah pertumbuhan dan inovasi peribadi yang pesat. .

Program EduFun terutamanya bertujuan untuk meningkatkan pembelajaran strategi terbaik untuk mendapatkan skor yang lebih tinggi dalam ujian IELTS. Sepanjang program ini, para pelajar juga akan didedahkan kepada banyak aktiviti kokurikulum yang mana mereka dapat memperkuat komunikasi dan kemahiran interpersonal mereka. Terdapat juga aktiviti lain, termasuk lawatan ke mercu tanda, berkelah, membeli-belah mall, malam filem, dan aktiviti lain yang pendidikan dan menghiburkan. Semasa program EduFun, pelajar juga akan menikmati aktiviti sosial yang diselia dan objektif semasa lawatan khas setiap hari Sabtu. Ini dapat memanggil perhatian mendalam kepada dialog kehidupan sebenar supaya pelajar dapat meningkatkan kemahiran lisan dan sosial mereka dan memaksimumkan hasil belajar mereka. Tahun ini, Summer EduFun akan memberi tumpuan kepada Persediaan IELTS

Dengan menyertai program Summer EduFun kami, anda bukan sahaja akan mempunyai pengalaman pembelajaran yang luar biasa di kelas-kelas kecil, tetapi anda juga akan menikmati aktiviti sosial yang diawasi dan teratur dan menghadiri pelbagai lawatan penuh hari sabtu setiap hari Sabtu. Program kami memanggil perhatian yang mendalam terhadap kemahiran dan strategi yang berbeza di mana pelajar dapat belajar untuk lebih baik bercakap bahasa Inggeris dan lulus ujian IELTS. Ini akan memaksimumkan pendedahan pembelajaran pelajar dan membantu mereka mencapai hasil pembelajaran yang lebih baik. Kami percaya, keselamatan, dan etika sangat serius! Oleh itu, kami hanya menampung para pelajar kami di dalam bilik hotel / penginapan hotel yang sangat selamat dan terjamin dan menyediakan mereka dengan pengawasan sepanjang hari untuk membuat semua hari dipenuhi dengan kesejahteraan, keseronokan, dan pembelajaran sama sekali.

Sorotan Summer EduFun

Pakej yang tersedia: 4 Minggu [21 Julai - 17 Ogos, 2019]

Harga: (USD $ 6,540)

Belajar Bahasa Inggeris melalui permainan objektif bercampur dengan keseronokan. TIDAK ada yang melakukannya!

Untuk memohon, sila lawati permohonan pendaftaran dalam talian di bawah:

href = "http://goo.gl/Xqnn1s

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh Ala-Edge »

Tarikh Akhir Kemaskini March 11, 2019
This course is Lokasi Kampus, Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
6,540 USD
Harga saya untuk pelajar tempatan dan mereka yang tidak memerlukan visa pelancong
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date