Summer School 2019

Umum

Penerangan Program

Bagaimana anda akan mengubah musim panas ini?

Jawapannya adalah program di mana peserta dicabar untuk mencapai potensi penuh mereka. Dalam persekitaran yang menstimulasi, kondusif untuk kreativiti dan inovasi, UGvora Summer School adalah peluang yang unik untuk memperoleh kemahiran baru semasa menemui kampus UÉvora dan bandar Évora. Berhubungan dengan rakan-rakan dari seluruh Portugal dan seluruh dunia. Ambil peluang untuk mengalami aktiviti unik yang terdapat di kampus dan di bandar raya Évora yang kaya dengan budaya. UGvora Summer School adalah cadangan inspirasi untuk membentuk masa depan anda.

Resipi untuk pengalaman hebat di University of Evora

  • Kursus untuk semua: pelajar sarjana dan siswazah dari institusi pendidikan tinggi Portugis dan antarabangsa, pelajar sekolah menengah Portugis, profesional dalam pelbagai bidang, penyelidik dan orang awam secara amnya.
  • "Program yang disusun dengan baik", di mana setiap peserta boleh mendaftar dalam satu atau lebih kursus mengikut matlamat dan bidang minat mereka.
  • Program sosial budaya yang unik, termasuk perbualan dengan ahli sains, artis, alumni Universiti Evora dan pelbagai aktiviti budaya di Universiti dan di Bandaraya.
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão.

A Universidade de Évora é uma das universidades do sistema de ensino superior público português e, por conseguinte, tem por missão. Baca Ringkas