Bagaimana anda akan mengubah musim panas ini?

Jawapannya adalah program di mana peserta dicabar untuk mencapai potensi penuh mereka. Dalam persekitaran yang menstimulasi, kondusif untuk kreativiti dan inovasi, UGvora Summer School adalah peluang yang unik untuk memperoleh kemahiran baru semasa menemui kampus UÉvora dan bandar Évora. Berhubungan dengan rakan-rakan dari seluruh Portugal dan seluruh dunia. Ambil peluang untuk mengalami aktiviti unik yang terdapat di kampus dan di bandar raya Évora yang kaya dengan budaya. UGvora Summer School adalah cadangan inspirasi untuk membentuk masa depan anda.

Resipi untuk pengalaman hebat di University of Evora

  • Kursus untuk semua: pelajar sarjana dan siswazah dari institusi pendidikan tinggi Portugis dan antarabangsa, pelajar sekolah menengah Portugis, profesional dalam pelbagai bidang, penyelidik dan orang awam secara amnya.
  • "Program yang disusun dengan baik", di mana setiap peserta boleh mendaftar dalam satu atau lebih kursus mengikut matlamat dan bidang minat mereka.
  • Program sosial budaya yang unik, termasuk perbualan dengan ahli sains, artis, alumni Universiti Evora dan pelbagai aktiviti budaya di Universiti dan di Bandaraya.
Program diajar dalam:
  • Portuguese (Portugal)
Tarikh Akhir Kemaskini Jun 6, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Okt 2019
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Okt 2019
Tarikh tutup permohonan

Okt 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date