Summer School in Paris

Umum

Baca lebih lanjut mengenai program ini di laman web sekolah

Penerangan Program

Mengenai Paris

Paris adalah sebuah bandar yang tidak memerlukan pengenalan - Kota Cahaya . Sebuah modal dunia yang tidak dapat dipertikaikan, tapak untuk menandatangani perjanjian antarabangsa yang paling bercita-cita tinggi untuk membendung perubahan iklim, Perjanjian Paris pada tahun 2016, dan menjadi tuan rumah kepada Sukan Olimpik 2024, telah menjadi rumah kepada beberapa bakat kreatif dan pemikir kritis yang paling hebat sepanjang sejarah moden . Apa tempat yang lebih baik untuk menghabiskan 2 minggu mendapat gambaran mengenai Teknologi Mengganggu dan impak mereka terhadap syarikat dan pengurus yang menggunakannya?

eiffel tower, paris, france

Program kami

Program Summer kami di kampus Kedge Business School di Paris menawarkan pelajar antarabangsa peluang untuk mengembangkan pengetahuan dan pemahaman mereka tentang Teknologi Mengganggu dan pengaruh mereka terhadap Pengurusan Moden di tengah-tengah Paris.

Sepanjang Sekolah Musim Panas 2-minggu kami, kami menawarkan:

 • 2 kursus, masing-masing membawa 5 ECTS
 • Setiap kursus adalah modul 1 minggu yang intensif
 • Lawatan Perniagaan ke syarikat Paris menggunakan teknologi Kecerdasan Buatan dan Blockchain.
 • Lawatan berpandu ke Paris di Sungai Seine
 • 1 Sarapan, 1 Makan Tengahari dan 1 Makan Malam
 • Transkrip Rasmi dan Sijil

Peserta yang layak: Para pelajar Sarjana Muda atau Sarjana yang bermotivasi tinggi dan berpikiran terbuka dalam kedudukan akademik yang baik dengan tahap bahasa Inggeris yang mencukupi.

Program

Pakej 1: Teknologi Mengganggu dan Pengurusan Moden

 • Kursus 1: Teknologi Mengganggu
  Format Kursus: 6 jam sehari selama 1 minggu; dari 29 Jun - 3 Julai, 2020
 • Kursus 2: Mewujudkan Nilai Pelanggan dengan Teknologi Inovatif
  Format Kursus: 6 jam sehari selama 1 minggu; dari 6 hingga 10 Julai

132967_pexels-photo-1595385.jpeg

Kenapa pilih program ini?

2 Kursus Intensif

Anda boleh mengambil hanya satu kursus dalam satu minggu, meninggalkan dengan 5 kredit ECTS, atau kedua-dua kursus dalam pakej (10 ECTS). Dan jika anda ingin bercampur dan bertanding dengan program Kedge Summer School yang lain, anda boleh mengikuti sebanyak 6 kelas dari 8 Jun hingga 17 Julai. "Hop-On" - mengambil kelas selama 2 minggu - kemudian "Hop-Off" dan perjalanan ke Eropah selama dua minggu, kemudian kembali dan mengambil kelas lain. Banyak kemungkinan wujud untuk menyesuaikan program anda mengikut keperluan, minat, masa dan anggaran anda!

Semua Kursus Dihantar dalam Bahasa Inggeris

oleh pelbagai ahli fakulti berkualiti tinggi antarabangsa

Lawatan Sosial dan Syarikat

Setiap minggu, kami menyertakan lawatan syarikat atau aktiviti sosial (termasuk dalam yuran pengajian). Program kami di Paris akan mengadakan lawatan ke syarikat berpusat di Paris menggunakan pengurusan AI dan Big Data, dan lawatan berpandu ke Paris di sepanjang Sungai Seine!

Peribadikan Program Musim Panas Anda Menurut Kepentingan Anda

Format fleksibel kami membolehkan anda mengikuti Pakej Program kami di Paris, atau memilih dan memilih kursus di kampus Bordeaux dan Marseille kami yang menarik minat anda untuk membina pilihan "Hibrid" anda sendiri

Dapatkan Kredit ECTS Boleh Dipindah

Setiap kursus Sekolah Musim Panas Kedge mempunyai 30 jam hubungan, dinilai secara rasmi, membawa 5 kredit ECTS yang boleh ditukar, dan membawa kepada sijil penyempurnaan serta transkrip rasmi. Sekiranya 5 kredit ECTS adalah masalah untuk dipindahkan ke kursus yang sama di institusi rumah anda, hubungi kami untuk melihat kemungkinan-kemungkinan yang boleh dilaksanakan.

Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bas ... Baca lebih lanjut

KEDGE Business School is a French business school with 4 campuses in France (Paris, Bordeaux, Marseilles, and Toulon), 1 in China (Shanghai ), 1 in Dakar, Senegal, and 3 partner campuses (Avignon, Bastia, and Bayonne). Baca Ringkas
Bordeaux , Marseille , Paris , Toulon , Shanghai , Dakar + 5 Lagi Kurang