Mengapa Sekolah Musim Panas menarik minat anda?

Di sini di Fundesem Business School , kami telah membangunkan program tiga minggu yang inovatif untuk pelajar universiti dan siswazah baru-baru ini yang membolehkan para pelajar memperoleh pengetahuan perniagaan dan meningkatkan kemahiran peribadi mereka dalam masa yang singkat.

Kelas-kelas diberikan oleh guru-guru yang sama seperti yang ada dalam program MBBS FBS dan mengikuti kaedah kajian kes yang sama. Kelas-kelas diajar dalam bahasa Inggeris kerana jumlah murid asing yang tinggi sekolah menarik. Kajian kes yang dibincangkan dan dianalisis adalah yang dirancang oleh sekolah perniagaan terbaik di dunia, seperti Harvard, MIT, IE, Stanford, IESE, Kellogg, dll.

Kenapa pilih FBS?

FBS adalah sebuah sekolah yang mempunyai pengalaman selama lebih dari 50 tahun yang mempunyai Prestij yang diiktiraf, baik secara nasional dan antarabangsa.

Sekolah ini mempunyai kemudahan kelas pertama dengan ruang kelas gaya kuliah, papan hitam besar dan teknologi multi-media yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pelajar yang ingin belajar di sekolah perniagaan teratas.

Selain itu, FBS terletak di Alicante, salah satu daripada bandar-bandar yang mempunyai gaya hidup berkualiti terbaik di Eropah. Alicante mempunyai iklim yang sangat baik dan dianggap sebagai Miami dari Eropah. Bandar ini menawarkan pantai-pantai besar dan persekitaran yang unik, yang menjadikannya iri hati bandar-bandar Mediterranean yang lain.

Para pelajar yang menghadiri Summer School dapat menikmati bandar kosmopolitan, yang unik di Sepanyol dan Eropah. Alicante adalah bandar keempat Sepanyol dari segi KDNK.

Program Summer School merangkumi kedua-dua subjek akademik dan aktivasi, seperti peningkatan dan pembelajaran kemahiran peribadi, serta perancangan kerjaya dan penilaian untuk ditawarkan pekerjaan pertama.

Apakah tarikh sekolah musim panas?

Sekolah Musim Panas bermula pada 8 Julai dan selesai pada 26 Julai dengan majlis penyampaian diploma.

Berapa kos sekolah Summer?

€ 2.000

Termasuk: Kelas teori, bengkel, dan aktiviti luar. Diskaun Awal Aplikasi Burung: diskaun 500 € akan dikenakan sekiranya bayaran penuh program dibuat sebelum 31 Mei 2019.

Adakah terdapat kemudahan penginapan untuk pelajar?

Ya, FBS boleh membantu para pelajar dengan penginapan mereka (di pangsapuri yang berdekatan dengan sekolah) melalui perjanjian dengan agen estet.

Para pelajar yang menghadiri Summer School dapat menikmati bandar kosmopolitan, yang unik di Sepanyol dan Eropah.

Program diajar dalam:
  • English
Tarikh Akhir Kemaskini Mei 15, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Duration
Sepenuh masa
Price
2,000 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh