Syarikat Penerbangan & Program Juruterbang Komersil

Aviation Study Centre

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Syarikat Penerbangan & Program Juruterbang Komersil

Aviation Study Centre

Program Gambaran Keseluruhan

Program Pilot Penerbangan & Komersial menyediakan latihan dari peringkat permulaan hingga ke juruterbang profesional berlesen. Program ini termasuk penuh Pilot Lesen Perdagangan, Multi-enjin Airplane Pengendorsan dan Instrument Rating. Kelayakan ini sepenuhnya menyediakan anda untuk pekerjaan sebagai juruterbang dalam persekitaran penerbangan yang umum atau syarikat penerbangan. Perkataan kursus dan anggaran bayaran berdasarkan kehadiran sepenuh masa dan termasuk pelayaran umum, lintas negara, malam dan instrumen terbang dan semua teori yang berkaitan. CPL program sepenuh masa berdaftar dengan CRICOS visa pelajar.

Syarat Kemasukan

Akademik: Penyempurnaan Sekolah Menengah Senior bersamaan dengan Tahun 12 Australia. Pelajar yang ingin memulakan latihan di bawah tahun 12 adalah dialu-alukan untuk memohon dan akan dipertimbangkan oleh kes. Umur: 18 tahun . Pelajar muda dialu-alukan untuk memohon dan akan dipertimbangkan oleh kes. Bahasa Inggeris: 6.0 IELTS atau setaraf dengan kemasukan langsung. Pelajar dengan tahap Bahasa Inggeris yang lebih rendah boleh membungkus program ini dengan program laluan Bahasa Inggeris yang diluluskan. RPL: Pelajar yang mempunyai pengalaman sebelumnya atau pengalaman penerbangan mungkin layak mendapat kedudukan yang lebih tinggi melalui pengiktirafan untuk pembelajaran terdahulu. Sila dapatkan maklumat lanjut. Perubatan: Untuk mengelakkan kekecewaan, kami mencadangkan supaya pemohon menjalani ujian perubatan untuk juruterbang di negara asalnya atau dengan idealnya, dengan penguji perubatan Australia yang diluluskan oleh CASA. Sila hubungi kami untuk nasihat terperinci.

Cara Memohon

proses permohonan kami direka bentuk untuk pelajar antarabangsa dan biasanya cepat dan mudah. Permohonan boleh dibuat dalam talian dan pasukan kami bersedia untuk menjawab apa-apa soalan atau memberikan sokongan tambahan. Sila mendaftar minat anda menggunakan Borang Permintaan Maklumat.

This school offers programs in:
  • English


Tarikh Akhir Kemaskini December 6, 2017
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Pendaftaran Terbuka
Duration
Tempoh
46 - 62 
Sepenuh masa
Price
Harga
78,000 AUD
Bayaran Fleksibel pelan ansuran disediakan.
Locations
Australia - Gold Coast, Queensland
Tarikh mula : Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Pendaftaran Terbuka
Australia - Gold Coast, Queensland
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat