Sydney Summer - Kajian Australia

IES Abroad

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Sydney Summer - Kajian Australia

IES Abroad

sydney

Gambaran keseluruhan

Sukar untuk duduk diam semasa anda belajar di luar negara di Sydney pada musim panas ini! Program ini memastikan anda tidak perlu mengadakan kursus, peluang belajar lapangan, dan acara budaya yang teratur, anda tidak akan mempunyai masa yang membosankan. Memenuhi keperluan pengijazahan atau mencuba sesuatu yang baru, mengikut mana yang anda pilih, anda akan belajar lebih banyak mengenai Australia, dan diri anda, daripada yang anda boleh di rumah. Sebagai tambahan kepada kursus anda, anda akan mengambil perjalanan belajar lapangan empat hari ke Central Australia (Uluru dan Alice Springs), yang termasuk dalam yuran program anda.

Kami mahu anda berasa di rumah di Sydney, jadi kami melakukan segala yang kami dapat untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam kehidupan di bandar. Di luar kelas, kami menawarkan pelbagai peluang budaya untuk membantu anda mengetahui budaya tempatan. Selamat datang untuk belajar di luar negara!

Fakta Pantas

 • Pusat: IES Abroad Sydney
 • Bandar: Sydney
 • Negara: Australia
 • Kredit Program: 6 kredit
 • Bahasa arahan: Bahasa Inggeris
 • Prasyarat Bahasa: Tiada

Tarikh Program

Selepas anda dimasukkan, rujuk bahagian Perjalanan Tarikh Maklumat Predeparture di akaun MySpaceabroad anda sebelum membuat tempahan.

Summer 2018

7 Jun - 19 Julai

Masa Depan Aplikasi yang Akan Datang:

Tarikh tutup permohonan telah berlalu

Akademik

Misi kami adalah mudah: untuk menyediakan anda program pengajian terbaik di luar negara yang mungkin-termasuk pengalaman akademik dan budaya yang berkualiti tinggi. Anda mendaftar dalam dua kursus berikut dan memperoleh sejumlah 6 kredit.

CU / HS 255 - Politik, Masyarakat dan Identiti Australia: 1788 - Hadir

Kursus ini memberikan pengenalan yang mendalam kepada sejarah, masyarakat, dan budaya Australia, dan bertujuan untuk menjawab apa yang dimaksudkan sebagai Australia. Memperoleh penghargaan terhadap tanah ini dan rakyatnya, dan perspektif baru di Amerika Syarikat juga.

IR / IB 393 Memimpin di seluruh Budaya: Prinsip dan Amalan

Kursus ini menyediakan pembelajaran berasaskan kelas dan pengalaman dalam kajian kepimpinan dan menyediakan pelajar untuk memainkan peranan kepimpinan dalam organisasi global. Menggunakan kepimpinan di rantau Asia Pasifik sebagai konteksnya, kursus ini meneroka topik seperti komunikasi antara budaya, kepelbagaian tempat kerja, dan etika perniagaan.

Perumahan

Kami ingin memastikan bahawa cabaran terbesar anda adalah menentukan tempat penting untuk melihat dahulu atau menemui kafe terbaik-tidak mencari tempat tinggal di mana anda merasa selesa. Kami melakukan yang terbaik untuk mencari perumahan yang mencerminkan bagaimana pelajar-pelajar tempatan hidup. Matlamat kami ialah apabila anda meninggalkan Sydney, ia akan berasa seperti di rumah.

Pangsapuri - Tinggal di apartmen dua bilik tidur di bangunan pangsapuri pelbagai unit. Anda akan berkongsi pangsapuri dua bilik tidur dengan rakan-rakan sebilik 3 IES Abroad , berkongsi salah satu daripada dua bilik tidur dengan salah seorang rakan sebilik itu. Makanan tidak termasuk / disediakan tetapi ada dapur di apartmen di mana untuk menyediakan makanan.

Kehidupan seorang pelajar

Orientasi

Orientasi adalah dua hari dan termasuk makan malam sambutan, aktiviti di sekitar Sydney, dan sesi mengenai maklumat akademik dan keselamatan. Ia diikuti dengan perjalanan sehari ke Blue Mountains.

Aktiviti ko-kurikulum

Nyatakan semula cara hidup anda dan belajar di Sydney melalui aktiviti budaya kami, seperti:

 • Pantai Bondi-ke-Coogee berjalan kaki
 • Lawatan ke Sydney Opera House
 • Pelajaran melayari

Keperluan Kelayakan

 • 18 tahun
 • Dengan baik di sekolah rumah anda
 • 2.5 IPK atau lebih baik pada skala 4.0 (GPA di bawah 2.5 akan dipertimbangkan mengikut kes demi kes)
 • Pelajar mestilah layak untuk sama ada visa eVisitor (subclass 651) atau Pihak Berkuasa Perjalanan Elektronik (subclass 601).

Pasport

Pasport yang sah selama sekurang-kurangnya enam bulan melebihi tarikh akhir program, dengan sekurang-kurangnya dua halaman kosong diperlukan. Visa pelawat diperlukan untuk memasuki Australia. Selepas kemasukan, anda akan menerima lebih banyak maklumat tentang proses permohonan dan sebarang yuran berkaitan. Proses permohonan visa untuk warga bukan AS boleh menjadi sangat panjang, sila hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Kos

Summer 2018

 • Tuisyen: $ 5,725
 • Perumahan: $ 1,995
 • Insurans: $ 135
 • Jumlah: $ 7,855

Pertimbangkan harga ini sebagai titik permulaan. Kami menggalakkan anda menghubungi pejabat di luar negara untuk menentukan kos sebenar kepada anda semasa pemfaktoran dalam bantuan kewangan, biasiswa, polisi sekolah rumah anda, dan faktor-faktor lain.

This school offers programs in:
 • English
IES Abroad

Tarikh Akhir Kemaskini May 26, 2018
Tempoh & Harga
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Tarikh mula
Jun 2019
Duration
Tempoh
Sepenuh masa
Price
Harga
7,855 USD
Kos program Musim Panas 2018
Locations
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh mula : Jun 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Jun 2019
Australia - Sydney, New South Wales
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat