TOEFL kursus persediaan

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Persediaan TOEFL

Sertai salah satu daripada tiga kami kelas TOEFL Preparation dan bersedia untuk mengambil TOEFL (Ujian Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing)!

Intensif kelas TOEFL Preparation

Kelas ini termasuk kerja intensif kepada mendengar, bertutur, membaca, dan menulis, serta strategi untuk mendekati tugas TOEFL dan ujian ke atas komputer. Pelajar mengambil dua mini-peperiksaan dan seorang yang sempurna amalan peperiksaan setiap kitaran. Kursus lengkap adalah lapan minggu. kelas TOEFL intensif kami memenuhi Isnin hingga Jumaat 9:00-02:10. Tuition ialah $ 780 untuk 4 minggu. Teks diperlukan bagi kursus TOEFL Preparation kini $ 97. 2017 tarikh permulaan rasmi kami adalah: 17 Jan (Selasa), February 13, March 13, April 10, 8 Mei, 5 Jun, 3 Julai, 31 Julai, 28 Ogos, September 25, 23 Oktober, November 20, 18 Disember Walau bagaimanapun, pelajar boleh memulakan mana-mana hari Isnin! The I-20 bentuk untuk F-1 visa pelajar boleh dikeluarkan untuk pelajar-pelajar di Intensif kelas TOEFL Preparation yang sekurang-kurangnya 16 tahun. Untuk maklumat lanjut dalam mendapatkan F-1 Student Visa dan keperluan untuk mendapatkan borang I-20, sila hubungi kami.

Semi-Intensive Petang TOEFL Preparation Kelas

kelas TOEFL petang separa intensif kami memenuhi Selasa, Rabu dan Khamis 18:40-08:45. Kursus lengkap adalah 24 minggu. Tuition ialah $ 260 untuk 4 minggu. Teks diperlukan bagi kursus TOEFL Preparation ialah $ 97. Pelajar boleh memulakan apa-apa hari ini.

Semi-Intensive Sabtu TOEFL Preparation Kelas

kelas sabtu TOEFL separa intensif kami memenuhi 9:00-01:05, termasuk rehat 20 minit. Kursus lengkap adalah 40 minggu. Tuition ialah $ 160 untuk 4 minggu. Teks diperlukan bagi kursus TOEFL Preparation ialah $ 97. Pelajar boleh memulakan apa-apa hari ini.

Pendaftaran

Untuk mendaftar di dalam kelas TOEFL Preparation kami, pelajar perlu melengkapkan permohonan dan membayar yuran permohonan $ 50. Umur minimum ialah 14. Aplikasi ini boleh disiapkan dalam talian di http://ilidc.com/esl/enroll. Bakal pelajar juga boleh datang ke sekolah kami dan memohon secara peribadi. kemahiran Advanced Bahasa Inggeris diperlukan untuk pendaftaran. Ujian penempatan akan diberikan kepada semua pelajar baru.

PENEMPATAN UJIAN

Isnin-Khamis: 09:00-19:00
Jumaat: 9:00-15:30
Sabtu: 09:00-12:30
Tiada pelantikan perlu. Ujian ini tidak boleh didapati dalam talian.

Polisi pembayaran

Tuisyen untuk 4 minggu pertama perlu dibayar sepenuhnya sebelum pelajar dibenarkan di dalam kelas.

Soalan?

Sila hubungi Kemasukan pejabat kami di + 1-202-362-2505 atau ili@ilidc.com.

Mengambil TOEFL

Kelas persediaan tidak termasuk mendaftar atau mengambil ujian rasmi. Sila ambil perhatian bahawa ILI bukan pusat ujian untuk TOEFL. Untuk mencari pusat ujian atau untuk mendaftar untuk ujian rasmi, sila ke www.ets.org/toefl.

Tarikh Akhir Kemaskini Januari 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The International Language Institute (ILI) was founded in 1970 when it began its operations with four English as a Second Language (ESL) teachers and about 15 students. Over the past 45 years, our com ... Baca lebih lanjut

The International Language Institute (ILI) was founded in 1970 when it began its operations with four English as a Second Language (ESL) teachers and about 15 students. Over the past 45 years, our company has seen steady growth and developed a strong reputation around the world and locally for quality language training and academic preparation at a superior value. Today, we have hundreds of new students every year and the following two locations: Baca Ringkas
Washington , Gaithersburg + 1 Lagi Kurang