Baca keterangan rasmi

TOEFL - Kursus Persiapan

TOEFL adalah ujian standard yang menilai kemahiran bahasa orang yang bahasa ibunya tidak bahasa Inggeris. Jika anda merancang untuk belajar di kolej atau universiti Amerika, anda boleh mengikuti kursus ini dan duduk di dalam negara atau di negara anda sendiri. Tempoh kursus adalah 4 minggu dan tahap pertengahan Bahasa Inggeris diperlukan.

Peperiksaan Cambridge - Kursus Persediaan

Sijil Pertama Cambridge, Cerificate in Advanced English, Certificate of Proficiency in English.

Peperiksaan Universiti Cambridge menyediakan pelajar dengan kelayakan antarabangsa yang merupakan penilaian semua kemahiran mereka dalam Bahasa Inggeris. Mereka sesuai untuk mereka yang memerlukan Bahasa Inggeris untuk belajar lebih lanjut atau untuk bekerja, dan yang berhasrat untuk menghabiskan sekurang-kurangnya 12 minggu di Amerika Syarikat. Tahap perantaraan atas bahasa Inggeris diperlukan untuk kursus ini.

TOEIC

Ujian TOEIC semakin dikenali sebagai ujian antarabangsa piawai Bahasa Inggeris untuk profesional perniagaan. Syarikat-syarikat dan syarikat-syarikat antarabangsa sama-sama memerlukan sijil TOEIC. Ujian ini ditawarkan sepanjang tahun.

Laporan

TOEFL - Kursus PersiapanPada akhir kursus anda, anda akan menerima Sijil Kehadiran dengan syarat anda telah menghadiri kelas secara berkala. Sijil ini menyatakan tempoh dan tahap pengajian. Jika diminta, anda boleh mendapatkan dari Pengarah Pengajian laporan yang dilampirkan kehadiran, kandungan kursus dan kemajuan.

Sijil The Language Academy dianugerahkan kepada mana-mana pelajar yang menyelesaikan kursus dengan memuaskan dan lulus ujian bertulis di salah satu daripada peringkat berikut: Elementary, Pre Intermediate, Intermediate, Upper Intermediate or Advanced. Sijil ini juga berdasarkan penilaian berterusan kemahiran bercakap dan mendengar dan keupayaan untuk berkomunikasi dalam situasi seharian.

Sijil The Language Academy hanya akan dipersembahkan kepada pelajar yang telah menghadiri sekurang-kurangnya 80% kursus.

Kos

TOEFL-TOEIC-IELTS: 20 pelajaran - 17 jam jam; 1000/4 minggu

TOEFL INTENSIF: 30 pelajaran - 27 jam jam; 1600/4 minggu

Lihat 2 lagi program yang ditawarkan oleh The Language Academy »

Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
This course is Lokasi Kampus
Start Date
Sept. 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan

Sept. 2019