Tahun Yayasan kami menyediakan anda peringkat pengajian peringkat di WBS dan memberikan peluang kepada pelajar untuk membina pengetahuan mereka tentang perniagaan, meningkatkan kemahiran penting yang kami dapati menjadi penting untuk berjaya semasa ijazah sarjana, dan menghabiskan setahun untuk membiasakan diri dengan universiti persekitaran.

Kami menyediakan program acara dan aktiviti yang pelbagai, seperti lawatan kampus ke perniagaan, kuliah tetamu, bengkel karier, dan projek perkhidmatan, yang membina keyakinan dan pengalaman anda yang diambil dari ketika anda melanjutkan pelajaran ke peringkat sarjana.

Kami menyedari bahawa ada pelajar yang cerah dan bermotivasi yang mampu meneruskan kursus kami yang mungkin tidak mendapat peluang kerana situasi di luar kawalan mereka. Adalah terkenal bahawa pelajar dari latar belakang yang tidak berpengalaman tidak mendapat akses ke pendidikan tinggi pada kadar yang sama seperti pelajar lain - bukan kerana mereka tidak dapat berjaya, tetapi kerana halangan yang membuatnya sukar untuk dibuktikan. Kami percaya dengan kuat dalam memudahkan akses kepada pelajar-pelajar ini.

Pelajar Yayasan Tahun kami telah melakukan, dan terus melakukan perkara-perkara yang luar biasa. Kita akan terlepas beberapa pelajar yang benar-benar luar biasa jika kita tidak mempunyai kursus Yayasan Yayasan kita, dan seluruh sekolah kita bertambah baik apabila kita mempunyai badan pelajar yang mencerminkan kepelbagaian latar belakang yang kaya di luar dinding kita. Sekiranya anda menganggap anda mungkin salah seorang daripada pelajar ini, seseorang yang termotivasi dan ingin belajar, tetapi belum memenuhi kriteria kemasukan standard kami, sila semak kriteria dan halaman penyertaan Tahun Asas kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kursus ini.

Anda akan memerlukan pemanduan dan dedikasi kepada pengajian anda untuk maju melalui kursus ini tetapi akan mendapat banyak sokongan dari pasukan fakulti akademik yang berdedikasi, tutor peribadi, mantan pelajar tahun asas mentor, dan kakitangan pentadbiran kami.

Jika anda berjaya melengkapkan Tahun Asas, anda akan secara automatik menyertai pelajar kemasukan langsung kami mengikut struktur kursus untuk sama ada BSc Accounting

Struktur 2019/2020

Anda akan mengkaji empat modul dalam istilah musim luruh dan musim bunga, dan bekerja pada projek individu pada musim bunga dan musim panas.

Modul-modul yang akan anda ambil akan membantu membina kemahiran matematik dan statistik anda, kemahiran menyelesaikan masalah organisasi anda, seperti kreativiti, kepimpinan dan kerja berpasukan, dan memberi peluang kepada anda untuk mengamalkan amalan akademik seperti penyelidikan, pemikiran kritikal, dan penulisan peringkat universiti. Mereka juga akan mengembangkan pengetahuan anda dalam bidang perniagaan umum, seperti pemasaran, pengurusan operasi, perakaunan dan kewangan, dan membantu anda menjalankan penyelidikan untuk menyelesaikan masalah organisasi sebenar.

Anda akan bekerja terutamanya dalam kelas gaya seminar dengan sekitar 25 orang pelajar sekurang-kurangnya 12 jam seminggu, yang akan melengkapkan anda dengan kemahiran, pengetahuan, dan kedalaman pemahaman yang anda perlu terus belajar secara bebas antara sesi. Anda akan dinilai dengan campuran peperiksaan, persembahan, kerja kumpulan dan kerja kursus yang bertujuan untuk memberi anda pelbagai persediaan untuk jenis penilaian yang akan diberikan pada tahun pertama dan seterusnya.

Apabila berjaya menamatkan Tahun Asas, anda akan maju ke tahun pertama sama ada BSc Accounting and Finance atau BSc Management. Anda akan mengikuti kursus pengajian yang sama sebagai pelajar kemasukan langsung.

Kerjaya

Mungkin anda tahu apa yang anda mahu lakukan selepas pelajaran anda, atau mungkin anda masih mempertimbangkan pilihan anda? Walau apa pun yang anda ada dalam merancang masa depan anda, anda akan mendapat banyak sokongan, sumber dan aktiviti yang ada di Warwick Business School dan The University of Warwick untuk membantu anda membuat keputusan, meningkatkan kemahiran pekerjaan anda dan mencapai matlamat kerjaya anda.

WBS CareersPlus

Pasukan CareersPlus yang berdedikasi kami menyediakan perkhidmatan kerjaya khusus semata-mata untuk pelajar Warwick Business School termasuk:

  • 1-2-1 kerjaya kejurulatihan
  • Bengkel perancangan dan penyediaan kerjaya
  • Majikan majlis
  • Peletakan dan latihan kerja

Acara majikan yang dianjurkan khusus untuk pelajar kami telah melihat orang-orang seperti EY, L'Oréal, Aldi, Johnson

Biasiswa

Kami menawarkan biasiswa kepada semua pelajar yang dipilih untuk mengikuti kursus, yang meliputi yuran pengajian penuh Tahun Asas (£ 6,750 untuk tahun 2019/20). Yuran untuk tahun-tahun berikutnya akan dikenakan pada kadar yuran tuisyen rumah yang standard. Di samping itu, pelajar juga boleh memohon Warwick Bursary untuk menyokong kos hidup mereka jika diperlukan. Pemohon Welsh layak mendapatkan sokongan kewangan tambahan dari Student Finance Wales.

Program diajar dalam:
  • English
Tarikh Akhir Kemaskini Januari 13, 2019
Kursus ini Lokasi Kampus
Start Date
Ogo 2020
Duration
Sepenuh masa
Price
6,750 GBP
Sekolah ini menawarkan biasiswa kepada semua pelajar yang dipilih untuk belajar kursus, yang meliputi yuran tuisyen penuh Tahun Asas
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2020
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date