Filter
Tahun Penubuhan
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Afrika Selatan 2019/2020

Setahun yayasan dapat membantu pelajar bersedia untuk pembelajaran yang lebih sengit. Program selama setahun ini memperkenalkan mereka dengan pendidikan tinggi dan membantu mereka dalam menyelesaikan kursus-kursus yang akan mendapatkan mereka di atas jalan untuk bidang yang dimaksudkan pengajian.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Kursus asas di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Elizabeth Galloway Academy Of Fashion

Pengenalan kepada Kursus Rekaan Fesyen Elizabeth Galloway mempunyai tujuan dua kali. Pertama, ia boleh bertindak sebagai pengenalan kepada diploma sepenuh masa tiga tahun ... [+]

Pengenalan kepada Reka Bentuk Fesyen (asas, sambilan)

Pengenalan kepada Kursus Rekaan Fesyen Elizabeth Galloway mempunyai tujuan dua kali. Pertama, ia boleh bertindak sebagai pengenalan kepada diploma sepenuh masa tiga tahun dalam Reka Bentuk Fesyen. Program ini membolehkan calon-calon untuk memulakan meneroka teknik-teknik reka bentuk fesyen dengan mengembangkan kemahiran di luar tahap asas ke tahap yang diperlukan untuk penerimaan ke program sepenuh masa. Kedua, setelah berjaya menyempurnakan pengenalan calon kursus Rekabentuk Fesyen yang ingin menjadi berkuasa secara ekonomi dan mandiri akan mengembangkan kemahiran untuk membantu mereka dalam usaha mereka.

Program ini bertujuan untuk:Sediakan pengenalan praktikal kepada kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memulakan proses reka bentuk.Perlindungan kemahiran dan pengetahuan praktikal yang diperlukan untuk membuat item memakai fesyen siap.Paparkan kandidat kepada pelbagai bahan, medium dan cara merekabentuk proses reka bentuk.Membangunkan pemahaman tentang implikasi visual proses reka bentuk.Hasil program adalah:Gunakan idea reka bentuk asas untuk membuat barangan memakai fesyen.Rancang, sediakan dan uruskan pembuatan barangan pakai fesyen untuk ringkas reka bentuk.Mengendalikan peralatan dan peralatan yang berkaitan dengan fesyen memakai dengan teliti, selamat dan berkesan.Buat barangan yang dipakai dengan baik dengan reka bentuk ringkas.Menghargai pengaruh kontekstual yang berkaitan dengan pakaian fesyen.Pengenalan kepada Reka Bentuk Fesyen dibentangkan pada hari Sabtu.Berjalan lebih dari 38 minggu dari Mac hingga November.Kelas berlangsung dari 9 pagi hingga 4 petang Sabtu.Pengenalan kepada Ringkasan Rekaan Fesyen... [-]
Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu