Filter
Tahun Penubuhan
Austria Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Austria 2019/2020

Setahun Foundation adalah satu program yang mendedahkan pelajar kepada kursus kolej. Pelajar-pelajar belajar mengenai pelbagai subjek seperti teknologi, kemanusiaan, sains, perniagaan, seni, dan kejuruteraan. Sekali setahun itu selesai, individu bersedia untuk memasuki program ijazah penuh.

 

Austria, secara rasmi Republik Austria, adalah sebuah republik persekutuan dan negara daratan daripada kira-kira 8470000 orang di Eropah Tengah.

Kursus asas di Austria

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

University of Applied Sciences Upper Austria

Dalam usaha untuk membuat akses kepada kajian kemungkinan bagi pemohon dengan syarat hilang, University of Applied Sciences Upper Austria menawarkan program asas bagi pro ... [+]

program asas dalam bidang kejuruteraan dan perniagaan A Route ke dalam ijazah Austria

Dalam usaha untuk membuat akses kepada kajian kemungkinan bagi pemohon dengan syarat hilang, University of Applied Sciences Upper Austria menawarkan program asas bagi program pengajian yang dipilih dalam Kejuruteraan dan Perniagaan. Pemohon-pemohon yang tidak mempunyai syarat kemasukan boleh memperoleh kelayakan tambahan perlu. Program ini mempunyai ciri-ciri penyediaan fokus itu, disesuaikan untuk pengajian di University of Applied Sciences Upper Austria.

Ini adalah Penyelesaian untuk Calon-calon yang ... belum kredit miss mencukupi dalam matematik dan / atau fizik untuk mendaftar dalam pengajian kejuruteraan belum terlepas kredit yang mencukupi dalam matematik dan / atau Bahasa Inggeris yang akan mendaftar dalam pengajian perniagaan tidak lagi memenuhi syarat-syarat kemasukan untuk belajar di Austria (contohnya satu tahun pengajian yang hilang selepas A-level) ingin meningkatkan kemahiran matematik / fizik mereka sebelum memasuki program pengajian ingin belajar dalam program mengajar bahasa Inggeris, tetapi belum berasa tidak menyimpan cukup untuk memahami istilah teknikal dalam bahasa Inggeris ... [-]
Austria Wels
Permintaan Maklumat
English,Jerman
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu