Filter
Tahun Penubuhan
Brazil Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Brazil 2019/2020

Setahun Yayasan adalah program satu tahun yang menyediakan pelajar untuk pengajian ijazah sepenuh masa. Program ini boleh didapati di banyak universiti, dan ia memperkenalkan individu untuk pelbagai mata pelajaran dan preps mereka untuk kerja kursus kolej lebih ketat.

Di Brazil, terdapat tiga jenis Muda: Sarjana Muda - mengambil masa antara empat hingga enam tahun untuk disiapkan dan pelajar boleh bekerja sebagai guru selepas tamat empat tahun penyelidikan. Masters - mengambil masa satu hingga dua tahun untuk mencapai; Doktor Falsafah / PhD - ijazah tertinggi yang anda boleh belajar dan mengambil masa tiga hingga empat tahun untuk mencapai. Ketiga-tiga darjah longgar sesuai dengan tiga kitaran Proses Bologna - sistem Eropah pendidikan tinggi. Ini bermakna bahawa jika anda telah mencapai ijazah sarjana muda di sebuah universiti Eropah, anda akan layak untuk mencapai Sarjana Brazil.

Kursus asas di Brazil

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Escola Britânica de Artes Criativas

Seni Yayasan ... [+]

Mengenai Wiki

Seni Yayasan Kursus ini bertindak sebagai rangsangan kepada karier yang berjaya di dalam industri kreatif, membantu pelajar dalam arah landasan mereka, membangunkan kemahiran yang paling penting yang diperlukan untuk melangkah sepenuhnya semasa kursus sarjana muda British tertentu. Dengan kerjasama Cultura Inglesa, EBAC juga menawarkan kelas bahasa Inggeris sebagai sebahagian daripada latihan pelajar.

Objektif program

Kursus ini dibina dalam tiga bahagian yang berbeza untuk pembangunan pelajar: penyelidikan, penyatuan dan reka bentuk. Pelajar menjadi biasa dengan semua aspek kerja pereka kontemporari, untuk menentukan kursus sarjana muda masa depan dan membina portfolio mereka, yang diperlukan untuk diterima masuk ke kursus sarjana muda British. Kejayaan seni Foundation selesai... [-]

Brazil Pinheiros
Permintaan Maklumat
English,Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu