Filter
Tahun Penubuhan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 5 Kursus asas dalam Fesyen 2019/2020

Pelajar yang berminat dalam program ijazah, tetapi tanpa prasyarat, mungkin mahu mengambil satu tahun asas pengajian. Seorang individu mungkin mencari kredit untuk kelayakan atau hanya meneroka program. Beberapa jenis akreditasi sering disediakan untuk menamatkan pengajian tahun asas.

Apakah yang dimaksudkan dengan tahun asas dalam fesyen? Setahun asas dalam fesyen biasanya bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengajian, biasanya ijazah sarjana muda dalam fesyen. Ia boleh menyediakan pelajar dengan pengetahuan am industri, membantu mereka untuk menentukan kawasan industri mereka ingin memberi tumpuan kepada. Program boleh termasuk kursus pengenalan dalam pelbagai bidang fesyen termasuk kaedah reka bentuk, pemasaran, dan komunikasi seni. Setahun asas dalam fesyen juga boleh termasuk latihan atau peluang lain untuk pengalaman hands-on dalam industri.

Walaupun tahun asas dalam fesyen adalah yang paling sering direka untuk menyediakan pelajar untuk kursus lanjutan yang ijazah sarjana muda, ia juga boleh memperkenalkan pelajar kepada ungkapan kreatif dan prinsip reka bentuk, membantu untuk mengasah kebolehan seni mereka.

Kos sesuatu tahun asas dengan cara berbeza-beza. Program-program yang berbeza disediakan dan pelajar boleh ada keperluan dan kepentingan yang berbeza. Pelajar yang ingin maklumat lebih lanjut perlu menyelidik program dan memilih satu yang paling sesuai dengan matlamat dan bajet mereka.

Pelajar yang tamat tahun asas dalam fesyen biasanya akan memenuhi syarat untuk memasuki program sarjana muda, dan mereka biasanya akan tahu apa bidang industri yang mereka mahu untuk belajar. Mereka telah membangunkan bahasa asas dan bertutur kemahiran dan mempunyai beberapa kursus asas bertujuan untuk memperkenalkan mereka kepada kerjaya dan melengkapkan mereka dengan pengetahuan dan keyakinan untuk bergerak ke hadapan.

Setahun asas dalam fesyen boleh menyediakan pelajar untuk melanjutkan ijazah sarjana muda. Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

5 Hasil dalam Fesyen

Elizabeth Galloway Academy Of Fashion

Pengenalan kepada Kursus Rekaan Fesyen Elizabeth Galloway mempunyai tujuan dua kali. Pertama, ia boleh bertindak sebagai pengenalan kepada diploma sepenuh masa tiga tahun ... [+]

Pengenalan kepada Reka Bentuk Fesyen (asas, sambilan)

Pengenalan kepada Kursus Rekaan Fesyen Elizabeth Galloway mempunyai tujuan dua kali. Pertama, ia boleh bertindak sebagai pengenalan kepada diploma sepenuh masa tiga tahun dalam Reka Bentuk Fesyen. Program ini membolehkan calon-calon untuk memulakan meneroka teknik-teknik reka bentuk fesyen dengan mengembangkan kemahiran di luar tahap asas ke tahap yang diperlukan untuk penerimaan ke program sepenuh masa. Kedua, setelah berjaya menyempurnakan pengenalan calon kursus Rekabentuk Fesyen yang ingin menjadi berkuasa secara ekonomi dan mandiri akan mengembangkan kemahiran untuk membantu mereka dalam usaha mereka.

Program ini bertujuan untuk:Sediakan pengenalan praktikal kepada kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memulakan proses reka bentuk.Perlindungan kemahiran dan pengetahuan praktikal yang diperlukan untuk membuat item memakai fesyen siap.Paparkan kandidat kepada pelbagai bahan, medium dan cara merekabentuk proses reka bentuk.Membangunkan pemahaman tentang implikasi visual proses reka bentuk.Hasil program adalah:Gunakan idea reka bentuk asas untuk membuat barangan memakai fesyen.Rancang, sediakan dan uruskan pembuatan barangan pakai fesyen untuk ringkas reka bentuk.Mengendalikan peralatan dan peralatan yang berkaitan dengan fesyen memakai dengan teliti, selamat dan berkesan.Buat barangan yang dipakai dengan baik dengan reka bentuk ringkas.Menghargai pengaruh kontekstual yang berkaitan dengan pakaian fesyen.Pengenalan kepada Reka Bentuk Fesyen dibentangkan pada hari Sabtu.Berjalan lebih dari 38 minggu dari Mac hingga November.Kelas berlangsung dari 9 pagi hingga 4 petang Sabtu.Pengenalan kepada Ringkasan Rekaan Fesyen... [-]
Afrika Selatan Cape Town
Feb. 2020
English
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Online College of Art & Design

Diploma Yayasan Dalam Talian dalam Fesyen ... [+]

ENROLL SEKARANG - KITA BOLEH MENDAPATKAN ANDA DALAM UNIVERSITI!

Diploma Yayasan Dalam Talian dalam Fesyen

Kursus merangsang ini mempunyai tumpuan praktikal yang kuat, membangun bukan hanya kemahiran, pengetahuan dan pemahaman tentang budaya, reka bentuk dan reka bentuk teori, tetapi juga perkembangan ide-ide yang mencabar yang menimbulkan fesyen konvensional dan mewujudkan masa depan yang mempesona dan indah hari ini.

Lulusan yang berjaya mendapat kelayakan Diploma Foundation yang bersamaan dengan 3 Tahap A dan diiktiraf secara nasional oleh badan pemberian vokasional terbesar UK, Anugerah ABC.

Sama-sama berharga, graduan mencapai portfolio pakar yang menyatakan reka bentuk fesyen dan tekstil peribadi mereka, membolehkan mereka mengakses universiti dan pekerjaan yang terbaik sebagai fesyen profesional atau pereka tekstil yang berkelayakan.... [-]

United Kingdom Stevenage
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Amsterdam Fashion Academy

Ini adalah peluang yang baik untuk belajar pelbagai kemahiran penting yang diperlukan untuk reka bentuk dan pengeluaran kedua-dua fesyen dan tekstil di persekitaran fesye ... [+]

Kursus: Pre-Ijazah Diploma Asas fesyen

Program persediaan yang menarik direka untuk memperkenalkan anda kepada dunia serba fesyen. Ia akan membantu anda membangunkan kemahiran serta kualiti peribadi dan sikap yang penting apabila memasuki industri fesyen. Fesyen Tahun Asas juga menyediakan anda untuk berlaku untuk mengkaji Rekaan Fesyen di peringkat ijazah di Fashion Academy Amsterdam.

program satu tahun

Ini adalah peluang yang baik untuk belajar pelbagai kemahiran penting yang diperlukan untuk reka bentuk dan pengeluaran kedua-dua fesyen dan tekstil di persekitaran fesyen merangsang Fashion Academy Amsterdam. Anda membangunkan portfolio anda dan mendapatkan pemahaman yang sebenar amalan kerja yang profesional dan jangkaan industri fesyen. Sudah tentu semua ini digabungkan dengan pembelajaran untuk mereka bentuk dan mengeluarkan pakaian anda sendiri dan tekstil. Semua aktiviti yang disokong oleh teras lukisan dan visualisasi kemahiran. Jelas sekali disiplin akademik - bersama-sama dengan projek-projek teori - menjadi asas kepada program ini, yang memberi tumpuan kepada pembelajaran intensif. ... [-]

Belanda Amsterdam
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Conde Nast College

The Condé Nast Foundation Program adalah kursus pengenalan yang akan mempersiapkan pelajar untuk melanjutkan pelajaran di pendidikan tinggi. Kursus peringkat pra-universi ... [+]

Program Yayasan

Mulakan perjalanan anda ke pendidikan tinggi dengan Program Foundation Foundation Condé Nast! Ini adalah kursus pengenalan yang akan menyediakan pelajar untuk melanjutkan pengajian di peringkat tinggi. Yayasan adalah kursus pra-universiti (120 kredit) tahap tiga yang sesuai untuk pelajar UK, EU dan Antarabangsa yang berminat untuk mempelajari mata pelajaran berkaitan fesyen di peringkat ijazah pada peringkat berikutnya. Pelajar akan diperkenalkan kepada aspek utama industri kreatif dengan penekanan pada fesyen dan media. Program ini akan memberi fokus kepada kemahiran yang dapat dipindahkan dalam penyelidikan, amalan akademik dan komunikasi visual.

Yayasan ini sesuai untuk lepasan sekolah yang berminat dalam kursus berkaitan fesyen yang belum pasti bidang mana yang mereka ingin mengkhususkan diri pada tahap ijazah. Ia juga sesuai untuk mereka yang tidak memenuhi syarat kemasukan untuk Komunikasi fesyen BA (Hons) atau kursus ijazah setara di institusi lain. Kemahiran penyelidikan dan penyelidikan dimasukkan ke dalam semua modul untuk memastikan pelajar bersedia secara efektif untuk peralihan ke pendidikan tinggi dan sokongan dengan aplikasi ijazah adalah keutamaan. Para pelajar yang berjaya dan terlibat yang menyiapkan Yayasan akan dipertimbangkan untuk Komunikasi Fesyen BA (Hons) sekiranya mereka ingin menyertai kursus ini.... [-]

United Kingdom London
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ICP International College Portsmouth

Pathway dalam Senibina dan Reka Bentuk akan membolehkan anda mengembangkan kemahiran praktikal serta potensi kreatif anda. Dari seni bina ke reka bentuk grafik, darjah in ... [+]

Pathway Undergraduate dalam Seni Bina, Reka Bentuk dan Fesyen

Pathway dalam Senibina dan Reka Bentuk akan membolehkan anda mengembangkan kemahiran praktikal serta potensi kreatif anda. Dari seni bina ke reka bentuk grafik, darjah ini akan memberi anda keyakinan untuk mewujudkan tempat dan ruang masa depan sambil mengembangkan potensi kreatif anda. Anda juga akan mempunyai peluang untuk bekerja di projek-projek kehidupan sebenar, menjalankan komisen, memasuki kerja anda dalam pertandingan, dan mengambil bahagian dalam perayaan dan pameran di UK dan di peringkat antarabangsa.

Pathways di Universiti Portsmouth

Peringkat 1: Yayasan Universiti

Lokasi

ICP di Universiti Portsmouth.... [-]

United Kingdom Portsmouth
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu