Filter
Tahun Penubuhan
Ghana Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Ghana 2019/2020

Setahun Foundation adalah satu program yang mendedahkan pelajar kepada kursus kolej. Pelajar-pelajar belajar mengenai pelbagai subjek seperti teknologi, kemanusiaan, sains, perniagaan, seni, dan kejuruteraan. Sekali setahun itu selesai, individu bersedia untuk memasuki program ijazah penuh.

 

Ghana menyediakan pendidikan universiti besar terutama daripada hubungan pensyarah-pelajar yang dipertingkatkan. Sistem Ghana pendidikan mempunyai dalam tahun-tahun kebelakangan ini telah menarik ramai pelajar antarabangsa. Ghana mempunyai 20 universiti dengan universiti dari Accra sebagai universiti terkemuka di seluruh negara.

Kursus asas di Ghana

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Lancaster University Ghana

Yayasan Program (FDN) Lancaster University Ghana adalah satu program yang direka khusus oleh transnasional Pendidikan. Ia menggunakan kurikulum yang unik yang dibangunka ... [+]

Yayasan Program (FDN) Lancaster University Ghana adalah satu program yang direka khusus oleh transnasional Pendidikan. Ia menggunakan kurikulum yang unik yang dibangunkan untuk pelajar dengan keperluan separa untuk kemasukan terus ke program sarjana muda. Program Yayasan menetapkan laluan bagi pelajar yang ingin untuk masuk ke dalam program ijazah pertama di Lancaster University UK atau Lancaster University Ghana. Program ini dibangunkan oleh TNE membantu mereka membuat peralihan yang lancar dari sekolah menengah ke universiti.

Gambaran Keseluruhan Kursus

Program Yayasan terdiri daripada tiga segi pengajaran 10 minggu, satu minggu penilaian dan rehat kajian ke atas setiap trimester. Unit-unit yang diajar dalam program ini dijalankan dalam Bahasa Inggeris tanpa apa-apa syarat, dan pelajar boleh mengambil masa sehingga empat unit setiap penggal. ... [-]

Ghana Accra
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu