Filter
Tahun Penubuhan
Ireland Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Ireland 2019/2020

Setahun Foundation ialah program persediaan yang mengambil masa setahun untuk disiapkan. Ia sering ditawarkan kepada pelajar asing untuk membantu mereka acclimate kepada budaya dan bahasa baru, tetapi ia juga boleh didapati untuk pelajar yang tidak berapa bersedia untuk pendidikan kolej mencabar.

Ireland baru-baru ini melaksanakan undang-undang, yang mewajibkan semua pelajar menghadiri pendidikan universiti untuk memohon pinjaman kerajaan untuk membolehkan mereka mencapai impian akademik yang lebih tinggi. Bahasa rasmi pertama adalah Ireland, juga dikenali sebagai Ireland Gaelic, tetapi Bahasa Inggeris (bahasa rasmi kedua) digunakan secara meluas. Ibu negara adalah Dublin. Ireland adalah terkenal untuk menyambut Hari Saint Patrick (17 Mac) di seluruh dunia.

Kursus asas di Ireland

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Program ini sesuai untuk pemohon yang telah menamatkan pendidikan sekolah menengah di negara asal mereka. Diploma Asasi (Pre-Third Level) menyediakan persediaan akademik ... [+]

Program ini sesuai untuk pemohon yang telah menamatkan pendidikan sekolah menengah di negara asal mereka. The Diploma Pengajian Yayasan (Pre-Third Level) menyediakan persediaan akademik untuk kemasukan tahun ijazah pertama dan memastikan bahawa para peserta memenuhi keperluan bahasa Inggeris yang minimum untuk program ijazah yang mereka pilih. Program ini menggabungkan kajian akademik, intensif persediaan bahasa Inggeris, kemahiran belajar dan orientasi budaya.

Modul Teras:

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik (EAP)

Elektif Modul Akademik:

Terdapat dua laluan:

Science & Engineering (Fizik, Kimia, Biologi, Asas dan Matematik Lanjutan) Business & Kemanusiaan (Ekonomi, Matematik, Falsafah, Sosiologi, Politik) Apakah syarat-syarat kemasukan? ... [-]
Ireland Sligo
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu