Filter
Tahun Penubuhan
Kanada Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Kanada 2019/2020

Setahun yayasan dapat membantu pelajar bersedia untuk pembelajaran yang lebih sengit. Program selama setahun ini memperkenalkan mereka dengan pendidikan tinggi dan membantu mereka dalam menyelesaikan kursus-kursus yang akan mendapatkan mereka di atas jalan untuk bidang yang dimaksudkan pengajian.

Kanada ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi dan wilayah. Terletak di bahagian utara benua, ia bermula dari Atlantik ke Pasifik dan utara ke dalam Lautan Artik.

Kursus asas di Kanada

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

CDI College

Program Yayasan Penguatkuasaan Undang-undang mempersiapkan anda untuk kerjaya yang menuntut dan memuaskan dalam kepolisian, keselamatan awam dan penguatkuasaan undang-und ... [+]

Panduan Kerjaya Terbaik Kanada, yang diterbitkan oleh Mediacorp, meletakkan kerjaya berkaitan penguatkuasaan undang-undang sebagai salah satu jalan kerjaya perkhidmatan sosial / komuniti terbaik di Kanada.

Program Yayasan Penguatkuasaan Undang-undang mempersiapkan anda untuk kerjaya yang menuntut dan memuaskan dalam kepolisian, keselamatan awam dan penguatkuasaan undang-undang. Jika anda pernah berminat untuk meneroka kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, kini adalah masa untuk mengambil langkah pertama!

Program ini direka untuk memberi anda pengetahuan dan kemahiran asas yang diperlukan untuk pekerjaan yang berjaya dalam bidang ini. Kursus-kursus seperti Penyelesaian Konflik, Teknik Penyiasatan, Kriminologi dan Kelakuan Manusia akan sepenuhnya menyediakan anda untuk kerjaya yang bermanfaat dalam penguatkuasaan undang-undang.... [-]

Kanada Surrey Toronto
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu