Filter
Tahun Penubuhan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas dalam Pengajian Kemampanan 2019/2020

Pelajar yang tidak cukup bersedia untuk memulakan program ijazah sarjana muda mungkin mahu mengambil Tahun Foundation. Program ini memperkenalkan individu kepada pelbagai mata pelajaran dan menyediakan mereka untuk kurikulum kolej empat tahun.

Mereka yang berminat untuk mengikuti pengajian ijazah lanjutan dalam kemampanan akan belajar tentang topik yang relevan, termasuk sains dan politik perubahan iklim, pembangunan, kemiskinan, dan tanggungjawab sosial syarikat yang lebih besar. Kebanyakan program sekurang-kurangnya dua tahun panjang.

Kursus asas dalam Pengajian Kemampanan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Kemampanan

South Eastern Regional College

Program sepenuh masa dua tahun dianugerahkan oleh Universiti Ulster. Ia telah direka untuk orang-orang yang berminat dalam kerjaya Teknologi Senibina dan memerlukan Degre ... [+]

Kursus semasa sedang dalam pengesahan semula dengan Universiti Ulster. Oleh itu, kandungan program yang berkenaan tertakluk kepada perubahan untuk mencerminkan keperluan semasa industri dan amalan bermula pada bulan September 2017. Maklumat terperinci boleh didapati di berjaya menyelesaikan proses pengesahan semula itu.

Program sepenuh masa dua tahun dianugerahkan oleh Universiti Ulster. Ia telah direka untuk orang-orang yang berminat dalam kerjaya di Teknologi Senibina dan memerlukan Degree Foundation untuk maju dengan kelayakan akademik yang lebih tinggi dan / atau untuk meningkatkan prospek pekerjaan.

Kursus ini memberi tumpuan kepada aspek teknikal reka bentuk dan pembinaan bangunan. Ini termasuk keperluan untuk pendekatan reka bentuk yang inovatif dan mampan dari segi alam sekitar, ekonomi dan kesan sosial. Technologists Architectural membangunkan reka bentuk konsep melalui pembinaan memastikan bangunan adalah reka bentuk yang baik dan terperinci, manakala berfungsi dan cekap tenaga.... [-]

United Kingdom Bangor
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu