close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus asas di Kenya 2020

Satu program Tahun Asas memperkenalkan pelajar kepada kurikulum ijazah sarjana muda. Ia ditawarkan di pelbagai sekolah di seluruh dunia, dan ia biasanya mengambil masa satu tahun untuk disiapkan. Ia membantu mengurangkan pelajar dari peringkat sekolah yang tinggi kajian untuk kerja kolej lebih mencabar.Kenya dianggap sebagai salah satu daripada negara-negara di Afrika dengan universiti atas merek… Baca lebih lanjut

Satu program Tahun Asas memperkenalkan pelajar kepada kurikulum ijazah sarjana muda. Ia ditawarkan di pelbagai sekolah di seluruh dunia, dan ia biasanya mengambil masa satu tahun untuk disiapkan. Ia membantu mengurangkan pelajar dari peringkat sekolah yang tinggi kajian untuk kerja kolej lebih mencabar.

Kenya dianggap sebagai salah satu daripada negara-negara di Afrika dengan universiti atas mereka menjadi Universiti Nairobi. Tahun lepas, kerajaan Kenya, dinaik taraf 15 institusi kepada status universiti sepenuhnya dalam usaha untuk meningkatkan akses pelajar kepada universiti ini.

Kursus asas di Kenya

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI
Nairobi, Kenya

Program Yayasan Antarabangsa adalah satu tahun akademik dan menyediakan pelajar untuk program sarjana kami.

Program Yayasan Antarabangsa adalah satu tahun akademik dan menyediakan pelajar untuk program sarjana kami. -
Tahun Penubuhan
Sepenuh Masa
English
Jan 2021
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan