Filter
Tahun Penubuhan
Kenya Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Kenya 2019/2020

Satu program Tahun Asas memperkenalkan pelajar kepada kurikulum ijazah sarjana muda. Ia ditawarkan di pelbagai sekolah di seluruh dunia, dan ia biasanya mengambil masa satu tahun untuk disiapkan. Ia membantu mengurangkan pelajar dari peringkat sekolah yang tinggi kajian untuk kerja kolej lebih mencabar.

Kenya dianggap sebagai salah satu daripada negara-negara di Afrika dengan universiti atas mereka menjadi Universiti Nairobi. Tahun lepas, kerajaan Kenya, dinaik taraf 15 institusi kepada status universiti sepenuhnya dalam usaha untuk meningkatkan akses pelajar kepada universiti ini.

Kursus asas di Kenya

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Program Yayasan Antarabangsa adalah satu tahun akademik dan menyediakan pelajar untuk program sarjana kami. ... [+]

* Kolej Antarabangsa Edulink Nairobi bekerja di Perkongsian dengan Universiti Northampton, UK

Program Yayasan Antarabangsa adalah satu tahun akademik dan menyediakan pelajar untuk program sarjana kami. Ia menyediakan jambatan bagi mereka yang telah berjaya menyelesaikan 12 tahun sekolah dengan sekolah yang baik yang meninggalkan kelayakan tetapi tidak memiliki kelayakan untuk kemasukan langsung ke salah satu kursus ijazah kami. Program ini juga akan menjadi sangat berharga bagi mereka yang mengambil 'A' peringkat atau setaraf, tetapi gred mungkin telah jatuh di bawah jangkaan untuk memenuhi syarat untuk program sarjana muda.

Program ini memperkenalkan pelajar kepada kaedah pengajaran dan penilaian kami, menekankan kepentingan pembelajaran secara bebas dan meletakkan asas bagi persekitaran yang berpusatkan pelajar di mana pelajar proaktif dalam memajukan pendidikan mereka sendiri. ... [-]

Kenya Nairobi
Januari 2020
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu