Filter
Tahun Penubuhan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas dalam Pengajian Kosmetologi 2019/2020

Tahun asas adalah program pengenalan yang digunakan sebagai jambatan antara sekolah menengah atau sekolah menengah dan pendidikan tinggi. Program pengajian ini selalunya direka untuk membina kemahiran bahasa dan pembelajaran yang penting sambil memberi tumpuan kepada topik tertentu. Kebanyakan program tahun asas boleh selesai dalam setahun.

Apakah tahun asas dalam kosmetologi? Ia adalah program persediaan yang direka untuk memperkenalkan pelajar kepada pelbagai rawatan kecantikan. Sesetengah program mungkin memberi tumpuan kepada gaya rambut, kosmetik, waxing atau penjagaan kulit, sementara yang lain memberikan pandangan yang luas pada semua kosmetologi. Setiap universiti mungkin memerlukan pelajarnya mengambil kursus tertentu. Walaupun kurikulum itu boleh berbeza dari sekolah ke sekolah, kursus mungkin termasuk pengenalan kepada industri kecantikan, bagaimana menjadi artis solek, masuk ke dalam tabiat belajar dan notetaking untuk pemula.

Mendapatkan asas dalam kosmetologi boleh menjadikan peringkat lebih mudah. Peserta sering mendapat kemahiran penting, seperti pemikiran kreatif, komunikasi dan perkhidmatan pelanggan. Pelajar boleh menggunakan kebolehan ini untuk memikat pengurus penggajian dan berkaitan dengan orang yang disayangi.

Kos tahun asas boleh berbeza-beza di setiap institusi akademik. Seringkali, harga bergantung kepada perkara, tempoh program dan lokasi sekolah. Dengan menghubungi universiti, pemohon mungkin boleh mendapatkan sebut harga.

Mengambil tahun asas dalam kosmetologi boleh membawa kepada pelbagai peluang kerjaya. Sudah tentu, pelajar mungkin perlu menamatkan lebih banyak pelajaran terlebih dahulu. Ulama sering menggunakan program ini sebagai batu loncatan untuk pensijilan atau ijazah sarjana muda. Sesetengah graduan menjadi pakar hairstyle, pakar manicure dan pedikur, perunding kecantikan, pakar kosmetologi, pengurus salon, pakar lilin dan pengajar kosmetik.

Adakah anda sedang mencari program tahun asas? Banyak sekolah di seluruh dunia menawarkan pendidikan ini dan ada juga kursus dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Kosmetologi

The Manchester College

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran kreatif yang diperlukan untuk bekerja dalam industri solekan media. ... [+]

Apa yang Artistry Make-up (Kesan Khas Pathway dan Fesyen dan Media Pathway ) Kursus Ijazah Foundation kira-kira?

Seni bina kesenian dengan program fesyen dan media direka untuk menawarkan peluang kepada pelajar untuk memperoleh banyak pengalaman dan pengetahuan yang bekerja sebagai artis solek sebagai persiapan untuk pekerjaan langsung atau kajian lanjut. Kursus ini terdiri daripada pelbagai modul teras yang membangunkan kemahiran dan sifat utama untuk menjadi artis solekan yang berjaya. Modul-modul ini dipuji lebih lanjut oleh modul Pathway pakar pakar fesyen dan media. Kursus ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran kreatif yang diperlukan untuk bekerja dalam industri solekan media. Kandungan kursus ini mendorong para pelajar untuk menghasilkan idea-idea inovatif dalam imejan visual, meneroka kreativiti dan menghubungkan dengan keperluan industri solekan media. Kursus ini akan menyediakan pelajar-pelajar untuk terlibat dan bekerja sebagai pengamal artistik merentasi pelbagai solek seni, termasuk pelbagai jenis TV dan persekitaran media, teater dan sektor fotografi, serta menyediakan mereka untuk menjadi pengamal / artis bebas. Dengan perkembangan baru yang menarik yang berlaku di dunia TV, Manchester dijangka menjadi bandar media yang menyeronokkan dan inovatif. Artis make-up di rantau ini sangat dicari kerana BBC multi Media City baru di Salford Quays dan pembangunan semula ITVs Granada Studios yang juga menyediakan pelajar kami dengan peluang yang sangat baik untuk mendapatkan pengalaman kerja yang penting. Di samping itu, kami mempunyai penempatan selama setahun untuk MUTV (televisyen bersatu Manchester) yang memberikan pengalaman cemerlang untuk artis solek untuk bekerja di pameran televisyen secara langsung. Tahun pertama kursus ini terdiri daripada satu modul teras yang... [-]

United Kingdom Manchester
Og 2020
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu