Filter
Tahun Penubuhan
Malta Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Malta 2019/2020

Setahun asas akan menyediakan pelajar untuk melengkapkan kurikulum ijazah lanjutan lebih mereka. Dengan kursus-kursus yang diperlukan, ramai pelajar yang mendapat idea yang baik dari apa yang hidup akan menjadi seperti apabila mereka diterima masuk ke program ijazah mereka dan mula mengejar impian mereka.

Malta adalah, negara pulau kecil di Laut Mediterranean yang terletak ke selatan pulau Sicily, Itali. Malta telah mempromosikan dirinya berjaya sebagai sebuah negara sepenuhnya dua bahasa untuk Malta dan Inggeris. Ia dikira bagi banyak institusi pendidikan di seluruh dunia sebagai sebuah negara di mana bahasa Inggeris adalah bahasa pertama dan oleh itu mereka akan sering walaupun subsidi pelajar untuk pergi ke sana untuk belajar. Sebahagian besar rakyat Malta bertutur dalam Bahasa Inggeris dengan standard yang sangat tinggi.

Kursus asas di Malta

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

STC Higher Education

Diploma Pengajian Tinggi Pendidikan Asas Yayasan Antarabangsa Level 3 NCC (L3IFDHES) direka untuk penutur Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing yang ingin mendapatkan kema ... [+]

Tahun Asas Antarabangsa | Diploma Tahap 3

Tahun Yayasan Pendidikan NCC

mengenai

Diploma Pengajian Tinggi Pendidikan Asas Yayasan Antarabangsa Level 3 NCC (L3IFDHES) direka untuk penutur Bahasa Inggeris sebagai bahasa asing yang ingin mendapatkan kemasukan ke kelayakan Pendidikan Tinggi yang diajar dan dinilai dalam bahasa Inggeris.

Diploma Foundation ini ialah:

Kelayakan penyediaan universiti yang berharga yang membolehkan calon-calon menunjukkan kemahiran bahasa Inggeris mereka (baik umum dan akademik) bersama-sama dengan kemahiran belajar yang penting, pengetahuan budaya, dan pemahaman matematik, serta pemahaman mengenai konsep-konsep penting perniagaan dan ekonomi (pilihan perniagaan ) atau pengaturcaraan komputer (Pilihan pengkomputeran).... [-]

Malta Pembroke
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu