Filter
Tahun Penubuhan
Oman Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas di Oman 2019/2020

Setahun Yayasan adalah program satu tahun yang menyediakan pelajar untuk pengajian ijazah sepenuh masa. Program ini boleh didapati di banyak universiti, dan ia memperkenalkan individu untuk pelbagai mata pelajaran dan preps mereka untuk kerja kursus kolej lebih ketat.

Sistem pendidikan tinggi di Oman dilakukan dalam lima bahasa antarabangsa sama iaitu Bahasa Inggeris, Perancis, Sepanyol dan Portugis Cina antara bahasa-bahasa lain. Ini dapat menghapuskan isu halangan bahasa di institusi-institusi pengajian tinggi di kalangan pelajar antarabangsa yang lain.

Kursus asas di Oman

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

Hasil

Gulf College Oman

Fakulti Pengajian Asasi bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran Generik, Bahasa Inggeris, Aplikasi dan Integrasi yang diperlukan pembelajaran yang berkesan ... [+]

Gambaran keseluruhan

Fakulti Pengajian Asasi bertujuan untuk melengkapkan pelajar dengan kemahiran Generik, Bahasa Inggeris, Aplikasi dan Integrasi yang diperlukan pembelajaran yang berkesan dan berjaya dalam Program Pengajian Tinggi yang diajar dalam bahasa Inggeris. Program ini sesuai dengan keperluan mereka yang perlu meningkatkan Bahasa Inggeris dan pengetahuan dan kemahiran pentingnya untuk mengikuti pengajian program ijazah. Fakulti memudahkan dan menyediakan laluan yang berkesan untuk kemajuan ke program sarjana muda. Program Yayasan Am (GFP) adalah program jaminan yang berkualiti oleh Cardiff Metropolitan University, UK.

Syarat Kemasukan

Kolej Teluk mengakui para pelajar dari semua lapisan masyarakat dan mengalu-alukan aplikasi dari orang tanpa mengira jantina, bangsa, kewarganegaraan atau ketidakupayaan mereka. Pelajar yang ingin masuk ke GFP tertakluk kepada pemenuhan keperluan kemasukan minimum berikut: Umur minimum 17 Diploma Pendidikan Umum Kesultanan Oman atau setaraf.... [-]

Oman Seeb
Mac 2020
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu