close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus asas dalam Pengajian Pemasaran 2020

Jika anda sedang mempertimbangkan memasuki program sarjana lanjutan pada masa akan datang, setahun asas boleh membantu anda membuat keputusan yang mana program yang tepat untuk anda. Setahun asas biasanya program satu tahun dan boleh menyediakan anda untuk kelas anda boleh mengambil untuk ijazah masa depan anda. Apakah yang dimaksudkan dengan tahun asas dalam pemasaran? Setahun asas dalam pemasara… Baca lebih lanjut

Jika anda sedang mempertimbangkan memasuki program sarjana lanjutan pada masa akan datang, setahun asas boleh membantu anda membuat keputusan yang mana program yang tepat untuk anda. Setahun asas biasanya program satu tahun dan boleh menyediakan anda untuk kelas anda boleh mengambil untuk ijazah masa depan anda.

Apakah yang dimaksudkan dengan tahun asas dalam pemasaran? Setahun asas dalam pemasaran mungkin termasuk kelas yang anda boleh mengharapkan untuk melihat sambil mengejar ijazah pemasaran. Anda mungkin dijangka untuk belajar analisis pemasaran, strategi pengiklanan atau komunikasi. Anda juga mungkin mengambil magang atau kerja kajian untuk menunjukkan kepada anda apa yang bekerja di lapangan adalah seperti. Mungkin ada seminar, bengkel atau aktiviti peer termasuk dalam tahun asas anda.

Faedah mengambil tahun asas dalam pemasaran termasuk menyediakan anda untuk ijazah lanjutan dalam pemasaran. Selepas tahun asas anda, anda mungkin boleh layak untuk kelas lanjutan sambil mengejar tahap yang lebih tinggi.Setahun asas juga boleh membantu anda membuat keputusan yang jalan ke luar kajian masa depan anda.

Sekolah-sekolah di seluruh dunia menetapkan yuran tuisyen mereka sendiri. Kos tahun asas anda dalam pemasaran akan bergantung kepada lokasi yang anda pilih, dan anda perlu bertanya di pejabat kemasukan ini untuk maklumat lanjut mengenai harga dan pilihan pembayaran.

Walaupun tahun asas dalam pemasaran secara amnya tidak pendidikan cukup untuk menjamin anda kedudukan dalam industri pemasaran, ia boleh membantu menyediakan anda untuk melanjutkan pelajaran anda. Anda mungkin boleh untuk mendapatkan kedudukan magang atau peringkat rendah dengan sebuah firma agensi pengiklanan, outlet media atau pemasaran. Setelah anda mendapatkan ijazah lanjutan dalam pemasaran, anda boleh mengharapkan lebih banyak pilihan kerjaya.

Apabila anda telah menemui tahun asas dalam program pemasaran yang sesuai dengan keperluan anda, anda boleh memohon. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
University of Northampton International College
Northampton, United Kingdom

Pemasaran dan pengiklanan terletak di tengah-tengah setiap perniagaan atau perusahaan yang berjaya dan tidak pernah ada masa yang lebih menarik untuk memasuki industri daripad ... +

Pemasaran dan pengiklanan terletak di tengah-tengah setiap perniagaan atau perusahaan yang berjaya dan tidak pernah ada masa yang lebih menarik untuk memasuki industri daripada hari ini. Kursus-kursus yang popular dan sangat dihargai ini di University of Northampton memberi tumpuan kepada membangunkan pemasaran dan pengiklanan pengiklanan berbakat untuk cabaran perniagaan masa depan. -
Tahun Penubuhan
Sepenuh Masa
2 semester
English
Sep 2020
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini