Filter
Tahun Penubuhan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas dalam Pengajian Pemasaran 2019/2020

Jika anda sedang mempertimbangkan memasuki program sarjana lanjutan pada masa akan datang, setahun asas boleh membantu anda membuat keputusan yang mana program yang tepat untuk anda. Setahun asas biasanya program satu tahun dan boleh menyediakan anda untuk kelas anda boleh mengambil untuk ijazah masa depan anda.

Apakah yang dimaksudkan dengan tahun asas dalam pemasaran? Setahun asas dalam pemasaran mungkin termasuk kelas yang anda boleh mengharapkan untuk melihat sambil mengejar ijazah pemasaran. Anda mungkin dijangka untuk belajar analisis pemasaran, strategi pengiklanan atau komunikasi. Anda juga mungkin mengambil magang atau kerja kajian untuk menunjukkan kepada anda apa yang bekerja di lapangan adalah seperti. Mungkin ada seminar, bengkel atau aktiviti peer termasuk dalam tahun asas anda.

Faedah mengambil tahun asas dalam pemasaran termasuk menyediakan anda untuk ijazah lanjutan dalam pemasaran. Selepas tahun asas anda, anda mungkin boleh layak untuk kelas lanjutan sambil mengejar tahap yang lebih tinggi.Setahun asas juga boleh membantu anda membuat keputusan yang jalan ke luar kajian masa depan anda.

Sekolah-sekolah di seluruh dunia menetapkan yuran tuisyen mereka sendiri. Kos tahun asas anda dalam pemasaran akan bergantung kepada lokasi yang anda pilih, dan anda perlu bertanya di pejabat kemasukan ini untuk maklumat lanjut mengenai harga dan pilihan pembayaran.

Walaupun tahun asas dalam pemasaran secara amnya tidak pendidikan cukup untuk menjamin anda kedudukan dalam industri pemasaran, ia boleh membantu menyediakan anda untuk melanjutkan pelajaran anda. Anda mungkin boleh untuk mendapatkan kedudukan magang atau peringkat rendah dengan sebuah firma agensi pengiklanan, outlet media atau pemasaran. Setelah anda mendapatkan ijazah lanjutan dalam pemasaran, anda boleh mengharapkan lebih banyak pilihan kerjaya.

Apabila anda telah menemui tahun asas dalam program pemasaran yang sesuai dengan keperluan anda, anda boleh memohon. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Pemasaran

University of Stirling

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 2 ijazah sarjana dalam pelbagai subjek termasuk Perakaunan, Perniagaan, Ekonomi, Kewangan, Pengurusan dan Pemasaran di University of S ... [+]

Sediakan untuk masuk terus ke Tahun 2 ijazah sarjana dalam pelbagai subjek termasuk Perakaunan, Perniagaan, Ekonomi, Kewangan, Pengurusan dan Pemasaran di University of Stirling .

Dengan Pathway ini, anda juga akan mempunyai peluang untuk maju ke salah satu daripada tujuh universiti terkemuka di Scotland yang lain - jika anda memilih pilihan ini, anda boleh maju ke Tahun 1 atau Tahun 2 darjah anda, bergantung pada universiti yang anda pilih.

Ciri-ciri kursusProgram pakar yang membantu anda mengembangkan pengetahuan dan kemahiran untuk ijazah yang anda pilih.Mempelajari modul akademik yang mencerminkan tahun pertama tahap yang anda pilih.Penempatan universiti yang dijamin untuk semua pelajar yang berjaya - mengetahui lebih lanjut mengenai jaminan wang kami.Saiz kelas kami lebih kecil daripada biasanya yang anda alami di universiti - jadi anda akan mempunyai lebih banyak masa dengan guru anda.Anda akan mempunyai pelajaran gaya universiti untuk modul berasaskan pelajaran, untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan belajar di UK.Panduan dengan aplikasi universiti anda, memastikan anda memilih ijazah yang terbaik untuk anda.Fakta kursus utamaPanjang kursus: 3-4 SyaratTarikh mula: 2018: September; 2019: Januari, Jun, September; 2020: JanuariYuran: Daripada £ 15,075Waktu kelas: 21 jam seminggu secara purataSaiz kelas: 16Tempoh kelas:Kelas Bahasa Inggeris seminggu: 6 jamKelas modul pelajaran seminggu: 15 jamPurata jumlah seminggu: 21 jam... [-]
United Kingdom Stirling
Januari 2020
English
Sepenuh masa
9 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu