close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus asas dalam Pembinaan 2020

Program tahun asas adalah pilihan yang baik untuk pelajar yang belum pasti apa subjek yang mereka ingin belajar untuk ijazah empat tahun mereka. Tahun pengajian bertujuan untuk memperkenalkan pelbagai topik untuk menarik minat individu-individu ini. Apakah tahun asas pembinaan? Program khusus ini direka untuk individu yang berminat untuk mengikuti pendidikan tinggi dalam industri pembinaan. Kurs… Baca lebih lanjut

Program tahun asas adalah pilihan yang baik untuk pelajar yang belum pasti apa subjek yang mereka ingin belajar untuk ijazah empat tahun mereka. Tahun pengajian bertujuan untuk memperkenalkan pelbagai topik untuk menarik minat individu-individu ini.

Apakah tahun asas pembinaan? Program khusus ini direka untuk individu yang berminat untuk mengikuti pendidikan tinggi dalam industri pembinaan. Kursus secara amnya bertujuan untuk memaklumkan para pelajar mengenai alat dan amalan yang digunakan dalam perdagangan. Semasa kursus mereka, peserta boleh mengambil latihan secara langsung di kedai, makmal atau kelas. Banyak program termasuk kajian lapangan, walaupun pilihan itu berbeza dari sekolah ke sekolah. Pelajar yang berjaya harus lulus dengan kemampuan yang diperlukan untuk menempuh kedudukan peringkat atau perantis sebagai tukang kayu.

Individu yang menyertai program ini cenderung untuk mengambil banyak kemahiran yang mengagumkan dan berguna, termasuk keupayaan untuk menganalisis reka bentuk kompleks dan membawa mereka ke kehidupan. Mereka juga boleh berjalan dengan kemahiran organisasi yang kuat serta kemahiran matematik. Setiap sifat ini boleh membuktikan dapat membantu dalam pelbagai bidang kerjaya dan kehidupan.

Kos program tahun asas berbeza-beza dan mungkin dipengaruhi oleh tempat sekolah dan berapa lama program itu selesai. Calon pelajar harus melakukan penyelidikan sebelum menerapkannya.

Individu yang lulus dengan tahun asas dalam pembinaan mungkin dilengkapi dengan baik untuk masuk terus ke medan pertukangan sebagai bersekutu atau perantis. Dengan kemahiran, pengalaman dan pengetahuan yang tepat, graduan mungkin dapat membina kerjaya sebagai pengurus pembinaan atau penganggar. Walau bagaimanapun, banyak graduan program ini melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah dalam pengurusan pembinaan, kejuruteraan, seni bina atau lain-lain ijazah yang berkaitan.

Banyak sekolah menawarkan program pembinaan, tetapi di mana seorang pelajar akhirnya berakhir bergantung kepada lokasi, anggaran dan jadualnya. Tawaran dalam talian adalah mudah bagi mereka yang ingin bekerja semasa pergi ke sekolah. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
ICP International College Portsmouth
Portsmouth, United Kingdom

Dari membaik pulih sebuah rumah kecil untuk mengawasi skim pembangunan berjuta-juta pound, pembangunan hartanah adalah industri yang pantas dan menuntut. Risiko tinggi, tetapi ... +

Dari membaik pulih sebuah rumah kecil untuk mengawasi skim pembangunan berjuta-juta pound, pembangunan hartanah adalah industri yang pantas dan menuntut. Risiko tinggi, tetapi begitu juga hadiah yang berpotensi. BSc (Hons) dalam Pembangunan Harta Tanah adalah landasan kukuh untuk mencari kejayaan sebagai profesional harta tanah. -
Tahun Penubuhan
Sepenuh Masa
2 semester
English
Kampus

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini