Filter
Tahun Penubuhan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas dalam Pembinaan 2019/2020

Program tahun asas adalah pilihan yang baik untuk pelajar yang belum pasti apa subjek yang mereka ingin belajar untuk ijazah empat tahun mereka. Tahun pengajian bertujuan untuk memperkenalkan pelbagai topik untuk menarik minat individu-individu ini.

Apakah tahun asas pembinaan? Program khusus ini direka untuk individu yang berminat untuk mengikuti pendidikan tinggi dalam industri pembinaan. Kursus secara amnya bertujuan untuk memaklumkan para pelajar mengenai alat dan amalan yang digunakan dalam perdagangan. Semasa kursus mereka, peserta boleh mengambil latihan secara langsung di kedai, makmal atau kelas. Banyak program termasuk kajian lapangan, walaupun pilihan itu berbeza dari sekolah ke sekolah. Pelajar yang berjaya harus lulus dengan kemampuan yang diperlukan untuk menempuh kedudukan peringkat atau perantis sebagai tukang kayu.

Individu yang menyertai program ini cenderung untuk mengambil banyak kemahiran yang mengagumkan dan berguna, termasuk keupayaan untuk menganalisis reka bentuk kompleks dan membawa mereka ke kehidupan. Mereka juga boleh berjalan dengan kemahiran organisasi yang kuat serta kemahiran matematik. Setiap sifat ini boleh membuktikan dapat membantu dalam pelbagai bidang kerjaya dan kehidupan.

Kos program tahun asas berbeza-beza dan mungkin dipengaruhi oleh tempat sekolah dan berapa lama program itu selesai. Calon pelajar harus melakukan penyelidikan sebelum menerapkannya.

Individu yang lulus dengan tahun asas dalam pembinaan mungkin dilengkapi dengan baik untuk masuk terus ke medan pertukangan sebagai bersekutu atau perantis. Dengan kemahiran, pengalaman dan pengetahuan yang tepat, graduan mungkin dapat membina kerjaya sebagai pengurus pembinaan atau penganggar. Walau bagaimanapun, banyak graduan program ini melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah dalam pengurusan pembinaan, kejuruteraan, seni bina atau lain-lain ijazah yang berkaitan.

Banyak sekolah menawarkan program pembinaan, tetapi di mana seorang pelajar akhirnya berakhir bergantung kepada lokasi, anggaran dan jadualnya. Tawaran dalam talian adalah mudah bagi mereka yang ingin bekerja semasa pergi ke sekolah. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pembinaan

ICP International College Portsmouth

Dari membaik pulih sebuah rumah kecil untuk mengawasi skim pembangunan berjuta-juta pound, pembangunan hartanah adalah industri yang pantas dan menuntut. Risiko tinggi, t ... [+]

Pathway di Hartanah dan Ukur

Dari membaik pulih sebuah rumah kecil untuk mengawasi skim pembangunan berjuta-juta pound, pembangunan hartanah adalah industri yang pantas dan menuntut. Risiko tinggi, tetapi begitu juga hadiah yang berpotensi. BSc (Hons) dalam Pembangunan Harta Tanah adalah landasan kukuh untuk mencari kejayaan sebagai profesional harta tanah.

Pathways di Universiti Portsmouth

Peringkat 1: Yayasan Universiti

Lokasi

ICP di Universiti Portsmouth.

Modul

Kemahiran ICTPengurusan perniagaanPrinsip KejuruteraanKemahiran dan Komunikasi Pembelajaran InteraktifKaedah Penyelidikan, Pemikiran Kritikal dan UngkapanMatematik untuk PerniagaanSistem Perundangan Bahasa InggerisKonsep Reka BentukAnugerah Ijazah dari University of PortsmouthUkur Bangunan BSc (Kepujian)Pembangunan Hartanah BSc (Kepujian)Ukur Kuantiti BSc (Kepujian)Kerjaya PopularPerbankan komersialJuruukur bangunan siswazahPengurus projek siswazahJurutera struktur siswazahPemaju hartaJurutera pembinaanJuruukur Bahan... [-]
United Kingdom Portsmouth
Januari 2020
English
Sepenuh masa
2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu