Filter
Tahun Penubuhan
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus asas dalam Pengajian Alam Sekitar 2019/2020

Setahun asas akan menyediakan pelajar untuk melengkapkan kurikulum ijazah lanjutan lebih mereka. Dengan kursus-kursus yang diperlukan, ramai pelajar yang mendapat idea yang baik dari apa yang hidup akan menjadi seperti apabila mereka diterima masuk ke program ijazah mereka dan mula mengejar impian mereka.

Matlamat program pengajian alam sekitar termasuk mencari jalan untuk meningkatkan kecekapan tenaga, mengurangkan pencemaran, meningkatkan kesedaran alam sekitar dan menggalakkan penggunaan tenaga alternatif. Fokus utama untuk pelajar adalah untuk belajar bagaimana untuk menilai dan menyelesaikan masalah alam sekitar.

 

Kursus asas dalam Pengajian Alam Sekitar

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Pengajian Alam Sekitar

University of Exeter

Kursus jaminan yang berkualiti menawarkan kemasukan langsung ke tahun pertama gelar sarjana anda di universiti terkemuka. ... [+]

Kursus jaminan yang berkualiti menawarkan kemasukan langsung ke tahun pertama gelar sarjana anda di universiti terkemuka.

Mengapa memohon program Yayasan Antarabangsa? program berasaskan kampus dengan akses ke kemudahan universiti tarikh permulaan berganda

Terdapat dua pilihan kursus yang tersedia:

Yayasan Antarabangsa (3 istilah) - ini adalah pilihan standard Extended International Foundation (4 istilah) - pilihan ini mempunyai istilah bahasa Inggeris tambahan pada mulanya untuk sokongan bahasa tambahan Di mana ia akan membawa saya?

Jaminan perkembangan kami:

[-]
United Kingdom Exeter
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
9 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu