Kursus asas dalam Pengajian Alam Sekitar 2020

Setahun asas akan menyediakan pelajar untuk melengkapkan kurikulum ijazah lanjutan lebih mereka. Dengan kursus-kursus yang diperlukan, ramai pelajar yang mendapat idea yang baik dari apa yang hidup akan menjadi seperti apabila mereka diterima masuk ke program ijazah mereka dan mula mengejar impian mereka. Matlamat program pengajian alam sekitar termasuk mencari jalan untuk meningkatkan kecekapan… Baca lebih lanjut

Setahun asas akan menyediakan pelajar untuk melengkapkan kurikulum ijazah lanjutan lebih mereka. Dengan kursus-kursus yang diperlukan, ramai pelajar yang mendapat idea yang baik dari apa yang hidup akan menjadi seperti apabila mereka diterima masuk ke program ijazah mereka dan mula mengejar impian mereka.

Matlamat program pengajian alam sekitar termasuk mencari jalan untuk meningkatkan kecekapan tenaga, mengurangkan pencemaran, meningkatkan kesedaran alam sekitar dan menggalakkan penggunaan tenaga alternatif. Fokus utama untuk pelajar adalah untuk belajar bagaimana untuk menilai dan menyelesaikan masalah alam sekitar.

Kursus asas dalam Pengajian Alam Sekitar

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
University of Exeter
Exeter, United Kingdom

Kursus jaminan yang berkualiti menawarkan kemasukan langsung ke tahun pertama gelar sarjana anda di universiti terkemuka.

Kursus jaminan yang berkualiti menawarkan kemasukan langsung ke tahun pertama gelar sarjana anda di universiti terkemuka. -
Tahun Penubuhan
Sepenuh masa
9 bulan
English
Campus